Asla Pik olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Eleni1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eleni1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
86
78
8
34
Merhabalar.. 1.5 senedir çocuk düşünüyoruz. 2 başarısız tüp bebek hikayem var. bir süre dinlenip, belki doğal yollarla olur diye ovulasyon testi ile ilerliyorum fakat aylardır hiç bir zaman testte koyu iki çizgi göremedim..Bunun nedeni ne olabilir? Bat 10 Ağustos beklenen adet tarihim 7 Eylül

Eklentiler

• IMG_1864.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 27
Yumurta tembelliği vardır . Ya da yumurtanız çok azalmıştır . Hemen doktora gidin .

Tüp bebek için bu alanında başarılı doktorlar var siz hangisine gittiniz acaba tekrar gidebilme imkanınız var mı ?

Tüp bebek için bu alanında başarılı doktorlar var siz hangisine gittiniz acaba tekrar gidebilme imkanınız var mı ?
ilki memorial ataşehirde oldu diğeri memorial şişlide.. memorial şişli en iyisiydi araştırmalarıma göre fakat yine de olmadı

Testleriniz benimkine çok benziyor. Ama 0.76 ben de hiç pik görmedim. Adetten sonra gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu teste takılmak moralimi bozmak istemiyorum.

Testleriniz benimkine çok benziyor. Ama 0.76 ben de hiç pik görmedim. Adetten sonra gün aşırı değerlendiriyoruz. Bu teste takılmak moralimi bozmak istemiyorum.
Ben de takılmak istemiyorum fakat buraya atılan, günlerce pik çıkan ovu testlerini görünce eğer bir önlem almam gerekiyorsa almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…