asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

Var olmaz mı?
zerre kadar hakkım varsa haram zıkkım olsun asla helal etmıyorum.. surunduklerı gunlerı gorsem ıcım sogumaz.
bın beter olsunlar yaptıklarının tonlarca agırını yasasınlar. sabaha kadar buralara yazsam nefretım gecmez.
ah etmıyorum ona bıle degmezler allah buyuk gorucez ınsallahhh!!..

her aklıma geldiğinde ağladığım üzüldüğüm canımın yandığı bir olay varki unutamamm .. içimi kemiren bu olayda kimin ne payı varsa hepsine bütün haklarım haram olsun . Onlara hakkımı helal etmeyecegim

7 yılımı boşa geçirmeme sebep olan eski nişanlıma, annesine ve ablasına eğer bir gram da dahi olsa hakkım varsa helal etmiyorum. Ama yine de ona bişey olsun istemem. :)

İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüğüm bir kız var. Ve tanışmadığımız halde bana çok kötülüğü dokundu.
Ona hakkımı asla helal etmiyorum bana yaşattığının aynısını yaşamasını ve bende onu görmek istiyorum.

Şu anda sebepsız yere benı bebegımle bırakıp s... gıden kocama haram zıkkım olsun!
Hatta geber dıye mesaj attıgım gunun ertesı gunu kamyonun altına gırıp kaza gecırmıs
O kadar masumum kı bedduam bıle tuttu ılk defa!!!!
Benden 10 kat daha acı gunler yasasın!

her insan iyi olmuyor ne yazıkki. şeytanları o kadar şeytan ki ALLAH'tan utanmayanlarıda var. zamanında banada denk geldi öyleleri. İftira atanlara hakkım helal değildir. çok iftira attılar.ama ALLA'ın sopası yok birgün ya karısından ya çoçuğundan çıkarır elbet. Cehennemde yanacağımı bilsem bile HAKKIM HELAL DEĞİL onlara :20:

benim hayallerimi,duygularımı,ümitlerimi herşeyimi çalan beni terkedip giden erkek arkadaşıma hakkımı helal etmedim...

Back
X