- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Bayan Yanak
-
Bir de af dilemesi gerektiğini bilmeyenler var değil mi
Bir dene bakalım belki sende ile yarar bende yaramadıBugün tam bunu düşündüm biliyor musun?
Asla affetmem diyordum ama acaba affetsem mi diyorum.
Çünkü 5 yıl oldu hala ufak tefek de olsa etkilerini üzerimde hissediyorum.
Hani tabii ki gidip yüzüne affettim demeyeceğim bir daha karşılaşmak istemem kendisiyle ancak böyle evrene söyleyip affettim bu mevzu bitti gitti desem acaba etkileri geçer mi diye düşünüyorum.
Canım konularına baktım da eğer affedemediğin ablansa beter olsun o ablan sürüm sürüm sürünsün inşallahYooo zaten pişman değil ve yaptığından dolayı bir rahatsızlık da duymuyor. Gayet mutlu mesut yaşıyor ve olan benim kaçan uykularima oluyor
Affetmek özgürleşmektir derler.Affedersen kalkarmış üzerindeki yük.Ki ben de çok kolay affeden biriyimdir.Sende hiç kin duygusu yok derler.(Aileme yapılan bir şey olursa kin tutuyorum ama nedense kendime yapılırsa kin tutmuyorum bu da garip) Bugün bir üyeye asla deme tersi oluyor dedim ama biri var ki ben asla affedemiyorum.Bir an diyorum ki Yüce Allah bile affediyorsa kullarını senin ne haddine,at üstünden yükü affet gitsin.Ama beceremiyorum.Sanırım asla da affedemeyeceğim.Sizin de var mı böyle asla affedemem dedikleriniz? Asla deyip de affedebildiniz mi bir gün?
Ben asla affedemeyeceğim de.
Dil söyler gibi oluyor kalp hooooppp dur orada diyor.Bazı şeylerin affı olmaz. Affedersem çektiğim acıya ihanet etmiş olurum
Ayrıca affettim diye dil söylese bile kalben nasıl beceriyorsunuz ben yıllardır affedemedim daha da kinim arttı
Aynen öyle affet hafiflersin falan filan deniyor da demekle oluyor mu başkasının yaptığı kötülüğün bedelini hasta olarak ödüyoruz ama affetmek hiç kolay değil hafıza silme falan belki işe yararDil söyler gibi oluyor kalp hooooppp dur orada diyor.
Keşke öyle bir yöntem olsa...Aynen öyle affet hafiflersin falan filan deniyor da demekle oluyor mu başkasının yaptığı kötülüğün bedelini hasta olarak ödüyoruz ama affetmek hiç kolay değil hafıza silme falan belki işe yarar
Canım konularına baktım da eğer affedemediğin ablansa beter olsun o ablan sürüm sürüm sürünsün inşallah
Affetmek affettim demekle olmuyor. Bence gerçekten gönülden atfedenler varsa omlarında tebrik ediyorum. Benim hiç yapamadığım şey.yıllarca unutamadığım nefretler var içimde. Psikolog affetmeye çalış demişti ama bu çalışılarak olacak bir şey değil. Hatta ara ara aklıma geldikçe sinir oluyorum üzülüyorum canımı yakan şeylereAffetmek özgürleşmektir derler.Affedersen kalkarmış üzerindeki yük.Ki ben de çok kolay affeden biriyimdir.Sende hiç kin duygusu yok derler.(Aileme yapılan bir şey olursa kin tutuyorum ama nedense kendime yapılırsa kin tutmuyorum bu da garip) Bugün bir üyeye asla deme tersi oluyor dedim ama biri var ki ben asla affedemiyorum.Bir an diyorum ki Yüce Allah bile affediyorsa kullarını senin ne haddine,at üstünden yükü affet gitsin.Ama beceremiyorum.Sanırım asla da affedemeyeceğim.Sizin de var mı böyle asla affedemem dedikleriniz? Asla deyip de affedebildiniz mi bir gün?
Ben asla affedemeyeceğim de.
Emin ol o psikolog da birilerini affedemiyordurAffetmek affettim demekle olmuyor. Bence gerçekten gönülden atfedenler varsa omlarında tebrik ediyorum. Benim hiç yapamadığım şey.yıllarca unutamadığım nefretler var içimde. Psikolog affetmeye çalış demişti ama bu çalışılarak olacak bir şey değil. Hatta ara ara aklıma geldikçe sinir oluyorum üzülüyorum canımı yakan şeylere
Bin beter olacak orası kesin.Gerçi psikolojik bir vaka olduğunu düşünüyorum keşke tesavi görseBingo
Valla bu dünyada istediği kadar güllük gulistantanlik yaşasın ahirette beter olacağını bildiğim için sıkıntı yok inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?