Evli değilim daha önce evlendim boşandım. Benim abim de boşandı yeğenim annesiyle haftasonları görüşüyor, karşımda bizzat boşanmış aile çocuğu örneği var ona istinaden konuşuyorum. Evet ,sizin de belirttiğiniz gibi maddi manevi olarak bakabilecek, kendi ayakları üzerinde duran her kadının anne olma hakkı vardır. Ben konu sahibinin anne olma isteğine değil; böyle ilgisiz, sorumsuz bütün gün bilgisayar başında oyun oynayıp sadece tuvalete gitmek için kalkan bir erkeğin iyi bir baba olmayacağını, çocuğuna karşı da sorumsuz davranacağını,hatta çocuk olursa konu sahibinin gece gündüz uykusuz kalıp bebeğin bütün bakımıyla tek başına ilgilenmek zorunda kalacağını, daha fazla yıpranacağını düşündüğüm için buna bencilce bir istek dedim.Bir arkadaşım mesela bekarken "evlenmek istemiyorum ama evlatlık edinmeyi çok isterim" diyordu. Yıllar sonra kararı değişti sevdiği biriyle evlendi ,hamile kaldı vs. İnsanların kararı değişebiliyor elbette. Çevremde evli olan ve çocuğu olan insanların evliliklerini nasıl sarstığını görüyorum hiç kolay değil çocuk büyütmek.