- 30 Haziran 2011
- 64
- 6
- 96
- Konu Sahibi askyorgunu
-
Aramıza hosgeldın. ınsan burda bayagı motıve oluyor. Umarım ıstedıgın kıloya ulasırsın. Hedef kac? şimdi kac klosun? 6 kg yu ne kadar zamanda verdin? Ne cok sordum dımı?
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza. umarım en kısa zamanda hep beraber incecik oluruz
İşte menüm:
5 kaşık ıspanak yemegi
2 yemek kaşığı light yoğurt
2 kase çorba
1 ince dilim tam buğday ekmeği
bol salata
Günaydın tatlım, kontrole geldiiim,
akşam yedikelrine baktımda, bir kase çorba= 1 dilim ekmek demektir. sen dün akşam yemekte 3 dl ekmek yemiş olmuşsun.
sanırım birazdan dayak yicem :18:
günaydın canım :)
dün arada bişey yiyemedim o yüzden çok acıktım hemen ardın da yarım saat egzersiz yaptım yeşil çayımı da içtim sabah da 15 dk egzersiz 15 dk yürüyüş yapıp açıldım herhalde artık dayak yemem
valla bian dayağı ben yicem zannettim. Tamam tamam madem okadar spor yaptın,affettim.
şimdilik iyi gidiyorum inşallah en kısa zamanda incecik hatun olur fotomu koyarım buraya :))
selam...
senin de topik hayırlı olsun, ben seninkini yeni gördüm
bence harika başlamışsın
seninle aynı durumdayız demek ki bn de bugun 80le basladım(tabii baskul arada kafasına gore takılıp 78 de gosteriyor 80 de...)
inşallah bn de senin gibi 6 kilo veririm ya 1 ayda... en azından 75 olsam yeter...
inşallah birbirimizin sayesinde otokontrol geliştirip vereceğiz kiloları ve incecik kızlar olacagız....
sevgiler...
selam...
senin de topik hayırlı olsun, ben seninkini yeni gördüm
bence harika başlamışsın
seninle aynı durumdayız demek ki bn de bugun 80le basladım(tabii baskul arada kafasına gore takılıp 78 de gosteriyor 80 de...)
inşallah bn de senin gibi 6 kilo veririm ya 1 ayda... en azından 75 olsam yeter...
inşallah birbirimizin sayesinde otokontrol geliştirip vereceğiz kiloları ve incecik kızlar olacagız....
sevgiler...
inşallah canım. Hepimiz incecik olucaz allah izin verirse. Süper olucak.
teşekkür ederim tatlım birbirimize destek olalım :)
hatta var mısın her hafta başı verdiğimiz kilolaları yazalım gram bile versek yazalım anlaştık mı:)
hoşgeldin kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?