- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni yetiştiren anne çok utaniyordurEvlenmicem bu kişiyle kafada bitmiş gibi bişey zaten bu yüzden kendimi kullandiramam
Evlenmicem bu kişiyle kafada bitmiş gibi bişey zaten bu yüzden kendimi kullandiramam
Ama bi de şunu düşünün ben dersimi ekiyorum belki o anlattıği konudan soru cikicak. Ben kaybediyorum ama adam 7 bin lira kaybetmekten kurtuluyor.
Evlenmicem bu kişiyle kafada bitmiş gibi bişey zaten bu yüzden kendimi kullandiramam
Çok tatlısınız çok uyumlu olmuşsunuz.Canım ben ogrenciyim onun yaşadığı şehirde. Ama şu an ailemin yanindayım ve ısı düştü söyledi bana. O da evrak masrafı diye para atti ama biraz fazla attı.insanları kazikliyor evet. İnsanlar da biliyor ama mecbur olduklarndan veriyolar. Aşk la alakası da şu.yani benim böyle para istemem ilişkide pek normal değil ama ne biliyim.
Vay anasini sayin seyirciler!arkadaşın bir mesajını buldum.bence her şey burada açık..ilk defa bir konuya bu kadar mesaj yazdım ama midem bulandı cidden.