Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçları Sizde Benim Gibi Romantik Değil misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
a.s ben hiç roman tik degilim aslan burçları siz romantikmisiniz aslan burcunun en güzel yönü kalbi sıcacık ama belli edemz ve soguk olarak algılanır siz ne düşünüyosunuz yazarsanınz sevinirim su gruplarıyla anlasabiliyomusunuz tşklera.s.

bende pek romantik sayilmam oyle romantik seyler beni gulduruo niye bilmiyorum kac kere tartismalarim olmustu eski romantik sevgililerimle hihihiih :lepi:

ben hiç romantik değilimdir ay hatırladımda ne kadar tartışırdık eşimle evlenmeden önce ama şimdi alıştı bana sevdiğim tek şey süpriz süpriz yapsın yeter şöyle çiçekler hediyeler
:jeyyar::jeyyar:

ya bayanlar sizin yükselen burcunuz ne ?benim kova ve ben gerçekten çok romantiğimdir...

ben romantızmı cok severım mum ısıgında yemek dans v.s.
yukselenımı bılmıyorum ama tıpık bır aslan kadınıyım bazen esıme uzuluyorum
benım gıbı bır kocam olsa cekemezdım herhalde

ayy hiç sevmem hatta yanından bile geçmem :dilcikar:
yükselenim yay naniknanik
aşkım cicim bana çok ters geliyo
ben kendimi kız gibi hissetmediğim zamanlar bile oluyo fisfisfis
basit kız triplerinide çocukça buluyorum hatta boğuluyorum
ama bunların burçlamı alakalı olduğunu hiç bilemiyorum :roflol:

burcum aslan yükselenim aslan...
romantik olmak benim yanimdam bile gecmez.kaydirigubbakcemile2

Aslında severim romantikliği ama bana bazen komik geliyo..
yani filmlerde izliyorum kendimi filmdeki kadının yerine koyunca komik oluyo fisfisfis
Aslında karşımdaki kişi için yoğun ve özel şeyler beslesemde yapamıyorum sanırım :1no2:

üüüf bende romantik değilim ama romantiklik bekleyen biriyim nasıl olucak
son derece ketum , soğuk , sert mizaçlı görünsem de aslında çok kırılgan ve naifim

Yükselenim akrep.

Aslan burcunun coğu özellliğini taşıyorum. :1closedeyes:

Romantizmden hoşlanırım ama romantik değilim pek.

Sevgimi karşı tarafa hissettiririm bunu belli etmekten de hiç kaçınmam aksine hoşuma gider sengözlerimebaksanab

aynı ben:1shok::1shok:

bende romatizm deyince sıkılırım ama,düşünceli olmak özel günlerde hatırlanmak çok öenmlidir benim için

bana da aptalca gelir canım cicim ama ilgiye bayılrım

canım, benim eşimde aslan ve o da hiç romantik değil...
ama biliyorum çok samimi ve seven bir kalbi var, ben onu öyle kabul ettim....hatta eğleniyorum bu haliyle.....
romantiklik onun üstünde güzel durmuyor...

ben de aslan burcuyumşakkıdı
romantizmle uzaktan yakından alakam yoktur:smiley-cool: hatta romantizmin içine etmede de üzerime yoktur:roflol:romantik olmak cok safça ve komik geliyor bana her nedensesengözlerimebaksanab
ve evet gercekten aslan burcları cok sıcak kanlı olmalarına ragmen dışardan cok soguk ve havalı bir imajları var.aslan burcu insanlarının keşfedilmesi gerekiyor karakter çözümlemelerini yapabilmek için:CüvCüv:ayrıca aslan burcu oldugum için söylemiyorum ama bu burcun en güzel burç oldugu söyleniyor yani biz çok şanslıyız aslan oldugumuz için :lepi: çok ukalaca bir yazı mı oldu nedir??sengözlerimebaksanab:roflol:

yükselenimde aslan burcumda aslan:lepi:
romantizmden hoşlanırım azbucuk romantikde sayılırım süprizleri severimsositososito
samimi ve gercekten seven biriyim duygusalımda:asigim:
Sevgimi karşı tarafa hissettiririm bunu belli etmekten de hiç kaçınmam aksine hoşuma gider kaydirigubbakcemile2
ama aşkımdanda beklerim görmezsem sinirlenirim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ilk başta erkekten saygıyı beklerim ben bu gereklidir bence,saygı bitince romantizm de kalmıyor

Bende aslanim romantizim olsa hayir demem..ama kendim romantik bişeyler tasarlayamam..bu arada soğuk algilanmayiz cevrede sicak biliniriz..

canımlı cicimli aşırı sokulgan tavırları sevmem,sadece özel günleri hatırlatsa yeter,mesela doğum gününü unutmam,ama erkek arkadaşım doğum günümü unutursa benim için biter ................
çünkü düşünürsen ,senden başka kimin doğum gününü hatırlaması gerekiyor ki ailesi dışında
anında ondan soğurum,duyduğuma göre erkekler hediye almamak için doğum günümüzü kutlamıyorlarış bunu bana bir arkadaşım söyledi(erkek) oda kız arkadaşına hediye almamak için doğum gününü kutlamıyormuş,aslında ona inanmak istemedim ama erkekler işte hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…