asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

var tek bir kişi :47:
bağıra çağıra yüzünede sölemiştim hakkımı helal etmiyorum sana die
sonra anası babası hepsi aradı öle deme hastalar oldu die
dedim hakkım haramdır kim ne derse desin:47:

var elbette

hala da haram olsun derim her düsündügümde:47:
zerre hakkım haram olsun:47:

3 kısı bu kadar nefret edip hakkmı helal etmedigim.
bana yasattıklarının aynısını cekmeleri onlar icin tek temennim:47:

hakkımı helal etmediğim kişiler kesinlikle var.ama önce yüce yaradanıma sığınarak ona havale ediyorum bu dünyada huzur öbür dünyadada cennet yüzü görmesinler inşallah.beni üzen hakkımı yiyen canımı yakana ne deyimki daha

İnşallah Rabbim çoluğundan çocuğundan değil ama kendisinden çıkartır, ve der ki Allahım ben ne yaptım da bu niye geldi benim başıma tabi birazcık bile Allah inancı varsa der bunu.Zerre hakkım varsa ki fazlasıylada var bu dünyada da diğer dünyada da çıkar inşallah.

eşimin ailesine hakkımı helal etmıyorum kaynanam ve kaynım ben kızımı 3 aylılkken bıraktım bakıcıya işime basladım onlarsa hep borac soktular senet ımzalattılar ogullarına ve 60 mılyarı gecer para ödedık 2 senede dahada 1 lırasını vermedıler ama Allh buyuk . derdım para pul degıl sadece keske ucretsız ıznıme ayrılasaydım da cocugumu bakıcıya koymasaydım o içimde kaldı onlar yuuzndenn:14::14::14::14::14:

eşimin ailesine hakkımı helal etmıyorum kaynanam ve kaynım ben kızımı 3 aylılkken bıraktım bakıcıya işime basladım onlarsa hep borac soktular senet ımzalattılar ogullarına ve 60 mılyarı gecer para ödedık 2 senede dahada 1 lırasını vermedıler ama Allh buyuk . derdım para pul degıl sadece keske ucretsız ıznıme ayrılasaydım da cocugumu bakıcıya koymasaydım o içimde kaldı onlar yuuzndenn:14::14::14::14::14:

ıııı ıhhhh yok.

Bulaşmayayım şimdi.

Zira rövanşı almaya kalkarlarsa sicilim bozuk:ssz:

1-2 sene önce Medine'de cami çıkışı bir Afganlı tarafından taciz edildim, bu çok canımı yaktı, bazen Allah'a havale edeyim diyorum ama içimden atamadım bu yüzden hakkımı helal etmiyorum.

etmiyorum evet.. bazen düşünüyorum Allaha havale et diyorum kendıme aama düşündükçe öfkeme yenik düşüyorum
eski sevgiliye hakkımı helall etmiyorum benim 3 yılımı çaldığın için beni maddi ve manevi zarara soktuğun için etmiyorum. öbür tarafta görüşcez :27:

iki yüzlülük yapan içten pazarlıklı olan bikaç kişiye.
bana çektirdiklerinin aynısını çektiklerini göreyim en büyük istegim

Son düzenleme:
bugün tüm şevkimi ve onurumu kıran, resmen beni çocuk gibi azarlayan, yol adam bilmez insan-öküz karışımı müdürüme asla hakkımı helal etmiyorum. hatta beddua etmek istiyorum ama tutmaya çalışıyorum kendimi.

Var olmaz mı?
zerre kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun asla helal etmıyorum.. surunduklerı gunlerı gorsem ıcım sogumaz.
bın beter olsunlar yaptıklarının tonlarca agırını yasasınlar. sabaha kadar buralara yazsam nefretım gecmez.
ah etmıyorum ona bıle degmezler allah buyuk gorucez ınsallahhh!!..

Var olmaz mı?
zerre kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun asla helal etmıyorum.. surunduklerı gunlerı gorsem ıcım sogumaz.
bın beter olsunlar yaptıklarının tonlarca agırını yasasınlar. sabaha kadar buralara yazsam nefretım gecmez.
ah etmıyorum ona bıle degmezler allah buyuk gorucez ınsallahhh!!..

Back
X