asla olmaz dediğim şey şimdi benim başıma geldi ne yapıcam

geçer canım geçer yaşın gereği bu tür hislerin olabilir ama geçici bir durum bu inan zamanla unutursun:31:kendine başka meşgaleler bul kitap oku sinemaya git alışverie çık arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt canım yaşın çok genç önceliğin derslerin olsun: zamanı gelince sana uygun birini bulursun34:

Seni cok etkilemis belli. Ask degilde bir hayranlik gibi geldi. Büyük planlar yapmadan unutmaya calis..Onun yanindan gecme bir süre sonra unutursun.

Yeteri kadar olgun biri olsaydın 37 yaşında bir adama karşı duyguların olmazdı canım.
Ne yazık ki bence aranızda bir şey olması imkansız (adam sübyancı değilse).
Korkuların ve endişelerin yüzünden ona bağlanmışsın. Burnunla ilgili sorunun geçince düzelir merak etme.

bu yaslarda boyle seyler olur canım bu aşk degil :31: zamanla unutacaksın ve gecmişe baktığında bunlara güleceksin :9:
sakın derslerini ihmal etme :37:

20 yas cok fazlaa bence..
bıde senın hayranlıktır dıye dusunuyorum tabı bılemem nasıl duygular ıcındesın ama karsına daha neler cıkacak.
çok ustune dusme,,her sey olacagına varır..derslerıne konsantre olmaya calış

geçer canım geçer yaşın gereği bu tür hislerin olabilir ama geçici bir durum bu inan zamanla unutursun:31:kendine başka meşgaleler bul kitap oku sinemaya git alışverie çık arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt canım yaşın çok genç önceliğin derslerin olsun: zamanı gelince sana uygun birini bulursun34:

teşekkür ederim.şimdi farkettim bunu.benim hoşlandığım,yakışıklıymış dediğim bütün oyuncular falan hepsi benden en az 10 yaş büyük çıkıyorlardı.hiç bir zaman kendi yaşıtlarıma ilgi duymadım.kafam çok karıştı şimdi

cevaplar için teşekkür ederim.aramızda birşey olması mümkün değil adamın karısı, benim kadar çocukları vardır belkide.bana çocuk gibi bakıyordur kesin.yinede korkuyorum ya takıntı haline getirirsem ya platonik bir şekilde ona bağlanırsam:14:

Son düzenleme:
çok etkilenmişsin ama geçicidir sonuçta birşey olma ihtimali yok ve bunu bildiğin için üstünde duracağını sanmıyorum bende birinden çok hoşlanmıştım böyle ama şimdi kimdi inan hatırlayamadım hatırlasam anlatacaktım:44:

Son düzenleme:
bu yaşına kadar kimseyle ilgilenmemişsin ki bu senin için iyi olmuş, derslerine önem verip üniversiteyi kazanmışsın.. tebrikler öncelikle canım :34:
senin yaşında birine ilgi duymak, hayranlık beslemek normal ama. bu konuda merak etme, çoğumuz benzer olayları yaşadık. üniversiteye gidip kendi yaşıtlarınla, yepyeni arkadaş çevreni oluşturunca aklına bile gelmeyecek o dr :34:

etkilenmisin, hayranlık duymuşsun olabilir, öğrencilerin öğretmenlerine duyduğu aşk gibi birşey bu ama hayatını etkileyecek kararlar alma. Sen onun için sadece hastasısın. Belkide evlidir çocukları vardır kimbilir. Bırak bu şekilde kalsın. Zamanla geçer merak etme. Aman sakın burnunu falan kırmaya kalkma olurmu:27::27:

burnumu kırmayı değilde başka bir yerimi estetik yaptırmak geçti aklımdan bir ara. offf iyice kafayı yedim.aslından ilk başta onun değil başka bir doktoru düşünüyordum ama o başka bir ülkeye gitti yerine bu doktor geldi.gerçekten iyi bir doktor ama keşke hiç gitmeseydim yanına oturup diğerinin gelmesini bekleseydim

Bence de bir hayranlık söz konusu burda sana karşı belirli tavırları olsa etkilensen hadi hoşlandın belki diyeceğim ama zaten 18 yaşından küçük olduğun için adamın başına da çok bela açılır sana karşı böyle bir tavrı olursa ayrıca etik de değildir doktor-hasta, öğretmen-öğrenci ilişkileri... Bence biraz zamana bırak zaten hayranlık mı aşk mı anlarsın o zaman :)

Yeteri kadar olgun biri olsaydın 37 yaşında bir adama karşı duyguların olmazdı canım.
Ne yazık ki bence aranızda bir şey olması imkansız (adam sübyancı değilse).
Korkuların ve endişelerin yüzünden ona bağlanmışsın. Burnunla ilgili sorunun geçince düzelir merak etme.

arkadaşın dediğine katılıyorum aynen olgun olsaydın kendinden 20 yaş büyük hatta belki evli çocukları olan birini böyle kendinde saplantı haline getirmezdin baban yaşında ki insanla ne aşkı anca hayranlık olur

Sizin yaşınızdaki kızlar genellikle kendisinden yaşça çok büyük erkeklere hayranlık duyarlar,
ilerideki eşlerinin böyle olmasını isterler ve hayal ederler hep..
Sizinki de bir hayranlık , bir etkilenme, kısa sürede geçecektir bu durum.
Hem üniversiteye bir gidin bakalım , ileride kendinize bu durumdan dolayı çok güleceksiniz.
Ama şu an asla doktoru görebilmek adına bir şeyler yapmayın ,kaybeden siz olursunuz.

Henüz 17 yaşındayım.herkes yaşıma göre fazla olgun olduğumu söyler hep.hiçbir zaman diğer ergen kızların yaptıkları şeyler ilgimi çekmemiştir.

henüz yeteri kadar olgunluğa erişebildiğinize inanmadım doğrusu...
belki giyim tarzınız, yaşıtlarınıza karşı eleştirel bakış açınız, büyüklere karşı olan ilginiz doğrultusunda çevreniz size böyle diyordur.. bilemedim...
öncelikle, yaşıtlarınıza ergen demişsiniz.. fakat şu yaşadığınız da tam bir ergen bunalımı... kesinlikle sizi kırmak adına yazmıyorum bende 20 yaşındayım bende bir ergen sayılabilirim :27:
bende biraz çok bilmiş bir kız olduğunuz hissi uyandı.. :26:
çevrenizdekileri küçümseyen ama aslında aynı hataları kendi de yapan bir kız..

konu başlığınız bile doğruluyor bunları...
belki çok yaşıtınızın bu tür konularda kalbini kırdınız, kötü eleştirilerde bulundunuz... fakat şimdi sıra size geldi ve kendinizden 20 yaş büyük birisine karşı beğeni içersindesiniz..
bence bir bunalımın eşiğindesiniz, hatta ne kadar inkar etseniz de tam bir ergen bunalımı içindesiniz... :17:

siz ve karşı taraf için bu durum tehlikeli olmadan son vermeye çalışın hissettiklerinize... ((bana kalırsa))

ama ben zaten adamdan birşey beklemiyorum ki..benim gibi yüzlerce hastası var çoğuda genç kızlar zaten.farkkettirmek gibi birşeyde söz konusu değil.birde olgun olsaydın o yaşta birinden hoşlanmazdın diyorsunuz.oysa ben olgun olmasaydım o yaşta birine ilgi duymazdım diye düşünüyordum.gider kendi yaşıtlarımdan hoşlanırdım.17 yaşındayım ama sanki 27 yaşındaymışım gibiyim.hep böyleydim yeni birşey değil yani.görüntüm falan 20lerinde olan kızlar gibi.insanlar yaşımı söylediğimde şaşırırlar hep.davranışların falan çok olgun hiç ergen bir kıza benzemiyorsun derler.yani ne bileyim sanki beyin yaşım daha çok gibi.evde annemler falan hep benimle yetişkin biriymişim gibi davrandılar.acaba bu yüzdenmi kendimden fazla büyük erkekler ilgimi çekiyor diye düşünüyorum.beyin yaşım fazla olabilirmi ?

Olabilir ama ,o beyin yaşını şu an hayran olduğun ,etkilendiğin doktor için kullanma...
Başka şeyler için kullan.
Keşke her anne baba çocuğunu gerçek bir birey gibi görüp olgun bir şekilde yetiştirse..

henüz yeteri kadar olgunluğa erişebildiğinize inanmadım doğrusu...
belki giyim tarzınız, yaşıtlarınıza karşı eleştirel bakış açınız, büyüklere karşı olan ilginiz doğrultusunda çevreniz size böyle diyordur.. bilemedim...
öncelikle, yaşıtlarınıza ergen demişsiniz.. fakat şu yaşadığınız da tam bir ergen bunalımı... kesinlikle sizi kırmak adına yazmıyorum bende 20 yaşındayım bende bir ergen sayılabilirim :27:
bende biraz çok bilmiş bir kız olduğunuz hissi uyandı.. :26:
çevrenizdekileri küçümseyen ama aslında aynı hataları kendi de yapan bir kız..

konu başlığınız bile doğruluyor bunları...
belki çok yaşıtınızın bu tür konularda kalbini kırdınız, kötü eleştirilerde bulundunuz... fakat şimdi sıra size geldi ve kendinizden 20 yaş büyük birisine karşı beğeni içersindesiniz..
bence bir bunalımın eşiğindesiniz, hatta ne kadar inkar etseniz de tam bir ergen bunalımı içindesiniz... :17:

siz ve karşı taraf için bu durum tehlikeli olmadan son vermeye çalışın hissettiklerinize... ((bana kalırsa))

evet ben biraz değil fazla çok bilmiş bir kızım sanırım.ama hiç bir zaman bunu kötü şeyler için kullanmadım.hep uslu oldum hiç bir zaman kendimi yada ailemi kötü duruma sokacak şeyler yapmadım.hep başarılı olmaya çalıştım.hatta şöyle bir şey var.annem ben böyleyim diye kardeşimin ergenlik sorunlarını saçma bulur mesela gezmek ister arkadaşlarıyla derslerini sallar bazen. sende neden olmadı böyle şeyler bu kızın aklı beş karış havada senin gibi değil der. şimdi hiç beklemediğim bir zamanda şu doktor meselesi çok canımı sıkıyor.kendime yakıştıramıyorum böyle birşeyi o yüzden iyice hırçınlaşıyorum sanırım

Son düzenleme:
evet ben biraz değil fazla çok bilmiş bir kızım sanırım.ama hiç bir zaman bunu kötü şeyler için kullanmadım.hep uslu oldum hiç bir zaman kendimi yada ailemi kötü duruma sokacak şeyler yapmadım.hep başarılı olmaya çalıştım.hatta şöyle bir şey var.annem ben böyleyim diye kardeşimin ergenlik sorunlarını saçma bulur mesela gezmek ister arkadaşlarıyla derslerini sallar bazen sende neden olmadı böyle şeyler bu kızın aklı beş karış havada senin gibi değil der annemde. şimdi hiç beklemediğim bir zamanda şu doktor meselesi çok canımı sıkıyor.kendime yakıştıramıyorum böyle birşeyi o yüzden iyice hırçınlaşıyorum sanırım

tabi ki bahsettiğiniz gibidir inanırım, bilmişlik zaten illaha şımarıklığı getirmez ki... uslu bir çocukluğunuz ve yetişkinliğiniz olduğuna inanırım...
bahsettiğinize göre ablasınız, sizden küçük bir kız kardeşiniz var bunun da hayatınıza etkisi olmuştur.. hep abla modunda yetişmişsinizdir.. sen ablasın.. sen ablasın.. dolayısıyla ister istemez sizde bir erken büyüme durumu oluşur... saçma hareketlerden kaçarsınız, benim bir kardeşim var ben örnek olmalıyım ablayım diyerek...

yani sizin bu dönemsel sorunlarınız sanırım daha çok kendi içinizde ki problemlerle geçecek.. görünürde her hangi bir fevri hareket olmayacak ama içinizde yaşadıklarınızla mücadele edeceksiniz..

ama bunların dönemsel olduğunu unutmayın...
sadece bu hislerin zamanla atlatabileceğiniz boyutta kalmasına dikkat edin...
üniversiteyi kazanmışsınız.. yeni bir ortama gireceksiniz, yeni arkadaşlıklar derken daha yaşınıza uygun birini bulacaksınızdır...

Back
X