Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burçları Sizde Benim Gibi Romantik Değil misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende aslan burcuyum ve romantizmle yakından uzaktan alakam yoktur:)Hatta şiir okuyan erkekler falan bana çok komik gelir:)Sürprizleri çok severim ama bana çiçek hediye edilmesindense elbise veya takı daha çok hoşuma gider:)Çok şükür eşimde benim gibi.Hatta çiçeğe verilen paraya acır:)
Eşimin burcu balık ama yükseleni aslan sanırım:)

Ben de aslan burcuyum öyle çok sürpriz romantiklik filan beceremem demek ki ben de sorun yokmuş aslan burçları böyleymiş öğrendiğim iyi oldu.

Bende bende Aslanım ve iyiki bi aslan olarak doğmuşum ben romantik biriyim içimden geldiğinde sevdiklerimi mutlu etmeyi severimde uzun zamandırda yapmıyorum bunu.Hatta ortaokul yıllarımda annemle babama romantik bi akşam yemeği hazırlamıştım nasıl sevindiler ve şaşırdılar.Benim eşimde balık ve romantik olmayı severde kafalarımız bi türlü uyuşmuyo nedense fikirlerimiz düşüncelerimiz herşeyimiz o kadar zıtki birbirine.Benim yükselenimde akreptir her ikiside bir araya gelince çok farklı bi ruh çıkıyo ortaya.
Eşimde bana diyo sen niye yaşıyosun senin içindeki duygular ölmüş yaşın genç ama ruhun kocamış yaşlanmış diye aman ne derse desin banane oda beni zamanında incitmeseydi kalbimi kırmasaydıda bende romantik sevecen olaydım tüm duygularımı öldürdü sağolsun.

Ben romantik değilim ama sevmeyi ve sevilmeyi çok severim.Benim eşimde öyle ay canım ay cicim değildir.Biraz daha soğuktur.Ben mesela sarılarak film izlemek isterken eşim bunalır.Buda zamanla beni kendisinden uzaklaştıracaktır.Aynı senin gibi,maalesef benimde içimdekileri öldürecek ve zamanla artık seveyim,sarılayim duygularım kalmayacak sanıyorumki.

Aynen cnm bende sevmeyi ve sevilmeyi çok severim tam bi aşk kadınıyım tutkulu ,sevecen,şefkatli,fedakar,iyilik dolu,sadık,iyi bir dost aynı zamanda ama sevgimi hakeden için geçerli benim değerimi ve kıymetimi bilen için sevgime karşılık veren karşılıklı iyilik ve fedakarlık yapan kişi için geçerli bu.malesef kocamda bu iyilik ve fedakarlık yok ondan sonrada beni niye sevmiyosun öpmüyosun bende sevilmek istiyorum deyip dursun önce kendi bencilliğinden kurtul ondan sonra ben seni severim zaten.Sürekli inciterek kızarak azarlayarak konuşur yapısı öyle benim tam zıttım bende iyilikten yanayım bana ne söyleyecekse iyilikle söylesin canımı yesin.Hep ben merkezlidir önce sen bi adım at sonra ben sana adım atarım der her zaman halbuki gerçek sevgi aşk karşılık beklemez menfaat çıkar istemez sen kendin sevgini gösterdiğinde karşılığıda peşinden gelir zaten.Bu anlayışa sahip olsa bide.Oh be içimi döktüm ne kadar çok biriktirmişim meğer.

İnanır mısın seninle ben aynıyız,eşlerimizde aynı.Benim içimdekileri söyledin resmen.Belki yeni evli olduğumuzdan mıdır bilmem öyle fazla azarlayarak konuşmaz ama eşimde de o potansiyel var.Ben yumuşak konuşup alttan almasam çabuk parlar.Balık burçları romantik ve sevecen olur derler ama benim eşim tam tersi öyle sevilmeyi fazla sevmez.Bende aksine çok şefkatliyimdir.Seviyim,öpeyim bayılırım ve tabii sevilmeyede bayılırım:)Eşimde öyle seveyim,öpeyim hiç istemez ve yapmakta istemez.Bende çok dolmuşum bu konuda:)
2 ay önce sevmek için muhabbet kuşu aldım.Bir kuş bu kadar mı aksi olur:)Kaçtığı gibi elime aldığım zamanda ısırıyor.Neyse yanına dişi alayim dedim,dişiler daha narin,daha mülayim olur dedim:)Nerdeee dişi erkekten daha fena çıktı.Bende dün artık isyan ettim:)Kuşlar bile sana benziyor,sevdirmiyorlar,ben kimi seveceğim ya diye:)))

Mumlar ve karanlık hariç hiçbişey romantik gelmez.. Gereksiz bulurum tam bir odunum..

Ben aslında romantiğimdir duygusalımdır ama dışarıya yansıtamam. Öyle her dakika sevgi sözcükleri fısıldayamam Süprizleri çok severim ama hep yapmam alışkanlık olmasın diye, öyle 40 yılda bir yapılmalı ki şaşırsın aklında kalsın 40 yıl yetsin ona
Karşımdaki beni anlıyorsa zaten ben tüm kalbimi açarım ama karşımdaki bencil biriyse mesafeli olurum. Hemde baya. O yüzden hep soğukkanlı hep kalpsiz diye "sananlar" ve nitelendirenler olur. Umrumda da olmaz bu durum

Yaşasın yalnız değilmişimmmm ! Ben aslanım nişanlım ikizlerrrr benim güzel sözler söylemememden yakınır hep halbuki bilse içimde olanları ahhh ahhh Asla yansıtamam içimden geçenleri aşkımdan ölsem anlatamam o derece yani dilim varmaz arkadaş süprizleri severim evet çok şükür ki romantik ve süpriz yapmaya bayılan bi nişanlım var ama ben hiç öyle değilim ara sıra problem olmuyor değil aramızda ama artık alıştı zavallı :) bazen görüyorum böyle telefonda birbirlerine saatlerce aşk sözleri söyleyen çifleri bana çok yapmacık geliyor ne biliyim :/ o nedir arkadaşım öyle seviyorsan seviyorsun işte sözle olcak iş mi

Burcum Aslan. Yükselenim Balık.
Aslan burcunun özelliklerinden çok balık burcunun özelliğini taşıyorum. Herşeye ağlayabiliyorum. Duygusalım çok.

Bende aslan burcu kadınıyım.
Romantikliği yerine göre seviyorum ama bazen çok komik gelebiliyo. Romantik filmleri fazlasıyla dramatik buluyorum gülüyorum
Ama sürprizlere ve hediyelere bayılıyoruuuummmmmmmmmmm
Bu ne yaman çelişki böyle yahuuu

aslında balık burcuyum ama yükselenim aslan ve bu yüzden olsa gerek romantizm bende gerçekten 5 dk sonra nedense sıkılıyorum hemen bi espri şakalar komiklik falan

hahahaaha aynı ben yahu.. romantik olmaya çalışıyorum gülesim geliyo yada bi pot kırıp bozuyorum illaki

ben aslan burcuyum, kadın ve erkeği çok farkediyor bence. kadınlar her zaman daha romantik hangi burç olursa olsun.

Aslan burcu kadınları için romantık derler ama bu aşırıya kaçılmaması koşuluyla bence.öle sevgi gösterilerinden abartıdan kaçınmak lasım yoksa sıkılıverir.romantıklık göreceli kavramdır gerçi.beklemedigm anda bana küçücük hediye ile bile gelmesi romantıklıktır.dedim ya fasla olan hiçbişeyi sewmes

iş yerinde boğa kadını bi arkadasım var masaya vurup vurup aynı sen kaskatı diyor severim şaşırtmayı sürprizler yapmayı fakar mıkır mıkır romantik olamıyorum komik geliyor

Merhaba hanimlar sonunda kendim gibi birilerini buldum ya rahatladim valla bende tipik bir aslanim soylenecek bir sey varsa ben soylerim yapilacak bir sey varsa ben yaparim tarzindayim yukselenimde akrep normalde kiskanc cok romantik biri olmam lazim ama bende tam tersi sinir olurum hic samimi bulmam o askim cicim canim laflarini hicte kiskanc degilimdir ki hesap vermeye de sormaya da gelemem hep ne soguksuk derlerdi simdiye kadar gorusmek isteyenler arkadas ortaminda da benden civil civil esprilisi bulunmaz anlamadim ne yaman celiskidir ama yalniz degilmisim ya rahatladim :)

sizi bilmem ama ben hiçte romantik değilim hatta komik bile geliyo bana
aslan kadını romantizmden çok ilgi çekmeyi , gösterişi ve liderliği sever.
romantikseniz yükkseleniniz etkiliyodur muhakkak

yorumları okudumda aynı ben yahu bende hiç sevmem romantizmi yapmacık geliyor,helede şiir okuyan erkeklere tokat atasım var okadar yani

aşırı romantizmi sevmem ama bende romantiğimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…