- 1 Temmuz 2012
- 489
- 21
- 118
- Konu Sahibi kelebeklerhepbekler
-
canım kızartmak yerine teflon tavada pişirsen daha az kalorili olur bence birde öyle yiyeceksen öğlen yemeye çalış akşam daha hafif yemeye çalış ben 2 haftadır hiiiççç kızartma yemedimm aklıma geldiği oluyor da yemedim daha hiç bazen canım istiyor da engel oluyorum kendime birde bu ara beyaz çay çook moda oldu onu da dene derim:)) inşallah gidicek bu bize hiç bi zaman ait olmayan yüklerAkşam : 2 parça tavuk bonfile paneleyip kızarttım , 2 parça haşlanmış brokoli , yoğurt
Ara : 1 kupa yeşilçay
canım kızartmak yerine teflon tavada pişirsen daha az kalorili olur bence birde öyle yiyeceksen öğlen yemeye çalış akşam daha hafif yemeye çalış ben 2 haftadır hiiiççç kızartma yemedimm aklıma geldiği oluyor da yemedim daha hiç bazen canım istiyor da engel oluyorum kendime birde bu ara beyaz çay çook moda oldu onu da dene derim:)) inşallah gidicek bu bize hiç bi zaman ait olmayan yükler
sevgili kelebek takip ettiğiniz bir diyet listesi var mı yoksa kafanıza göre mi diyet yapıyosunuz.Spor varmı?Ben son 10 yıldır bakın iradesizlıkten 60 a bile düşemedim.Son iki aydır da oturdum fazla hareket yok.Oldummu 72 .Çaresizim ben ne yapsam Hiç bir kıyafetim güzel durmuyo.Hatta olmuyo.Kendimi iyi hissetmiyorum .BAND MI YAPIŞTIRSAM AĞZIMA...iNANILMAZ İŞTAH VAR.Ne yapsam ben...
diyetinizde başarılar dilerim, her zaman destek olmak isterim ve bende destek beklerim :) günlüğüme buyrun arada
merhaba :) diyet listen çok başarılı görünüyor. ben yeşil çay konusunda çok başarısızım midem bulanıyor artık boş mideye bitki çayı içerken
Çokta başarılı değil aslında arada çikolatalar filan kaçıyor ama eskiye oranla oldukça az yine. eskiden kocaman çikolataları kolaları bi oturuşta yerdim. Yavaş yavaş azaltıyorum . Ama teşekkür ederim yine de desteğin için ablacımYeşilçayı başta bende sevmezdim ama hergün içince alıştım çok yararlı sonuçta. içine tarçın yada limon koyup deneyebilirsin bir de. Neden miden boş diyet yaapayım derken aç kalma sakın. Sonuçta biz aşırı kilolu insanlarız biz 60 kiloluk insanlarla aynı şeyleri yiyerek doyamayız yavaş yavaş azaltmak gerek sağlık açısından.Çok öpüyorum
Merhaba bugün çok moralsizim kötü hissediyorum. Kilom 90.3 sanırım duraklama dönemindeyim. Bu da moralimi bozuyor. Bir türlü 8 lere inemedim. Sanki asla 80 olamayacakmışım gibi geliyor. Umarım bu zamanları sabırla atlatabilirim. Nasıl dayanacağım bilmiyorum
1 kilo yağ = 7000 kcal
Senin günlük ihtiyacın 2200 kalori civarı...
Yani 1000 kcal'lik bir listeyle beslensen bile, bir haftada maksimum 1 kilo yağ kaybedebilirsin. Bunun fazlası zaten ya kas, ya da su... O yüzden canını sıkma. İlk başlarda çabucak eksilen kilolar su kayıpları oluyor. Suyumuzu eksik içmesek bile yeni beslenme düzeni vücudu bir şekilde harekete geçiriyor ve su kayıpları yaşanıyor. Aslında haftada 1 kilodan fazla verilen kilodan korkmamız lazım.
Demek istediğim, ilk günlerden sonra çok fazla kayıp bekleme. 80'leri 1-2 gün içinde görmesen bile 1 hafta sonra görürsün. Önemli olan yağdan vermek, incelme sağlayan asıl şey o.
Çok teşekkür ederim moral verdiğin için. İnşallah dediğin gibi olur bu cumaya 8 leri görürüm. Okulum da başladı hareketlerim arttı. 2 haftadır evde yatıp duruyordum bugün kendime geldim. Umarım başarılı oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?