Asla aldatmaz demeyin ya yaparsa???

bi zamanlar birine o kadar değer vermiştim ki ona o kadar inanıyordum ki yapmaz diyordum oysa ki ne safmışım gece beni boş laflarla kandırrıp gündüzde net başında başkalrına mesaj atıyormuş bende saf gibi akşamı beklerdim heyecanla:47: onları gördüğümde buz gibi kesildim sanki inanamadım elim ayağım tutmadı beni ayakta uyutmuş ben sadece onun için vakit geç,rmekten ibaretmişim benim sonunda üzüleceğimin ve insan olduğumun duygularımın hiç anlamı yok bunu bilen zaten bana bunu yazmazdı kaç yıl oldu halen unutmuyorum aklıma geliyor bazen beynime kan sıçrıyor gözümle görmüştüm bunu bile inkar etmişti yok halamın kızı yok bilmem ne falan yani diyeceğim sonsuz güvenmeyeceksin mutlaka bi kapı aralayacaksın insan oğlu herşey yapar

Benim düşüncemi sorarsan boşa kuruntu yapıyorsun :34:

Erkek arkadaşın ne güzel üstüne titriyormuş,arıyor soruyor sürekli..Bunun altında bişey aramak sadece seni üzer,yapma böyle..Aldatacak insan her an aldatır bunun erkeği kızı yok,bu yüzden akışına bırak bence..Ama benim çıkardığım sonuç bence erkek arkadaşının "beraberlik" konusunda kendisine güveni yok..Seni sürekli aramadığında da yanlış yapmayacağını,ona sadık kalacağını ve aramadığında da içinin rahat edeceğini düşünmesi gerekiyor..Sürekli seni kontrol altında tutamaz bu seni de ilişkinizi de yıpratır..Sonuçta sende özgür bi bireysin seninde arkadaş çevren olmalı,sende onlarla yemek yemeli sinemaya gitmelisin..Erkek arkadaşım/nişanlım var diye bunları ertelersen kendi hayatından çalmış olursun..Bunları yapmanı istemeyen insande senin hayatından çalmış olur..Seni sen diye sevmeli bi insan ve seninde nefes almana izin vermeli..Sürekli onunla vakit geçirmen belirli bi zaman sonra bunaltır seni,gencecik kızsın bence bunu oturup konuşmalısın onunla..Bu yaşlara bi daha gelmeyeceksin..

eskiden olsa belki yapmaz bilmem ne gibi saçmalıklar derdim ama artık büyüdüm ve herşeyin farkındayım hayatta olmaz denen bişi yok hele ki asla denen bir şey hiç yok yeterki ALLAH istesin olur yani o yüzden yapmaz diyip büyük konuşmaktansa ALLAH yaşatmasın demek en iyisi
hem erkek bu yani napıcağı hiç belli olmaz :20:

Ben de ayni dertten muzdaribim... Kendimi iyi hissettigimde yazacagim.

Herkes aldatır diye genelleyip paranoya yapmamak ve asla aldatmaz dıye salmamak lazım.ne kadar güven olsada gözleri dört acmak,antenleri acık tutmak gerek cunku yaparsa mutlaka bi yerde falso verir.yapmazsada öpüp başımıza taç ederiz

1.5 senelik ilişkim aldtma yüzünden bitti.
aynı cümleleri o da kurardı.'yalvarırım beni aldatma, ben sensiz yapamam, seni aldattığım an allah canımı alsın' vs.
ama noldu? aldattı.
kimseye körü körüne güvenmemek gerekiyor.
asla yapmaz diyodum yaptı.
bana da tecrübe oldu.

Back
X