• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asla blöf yapmayın.

temizliğe gelen kadının eşi sürekli seni boşarım diye tehdit ediyormuş:KK53: kadın artık usanmıştı.... yine seni boşarım dediği bir sabah adama yürü adliyeye demiş adam arkada kadın önde adliye sarayına gelmişler hemen bir dilekçe yazdırmışlar vermişler olacak ya anlaşmalı olunca hemen hakimin karşısına çıkmışlar:KK11: kadın eşinin kendini sürekli boşamakla tehdit ettiğini artık dayanamadığını söylemiş adam bakmış iş ciddi hakim boşayacak bu defa adam alttan almaya şaka yaptım falan demeye başlamış:KK31:hakim baya bir gözlemledikten sonra adama eğer bir daha bu kadını tehdit edersen gerçekten boşatırım sizi demiş adam artık tehdit edemiyor bile:KK70:demem o ki blöf bazen ters tepebiliyor.

Son düzenleme:
Kisi sahis eklerini degistirerek , kendi yazdiklarinizi soyleyin :
ben onunla çok mutlu olmak istiyorum ve harika bir karakteri var.onu asla kaybetmek istemem işi yüzünden.bana dahada çok bağlanmasını istiyoruym.birlikte mutlu olalım istiyorum ama böyle debir saçmalık yaptım işte

evlenme aşamasındayım nişanlım işi gereği sık sık şehir dışına çıkıyor ve çıkacak.geçende çok bunaldım "ben sürekli beklicek miyim böyle ? tek başıma beklemeden yaşamak daha iyi" dedim.o da "bekleme istemiyorsan o zaman" dedi.ben de "yazma bana bir süre "dedim."peki tamam yazmıyorum" dedi.ama birkaç dakika sonra dayanamadı yazdı" yazmadan da üzülüyorum" dedi."biz birbirimize güvendik.bu yolda devam edicez ,sözlerine dikkat et beklemicem deme bir daha SÖZ AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR" dedi.
hadi açık konuşayım ben blöf yaptım nazlanmak istedim ona ters tepti.ve şu an çok tedirgin oldum.şimdi erkekler son ana kadar işi bozmuyor ama bir kez bozdu mu bitiyor .ama biz bayanlar blöfü seviyoruz sanırım:KK43:
arkadaşlar ben bu olaydan sonra üzüldüm.sanki kredimi düşürdüm gibi onun yanında.bundan sonra nasıl davransam o sözün tesirini unuttrurum ona ben onunla çok mutlu olmak istiyorum ve harika bir karakteri var.onu asla kaybetmek istemem işi yüzünden.bana dahada çok bağlanmasını istiyoruym.birlikte mutlu olalım istiyorum ama böyle debir saçmalık yaptım işte :KK43:
Nişanlanırken bilmiyormuydunuz mesleğini? Gezmeye gitse anlarım ama mesleğinin gereği giden birine,çok yersiz olmuş tavrınız.
Mutlu olmak istiyorsanız bu konuyu bir daha açılmamak üzere kapatıp,olduğu gibi kabul edip yolunuza devam edin. Haklı ve yerinde bir tepki vermiş nişanlınız zira işi bu,önceden de buydu,dolayısıyla bir daha açılmaması ićin bu konunun,ters çıkmış. Sizde acmayın.

nazlanmak blöf değildir aklında bulunsun.
Ada'mı işkillendirmekten başka bişey yapmamışsın. evlenince işi gerçekten sorun olabilir

evlenme aşamasındayım nişanlım işi gereği sık sık şehir dışına çıkıyor ve çıkacak.geçende çok bunaldım "ben sürekli beklicek miyim böyle ? tek başıma beklemeden yaşamak daha iyi" dedim.o da "bekleme istemiyorsan o zaman" dedi.ben de "yazma bana bir süre "dedim."peki tamam yazmıyorum" dedi.ama birkaç dakika sonra dayanamadı yazdı" yazmadan da üzülüyorum" dedi."biz birbirimize güvendik.bu yolda devam edicez ,sözlerine dikkat et beklemicem deme bir daha SÖZ AĞIZDAN BİR KERE ÇIKAR" dedi.
hadi açık konuşayım ben blöf yaptım nazlanmak istedim ona ters tepti.ve şu an çok tedirgin oldum.şimdi erkekler son ana kadar işi bozmuyor ama bir kez bozdu mu bitiyor .ama biz bayanlar blöfü seviyoruz sanırım:KK43:
arkadaşlar ben bu olaydan sonra üzüldüm.sanki kredimi düşürdüm gibi onun yanında.bundan sonra nasıl davransam o sözün tesirini unuttrurum ona ben onunla çok mutlu olmak istiyorum ve harika bir karakteri var.onu asla kaybetmek istemem işi yüzünden.bana dahada çok bağlanmasını istiyoruym.birlikte mutlu olalım istiyorum ama böyle debir saçmalık yaptım işte :KK43:
Çok mantıklı bir adam var karşınızda,kredin düşmedi korkma,o sözün tesirini sadece çok haklısın saçmaladım deyip kapatabilirsin ancak.Daha da tehdit tarzı laflar etmezsin biter.

Bence ortada abartılacak , bu kadar üzülecek bişey yok ki. Zaten sonu da tatlıya bağlanmış. İnsan nişanlısına eşine arada nazlanabilir. Bunda bişey yok.

hadi açık konuşayım ben blöf yaptım nazlanmak istedim ona ters tepti.ve şu an çok tedirgin oldum.şimdi erkekler son ana kadar işi bozmuyor ama bir kez bozdu mu bitiyor .ama biz bayanlar blöfü seviyoruz sanırım:(
arkadaşlar ben bu olaydan sonra üzüldüm.sanki kredimi düşürdüm gibi onun yanında.bundan sonra nasıl davransam o sözün tesirini unuttrurum ona ben onunla çok mutlu olmak istiyorum ve harika bir karakteri var.onu asla kaybetmek istemem işi yüzünden.bana dahada çok bağlanmasını istiyoruym.birlikte mutlu olalım istiyorum ama böyle debir saçmalık yaptım işte :(
Ben kocama nişanlıyken yada sevgiliyken blöfün kralını yapardım garibim ya abartmıyorum bir gün sabaha kadar kapımda beklemişti. Yani seven erkek öyle hadi ayrılalım laflarına tamam hadi ayrılalım falan demez

ona o yokken onu çok özlediğini bu yüzden böyle nazlandığını söyle seni affedecektir zaten o da seni seviyormuş böyle ufak tefek şeyler için riske girme hislerini açıkça söyle oyun yapma

Yaşınız kaç? Çocukça geldi bana.

İlişkinize duygusal değil mantıklı yaklaşmanız gerekiyor evet bayanlar ilgi çekme adına bazı oyunlara başvurabilir lakin bazı erkek tipleride gercekden bir kelimeyle kendini daha çok çekebilir anladığım kadarıyla nişanlınız öyle sizde bunu yolun başında farkettiniz ne mutlu,dediğim gibi ilişkinizi duygusal değil mantık cercevesi içerisinde yaşamaya gayret edin duygusal patlamalardan şiddetle kacının..cok abartılı bir durum değil suan yaşadığınız zaman içerisinde unutulur lakin bunun üzerine kelimelerinşze özen gösterin lütfen..mutluluklar diliyorum..

nazlanmayı siz sızlanma olarak anlatmışsınız nişanlınıza bence nişanlınız haklı sonuna kadar siz en baştan şehir dışı işi olduğunu bildiğiniz halde kabul etmişsiniz ki sonuçta nişanlınız iş için gidiyor yaptığınızda blöf değil ayrıca şimdiden söylenmeye başlamışsınız

Çocuk gibi davranmissiniz. Çocukluk bazen güzeldir ama böyle üç konularda simariklik yapmayın lütfen kendiniz için :)

is konusunda seni bekleyecekmiyim demen yanlis olmus. arkadaslariyla falan surekli takilsada sesini çikarsa ama çalisiyosa bisey deme. bak sonradan sana yazmis bile.

Adamın kafasını karıştırıp ayarlarıyla oynamışsın canım. Adam ekmek parası için çıkıyor şehir dışına. Yarın evlendiğinizde ve şehir dışına gittiğinde kafasında hep soru işareti kalacak acaba bekler mi diye.. Adamı fabrika ayarlarına geri döndürmek istiyorsan, açıkça konuş, özür dile ve daima bekleyeceğini söyle.. Blöfü yanlış konuda yapmışsın. Ekmek davası bu, şakaya gelmez. O sık seyahat eden model bende de var. Adam zaten evinden ayrı, bir de beni düşünmesin diye ağız tadıyla bir kavga bile edemedim daha evlendiğimizden beri.

sizinki blöf olmamış
adamın işi bu bilerek bu yola giriyorsunuz ama söylediğiniz lafa bakın...
nişanlınızla konuşup özür dileyin ve sadece yanlız kalacağınız onu özleyeceğinizi ima etmeye çalışmak isterken biranda söylemek belirtmek istediğiniz farklı birşey olduğunu geri adımda atamadığını ama asla böyle birşeyin aklınızdan geçmediğini belirtin... durumu kurtarırsınız g,b, geliyor bana

Özleyerek beklemek zordur. Özlediğin için çok özlediğin için böyle bir SÖZ ettiğini söyle ve mümkünse bir daha söyleme :KK66: Seviyorsan razı olacaksın..

Back
X