Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçer canım geçer yaşın gereği bu tür hislerin olabilir ama geçici bir durum bu inan zamanla unutursunkendine başka meşgaleler bul kitap oku sinemaya git alışverie çık arkadaşlarınla buluş kafanı dağıt canım yaşın çok genç önceliğin derslerin olsun: zamanı gelince sana uygun birini bulursun34:
Yeteri kadar olgun biri olsaydın 37 yaşında bir adama karşı duyguların olmazdı canım.
Ne yazık ki bence aranızda bir şey olması imkansız (adam sübyancı değilse).
Korkuların ve endişelerin yüzünden ona bağlanmışsın. Burnunla ilgili sorunun geçince düzelir merak etme.
Henüz 17 yaşındayım.herkes yaşıma göre fazla olgun olduğumu söyler hep.hiçbir zaman diğer ergen kızların yaptıkları şeyler ilgimi çekmemiştir.
henüz yeteri kadar olgunluğa erişebildiğinize inanmadım doğrusu...
belki giyim tarzınız, yaşıtlarınıza karşı eleştirel bakış açınız, büyüklere karşı olan ilginiz doğrultusunda çevreniz size böyle diyordur.. bilemedim...
öncelikle, yaşıtlarınıza ergen demişsiniz.. fakat şu yaşadığınız da tam bir ergen bunalımı... kesinlikle sizi kırmak adına yazmıyorum bende 20 yaşındayım bende bir ergen sayılabilirim
bende biraz çok bilmiş bir kız olduğunuz hissi uyandı.. :26:
çevrenizdekileri küçümseyen ama aslında aynı hataları kendi de yapan bir kız..
konu başlığınız bile doğruluyor bunları...
belki çok yaşıtınızın bu tür konularda kalbini kırdınız, kötü eleştirilerde bulundunuz... fakat şimdi sıra size geldi ve kendinizden 20 yaş büyük birisine karşı beğeni içersindesiniz..
bence bir bunalımın eşiğindesiniz, hatta ne kadar inkar etseniz de tam bir ergen bunalımı içindesiniz...
siz ve karşı taraf için bu durum tehlikeli olmadan son vermeye çalışın hissettiklerinize... ((bana kalırsa))
evet ben biraz değil fazla çok bilmiş bir kızım sanırım.ama hiç bir zaman bunu kötü şeyler için kullanmadım.hep uslu oldum hiç bir zaman kendimi yada ailemi kötü duruma sokacak şeyler yapmadım.hep başarılı olmaya çalıştım.hatta şöyle bir şey var.annem ben böyleyim diye kardeşimin ergenlik sorunlarını saçma bulur mesela gezmek ister arkadaşlarıyla derslerini sallar bazen sende neden olmadı böyle şeyler bu kızın aklı beş karış havada senin gibi değil der annemde. şimdi hiç beklemediğim bir zamanda şu doktor meselesi çok canımı sıkıyor.kendime yakıştıramıyorum böyle birşeyi o yüzden iyice hırçınlaşıyorum sanırım