Tabiki iki kişi ömürboyu çok mutlu olabilir. insanlar evlendiklerin de mutlu olmak için çocuk doğurmuyor. cocuk çok farkı bir kavram yani mutlulukla alakası yok
canım ben çocukları hiç sevmezdim taki evlenene kadar evleneli 6 ay oldu şuan nerde bir bebek görsem deli gibi ben de istiyorum
Yaaa ben de öyle bir duygu hiç bir zaman oluşmadı....:1yes2:
Allah büyük konuşmaktan korusun beni... Elbette hayatın ne getireceğini bilemem.Ama ne güzel yazmışsın "asıl zor olan anne babalık yapmak" diye... İşte ben bu kadar güçlü değilim biliyorum insan kendini bilmeli öyle değil mi? Bu arada unuttum ya özür dilerim Allah hepinizin bebeğini bağışlasın,analı babalı büyüsün,bahtı ve şansı açık olsun inşallah!3-5 senesine kadar ben de çocuk sahibi olmayı düşünmüyordum. Hatta istemiyordum. (Ama aksine çocukları çok seven biriyim aslında.) Ama belli bir süre sonra içgüsel bir olay mı, doğanın kanunu mudur bilinmez çocuk isteğim başladı. Şimdi ise 19 aylık bir oğlum var.
Elbette ki bir çiftin çocuğu olmasa mutlu olabilirler. Ama belli bir yaştan sonra annelik içgüdüsü ortaya çıkacağı için çocuk sahibi olma isteği artcaktır bana göre. Önemli olan da zaten insanın istediği, hazır olduğu vakit çocuk sahibi olmasıdır.
Lalecim, bu konuda büyük konuşma derim, senin gibi düşünen bir çok arkadaşımın şu an çocukları var :) Ben bile hayretle izliyorum valla.
Ama sanırım sen, şu an sadece kendini hazır hissetmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?