Asla karar verilemeyen ütü modeli!!!

Nurella1310

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2021
42
17
38
Herkese öncelikle merhaba🥰
5 yıl önce aldığım Philips azur ütümü bir gün anlamadığım bir şekilde ısı ayar düğmesi kırılmış bir şekilde buldum tamire gönderdim ama sadece düğme değil rezidansta da sıkıntı olduğunu yaptırılırsa baya Bi para tutacağı söylendiği için ben yeni ütü arayışına girdim ama bir türlü karar veremiyorum kazanlı olsun istiyorum çünkü bizim evimizde ütü çok oluyor ve hantal ağır bişey istemiyorum gerçi kazanlı ütü de çok zahmetli pratik değil ama artık girdik bir araştırma içine önerileriniz memnun olduğunuz modeller varsa alabilirim teşekkürler 🫶🏻

Merhaba bende Philips kullanıyorum ama asla kırışıklık açmıyor hiç memnun değilim, kazanlı ütü almayı düşünüyorum ama karar veremedim alırsanız bana da öneri yapar mısınız

Merhaba bende Philips kullanıyorum ama asla kırışıklık açmıyor hiç memnun değilim, kazanlı ütü almayı düşünüyorum ama karar veremedim alırsanız bana da öneri yapar mısınız
Merhabalar 🫶🏻Ben uzun araştırmalar sonucu hem de annemin kullandığı Philips 7150 kazanlı ütüsünü aldım zaten annemde deneyimleyip aldım önceden ütü çıkmasın diye gözlerdim şimdi ütü çıksa da yapsam diyorum hem hafif hem de hareket sensörü olduğu için kıyafetten ütü masasına bıraktığınız zaman elinize alana kadar ısı ve buhar vermiyor bu modeli araştırmanızı öneririm lakin fiyat bazen çok artış gösterebiliyor takipte kalmanızı da tavsiye ederim 🫶🏻

Tefalin Kazanlı ütüsünü kullanıyorum çok memnunum ben tavsiye ederim

Back
X