askyorgunu'nun diyet günlüğü :)

askyorgunu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
64
6
96
mrb kızlar kendi çabamla 6 kilo verdim ama iradem beni çok zorluyo o yüzden burda devam edeceğim diyetime evet ilk gün kahvaltım:

SABAH:
1 dilim kepek ekmeği
çok az diyet peynir
4 ligt zeytin
bol domates salatalık
vee bir kupa yeşil çay:)

Öğle yemeğine kadar bir elma yiyeceğim sadece öğle tekrar yazarım:)

Aramıza hosgeldın. ınsan burda bayagı motıve oluyor. Umarım ıstedıgın kıloya ulasırsın. Hedef kac? şimdi kac klosun? 6 kg yu ne kadar zamanda verdin? Ne cok sordum dımı?

Aramıza hosgeldın. ınsan burda bayagı motıve oluyor. Umarım ıstedıgın kıloya ulasırsın. Hedef kac? şimdi kac klosun? 6 kg yu ne kadar zamanda verdin? Ne cok sordum dımı?

çok şekersin canım teşekkür ederim hoşbulduk:) hemen sorularını cevaplayım :)
1-hedef ilk 60 sonra 55
2-şimdi 74 kiloyum
3-bir ay gibi bir sürede verdim 6 kiloyu bu kadar :)

Ancak netin başına gelebildim:) evet öğle yemegim:
1 tabak limonlu pirasa yemeği
2 yemek kaşığı light yoğurt
1 kase mercimek çorba
bol nar ekşili salata

İşte menüm:
5 kaşık ıspanak yemegi
2 kase çorba
1 ince dilim tam buğday ekmeği
bol salata

1 İnce Dilim Ekmek
domates salatalık
1 kibrit kutusundan fazla diyet peynir
5 adet light zeytin
1 kupa yeşil çay

İşte menüm:
5 kaşık ıspanak yemegi
2 kase çorba
1 ince dilim tam buğday ekmeği
bol salata

Günaydın tatlım, kontrole geldiiim,
akşam yedikelrine baktımda, bir kase çorba= 1 dilim ekmek demektir. sen dün akşam yemekte 3 dl ekmek yemiş olmuşsun.

sanırım birazdan dayak yicem :18:

Günaydın tatlım, kontrole geldiiim,
akşam yedikelrine baktımda, bir kase çorba= 1 dilim ekmek demektir. sen dün akşam yemekte 3 dl ekmek yemiş olmuşsun.

sanırım birazdan dayak yicem :18:

günaydın canım :)
dün arada bişey yiyemedim o yüzden çok acıktım hemen ardın da yarım saat egzersiz yaptım yeşil çayımı da içtim sabah da 15 dk egzersiz 15 dk yürüyüş yapıp açıldım herhalde artık dayak yemem

valla bian dayağı ben yicem zannettim. Tamam tamam madem okadar spor yaptın,affettim.

selam...
senin de topik hayırlı olsun, ben seninkini yeni gördüm

bence harika başlamışsın
seninle aynı durumdayız demek ki bn de bugun 80le basladım(tabii baskul arada kafasına gore takılıp 78 de gosteriyor 80 de...
)
inşallah bn de senin gibi 6 kilo veririm ya 1 ayda... en azından 75 olsam yeter...
inşallah birbirimizin sayesinde otokontrol geliştirip vereceğiz kiloları ve incecik kızlar olacagız....
sevgiler...

teşekkür ederim tatlım birbirimize destek olalım :)
hatta var mısın her hafta başı verdiğimiz kilolaları yazalım gram bile versek yazalım anlaştık mı:)

hatta var mısın her hafta başı verdiğimiz kilolaları yazalım gram bile versek yazalım anlaştık mı:)

bn buna elbette varım ama bzm tartı kilo bazında eski baskullerden yani... bilmiyorum ne kadar etkili olcak ama az cok belli olur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…