Yumurta tembelliği vardır . Ya da yumurtanız çok azalmıştır . Hemen doktora gidin .Merhabalar.. 1.5 senedir çocuk düşünüyoruz. 2 başarısız tüp bebek hikayem var. bir süre dinlenip, belki doğal yollarla olur diye ovulasyon testi ile ilerliyorum fakat aylardır hiç bir zaman testte koyu iki çizgi göremedim..Bunun nedeni ne olabilir? Bat 10 Ağustos beklenen adet tarihim 7 Eylül
amh ım çok düşük zaten..Bu yüzden 2 kez tüp bebek denedik ama başarısız oldu.Yumurta tembelliği vardır . Ya da yumurtanız çok azalmıştır . Hemen doktora gidin .
Canım benim hemen acilen git vakit kaybetmeamh ım çok düşük zaten..Bu yüzden 2 kez tüp bebek denedik ama başarısız oldu.
ilki memorial ataşehirde oldu diğeri memorial şişlide.. memorial şişli en iyisiydi araştırmalarıma göre fakat yine de olmadıTüp bebek için bu alanında başarılı doktorlar var siz hangisine gittiniz acaba tekrar gidebilme imkanınız var mı ?
Testleriniz benimkine çok benziyor. Ama 0.76 ben de hiç pik görmedim. Adetten sonra gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu teste takılmak moralimi bozmak istemiyorum.Merhabalar.. 1.5 senedir çocuk düşünüyoruz. 2 başarısız tüp bebek hikayem var. bir süre dinlenip, belki doğal yollarla olur diye ovulasyon testi ile ilerliyorum fakat aylardır hiç bir zaman testte koyu iki çizgi göremedim..Bunun nedeni ne olabilir? Bat 10 Ağustos beklenen adet tarihim 7 Eylül
Ben de takılmak istemiyorum fakat buraya atılan, günlerce pik çıkan ovu testlerini görünce eğer bir önlem almam gerekiyorsa almak istedimTestleriniz benimkine çok benziyor. Ama 0.76 ben de hiç pik görmedim. Adetten sonra gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu teste takılmak moralimi bozmak istemiyorum.
3 tüp bebek tedavisi gördüm. Dondurulmuş embriyom da yok. Allah büyüktürBen de takılmak istemiyorum fakat buraya atılan, günlerce pik çıkan ovu testlerini görünce eğer bir önlem almam gerekiyorsa almak istedim
Merhaba amh değeriniz nediramh ım çok düşük zaten..Bu yüzden 2 kez tüp bebek denedik ama başarısız oldu.
0.38 amhMerhaba amh değeriniz nedir
Benim de 0.49 38 yaşındayım yeni başlıyorum ama ümitsiz değilim bu rakamlarla hamile kalanlar duyuyorum0.38 amh
Ben de 35 yaşımdayım.. Eğer bu ay da doğal yolla olmazsa 3.kez tüp bebek denemesi yapacağım.Benim de 0.49 38 yaşındayım yeni başlıyorum ama ümitsiz değilim bu rakamlarla hamile kalanlar duyuyorum
Umarım en güzel zamanda alırsınız bu hayırlı haberiBen de 35 yaşımdayım.. Eğer bu ay da doğal yolla olmazsa 3.kez tüp bebek denemesi yapacağım.
Amin inşallah hep birlikte alalım güzel haberleriUmarım en güzel zamanda alırsınız bu hayırlı haberi
Bende geçen ay denedim hiç daha koyu görmedim sıvı tüketimi de etkiliyormuş ona dikkat ettiniz miMerhabalar.. 1.5 senedir çocuk düşünüyoruz. 2 başarısız tüp bebek hikayem var. bir süre dinlenip, belki doğal yollarla olur diye ovulasyon testi ile ilerliyorum fakat aylardır hiç bir zaman testte koyu iki çizgi göremedim..Bunun nedeni ne olabilir? Bat 10 Ağustos beklenen adet tarihim 7 Eylül
Evet dikkat ettim her şeye.. bir de en az 1 senedir yapıyorum, illa ki bir günden biri tutardı ama bir kez bile tutmadıBende geçen ay denedim hiç daha koyu görmedim sıvı tüketimi de etkiliyormuş ona dikkat ettiniz mi
Ya bende hiç anlamıyorum bu testlerden geçen ay düzenli olarak yaptım günleri de değerlendirdim ama tutmadı benimde böyleydi ama yorumlarda daha koyu olması gerek diyorlar acaba çatlamıyor muEvet dikkat ettim her şeye.. bir de en az 1 senedir yapıyorum, illa ki bir günden biri tutardı ama bir kez bile tutmadı
Aynı benimde böyle oluyor işte..Hiç iki çizgiyi de kopkoyu görmedimYa bende hiç anlamıyorum bu testlerden geçen ay düzenli olarak yaptım günleri de değerlendirdim ama tutmadı benimde böyleydi ama yorumlarda daha koyu olması gerek diyorlar acaba çatlamıyor muEki Görüntüle 3636033
Adet gününüz ne zamanAynı benimde böyle oluyor işte..Hiç iki çizgiyi de kopkoyu görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?