asla artık hayatımda olmayacak..onuda içimde YOK edeceğim..

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
sanırım bu artık nunla alakalı son yazışım,son sitemim,son içimi döküşüm olucak..1 yıldır üyeyim KK...devamlı yazıyorum zaten..1 yıl önce herşeyden çok sevdiğim insandan ayrıldığım dönem yazmıştım,acılarımı,gözyaşlarımı,terkedilişimin ardından,başlayan psikolojik tedavimi,aile sorunlarımı,yalnızlığımı..herşeyimi paylaştım sizlerle..bu dönemde tanıştığım hayatımda olan diğer o kişidende bahsetmiştim..tüm bunları yaşamamın ardından,aşk yoktu ama boşluğumu dolduruyor,bana teselli oluyordu verdiği değer..çünkü emindim verdiği değerden,sevgiden..9-10 ay kadar,böyle devam etti..eski sevdiğim insanı asla unutmadım ama,acımı hafifletti..bu süre içinde yalanlarını çok yakaladım, ama hep görmezden geldim.çünkü çok sevdiğini biliyordum.yaklaşık 1 ay kadar önce ailesinin yanına izne gitti.aramız çok iyi,herşey çok güzel sorunsuz gidiyordu.ancak ailesinin yanına gidince sesimi duymadan uyumayan insan,aramaz oldu..tabi bende onu aramadım..geçtiğimiz haftamesajı geldi,trafik kazası geçirdim onun için arayamadım,ama bende hiç bişey yok,sen merak etme sadece çizik var suratımda dedi ama o kadar emindimki yalan olduğundan,aramamasının üzerini kapıyordu aklı sıra..tabii inanmadığım için ardından bnde onu hiç aramadım..ancak merak ettim acaba nasıl davranıcak şimdi diye,yine 10 gün oldu o konuşmamızdan belli ses yk..üstelik izinide bitti ve dönmüş olmalı..ona o kadar kızdımki,asla aramadım yalanlarından dolayı..yaa ne olursa olsun bu ne dengesizliktir böyle..ayrıca izne gittiğinden belli facedede yk dondurmuştur diye düşündüm ama arasıra bakıyorum yine göremiyrum..aşk yoktu ama en zor günlerimde o vardı,üzülmemek elde değil ancak,bu kadar çabuk vazgeçmek,pes etmek,hiç sorun yokken,böylesine uzaklaşmamız birbirimizden...işte bunu hazmedemiyorum..ne düşünüyor,aklına geliyrmuyum bilmiyorum ama,tek bildiğim artık aramasın zaten,geri dönüş yapmasın..o benden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsa,sözyleyeek ne kalırki başka??haksızmıyım arkadaşlar.....

haklısın canım arkadaşım benim saf kalpli temiz yalansız arkadaşım :teselli:
zaten geçen konuda da yazdığım gibi yalanı olan insandan uzak durmanı isterim :umursamaz:
belki aranızda tartışma çıkmasın diye yalanlara başvuruyo ama ne olursa olsun yalan söylememeli :kızgın:
bir de her şey iyi güzelken birden aramaması falan çok tutarsız olduğunu gösteriyor.
belki eski sevgilini birazcık da olsa unutturdu sana ama ya sende daha derin yaralar açarsa?
dedim ya işte uzak dur arkadaşım yalanlarla dolu bi kişiyle yalan hayat yaşanmaz..

bi erkek bu kadar süre aramıyosa ondan uzak dur ben artık bunu bilir bunu söylerim aramıyosa çıakr aklından at unutmaya çalış yap işte bişiler

yalan söyleyen karsindakini hice sayan insandir düsüncesizdir
seven insan yalan söyleyemez gercekten sevmisse..
bu kdr tutarsiz biri her zaman kendini tekrar edicek yanliz kaldiginda limani sen olcaksin , baskalarini bulunca unutulan yine sen...
üzme kendini sakin cok dogru bir karar verdigini düsünüyorum herseyin hayirlisini diliyorum hakkinda arkadasim

yalan söylemesi başlıbaşına bir sorun zaten bence bitir böyle sonu yok en azından kendi yoluınu bir an önce çiz ve bitsin

Ben diğer konunuzda da yazmıştım... yalan diyorsunuz ama ... ya değilse?

Bir gözünüz bir şey mi gördü... o tek gözünüze güvenmeyeceksiniz bir de diğer gözünüzle bakacaksınız. Kaza yaptım demiş... siz inanmamışsınız, kendinize göre sebepleriniz var.. ama eğer yalan değilse... ben de olsam bi daha aramam beni böyle anımda yalnız bırakan sevgiliyi.

Neyse, zaten kararınızı vermişsiniz, Allah yolunuzu açık etsin inşallah.

haklısın cnm tabiki bu ihtimal olabilirdi ama keşkeeeee .....yalnız onun o kadar çk yalanını yakaladımki,konuşma tarzından bile anlayabiliyorum samimiyetini..haklısın tabii yalan bile olsa,böyle bişey söyleyince benim aramamamdan da bana öfkli olsa gerek ama böyle tutarsız,kafasına göre davranması,ve bu kadar çabuk vazgeçmesi benden...sence doğrumu..evt kararımı verdim ama tabiki çkta zor olcak benim için..çünkü hazmedemiyorum bu kadar çabuk pes etmesini..

yalan olduğundan kadar eminimki,bende aramadım onu ama en azından tekrar dönebilir ve arayamazmıydı..bu kadar kolaymı yanii..her ne kadar üzülsemde duygularım değil mantığımı kullanmak istiyorum bu kez..artık arasa dönse bile beynimde yok...şimdi sıra nu içimden atmaya geldii..

Yani elbette ki siz daha iyi bilirsiniz, onu daha iyi tanıyorsunuz, biz ancak bize yazdığınız kadarıyla yorum yapabiliyoruz. Hataları olduğu bariz, zaten daha önceden de sabıkalıymış bu konuda. Ama benim gözlemlediğim şey, eğer ki burada bir vazgeçme söz konusuysa bu tek taraflı bir vazgeçme değil. Siz karşılıklı olarak pes etmiş ve vazgeçmişsiniz birbirinizden. Hayırlısı budur belki de, o ayrı konu ama, eğer ki size benden nasıl bu kadar kolay vazgeçtin derse bi gün şaşırmayın hiç. Ben onun da sizinle aynı şeyleri hissettiğini düşünüyorum bu konuda.

cnm arkadaşım biliyosun o kadar yıprandımki,her zaman ondan teselli bulmuştum..yanımda olan tek kişiydi ancak bu tutarsız ve ne yaptığını bilmez tavırları,en ufak bişeyde yalana başvurması,beni çok yıprattı yıpratıyorda..evt çok üzülüyorum,çok zor olucak ancak o benden bu kadar çabuk vazgeçebiliyorsa,yapabileceim tek şey benimde onun yaptığını yapmam olduğunu düşünüyorum..ondan vazgeçmek.......

öncelikle yoruların için çk tşk ederim arkadaşım..çünkü kafam o kadar karışıkki,ilaç gibi geliyor bana..çok haklısın bende ndan vazgeçiyorum ama seninde bahsettiğin gibi sabıkalı daha öncedende..en son konuşmamızda,ona ne kadar sinirli olduğumu,bundan dolayı onu aramadığımı,ve böyle bir kaza olmuş ise ki;(olmadığına eminim)neden en son benim duyduğumu söyledim ona..ayrıca iznindende dönmüş olmalı..yaa cnm arkadaşım benim ona öfkemi biliyor,aramak açıklama yapmak bu kadarmı zor bu kadarmı

Evet belki doğrudur kaza geçirmiş olabilir... Bi de onun açısından düşünsenize... Eğer ki kaza geçirdi ise o da üstüne düşülmesini isteyecek bi nasıl oldun diye telefon bekleyecek...

Siz şimdi yalandır diye umursamadınız karşı tarafta kaza geçirdim bi aramadı diye küstü... Olamaz mı bence olabilir...

evt bende düşünüyorum bunu ama en son konuşmamızda tepkimi gösterdim..ona kızdığımı biliyr ve,en azından sitemli olarak arayabilir,msj atabilir..tabii ona yalan söylüyorsun demedim inanmış gibi davrandım bekliyr olabilir,benim aramama sebebim kızgınlığım sinirimdir..bunuda o çok iyi biliyr..ve şu an sizlere bile onun hakkında yazarken,inanın arkadaşlar içim titriyor..herşeyin birden bu duruma gelmesi,böylesine kopmamız:((( seven insan mücadele etmezmi bu kadar herşey güzel giderken hemde...

ay resmen aynı şeyleri yaşamışım resmen aynı
banada erkek arkadaşım yok telefonumu çaldırdım telefonum yok dedi
beni hep bi arkadaşından arardım sonra ben mesaj attım onumaraya
kaan kaza yaptı dedi
tab ben hiç mi hiç inammadım bizde 2 haftadır konuşmuyoruz ama umdumda değil

yanına gitmek derken nereye anlamadım cnm..bu arada ceyda arkadaşım en güzelini yapıyorsun umursamamakla ama ben ne yazıkki kadar kötü hissediyorumki çğu zaman...ancak oda benim kadar kötü hissetseydi mutlaka arardı..bunu biliyorum..demek bende onun umrunda değilim....

yanına gitmek derken nereye anlamadım cnm..bu arada ceyda arkadaşım en güzelini yapıyorsun umursamamakla ama ben ne yazıkki kadar kötü hissediyorumki çğu zaman...ancak oda benim kadar kötü hissetseydi mutlaka arardı..bunu biliyorum..demek bende onun umrunda değilim....

evet canım
ama yaşadıklarımız öyle çok benziyo ki ikimzide aynı kişiden mi baghsediyoruz dedim birden :D
takma canım ya inan değmez amaaan salla
bide sevmiyomuşsun zaten
bende birini unutmak için çıkmıştım
ama anladım ki
kanayan yarana kan dursun diye başka bedenler basarsan MİKROP kaparsın

gittiği şehirden döndüğünü sölemiştin sanırım yani yüzyüze konuşmak için yanına gitmeyi düşünmedinmi çünkü telefonda çözülecek bi mesele gibi durmuyo.

cnm en son konuşmamızda ailesinin yanındaydı ve o günden sonra hiç konuşmadık..ne ben nede o aramadı..geçtiğimiz cumartesi burada olması lazımdı normalde..bırak yüzyüze görüşmeyi,birkez olsun birbirmizi aramadık bile cnm:((

Back
X