- 29 Nisan 2025
- 502
- 1.312
- 28
- Konu Sahibi Lobster Monster
-
Bu hic saglikli bir durum degil, ayrilmaniz icin yeterince sebep varmis. Eski sevgiliniz takinti haline gelmis ve bunu ask/sevgi ile karistiriyorsunuz bence. Bence hepten vazgecip yeni yol cizin. Ilk mesajim da yanlis okumusum bu yüzenden düzenledim.Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum. Ondan ayrılınca kalbim acıyor ancak bir araya gelmeye de korkuyorum gene kaçıp gidecek diye. Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın, çok dertliyim arkadaşlar
Başkasını bulunca geçer. Aşk acısı başkasını bulana kadar sürer
Bunun adı aşk değil ama. Hastalıklı bir durum.Başkasını bulmak için kafamı kaldırmam lazımdı ama aklımdan o kadar çıkmadı ki onu bile yapamadım inanın. Benim asıl şikayetim bu zaten, ondan başka kimseyle konuşasım gelmiyor. Tüm erkekler dünya ahretlik abim gibi oldu onun yüzünden. Tanıştığımız güne sövüyorum keşke hiç tanışmasaydık onunla
Bunun adı aşk değil ama. Hastalıklı bir durum.
Hayır. Yanınızda olan kişi kaderinizdir.Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
benim 18-24 yaş arası aralıksız hiç ayrılmadan devam eden bir ilişkim vardı çok aşıktım sorsan o zamanlar hayatımın aşkı falandı yani. ayrıldık 2-3 ay sonra toparlandım gerçi ben kendimi hiç kaybetmedim aşk konusunda üzüldüm ve geçti.
sonra şimdi ki kocama aşık oldum hshshshs
hiçbir şekilde aklınızda çıkmıyorsa ya da hayatınızı etkiliyorsa bu aşk değil ama takıntı olabilir.
Hayır. Yanınızda olan kişi kaderinizdir.
Kader değilde takıntı oluyor genellikleÖnceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Kör kuyulara ipsiz mi atlayacaksin ?Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
3 günAklımda o olduğu için başka erkeklere de bir şey hissedemiyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan. Sizin en uzun aşk acısı süreniz ne kadar sürmüştü? Kendimi ucube gibi hissediyorum
Kör kuyulara ipsiz mi atlayacaksin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?