Bende bende Aslanım ve iyiki bi aslan olarak doğmuşum ben romantik biriyim içimden geldiğinde sevdiklerimi mutlu etmeyi severimde uzun zamandırda yapmıyorum bunu.Hatta ortaokul yıllarımda annemle babama romantik bi akşam yemeği hazırlamıştım nasıl sevindiler ve şaşırdılar.Benim eşimde balık ve romantik olmayı severde kafalarımız bi türlü uyuşmuyo nedense fikirlerimiz düşüncelerimiz herşeyimiz o kadar zıtki birbirine.Benim yükselenimde akreptir her ikiside bir araya gelince çok farklı bi ruh çıkıyo ortaya.
Eşimde bana diyo sen niye yaşıyosun senin içindeki duygular ölmüş yaşın genç ama ruhun kocamış yaşlanmış diye aman ne derse desin banane oda beni zamanında incitmeseydi kalbimi kırmasaydıda bende romantik sevecen olaydım tüm duygularımı öldürdü sağolsun.
Aynen cnm bende sevmeyi ve sevilmeyi çok severim tam bi aşk kadınıyım tutkulu ,sevecen,şefkatli,fedakar,iyilik dolu,sadık,iyi bir dost aynı zamanda ama sevgimi hakeden için geçerli benim değerimi ve kıymetimi bilen için sevgime karşılık veren karşılıklı iyilik ve fedakarlık yapan kişi için geçerli bu.malesef kocamda bu iyilik ve fedakarlık yok ondan sonrada beni niye sevmiyosun öpmüyosun bende sevilmek istiyorum deyip dursun önce kendi bencilliğinden kurtul ondan sonra ben seni severim zaten.Sürekli inciterek kızarak azarlayarak konuşur yapısı öyle benim tam zıttım bende iyilikten yanayım bana ne söyleyecekse iyilikle söylesin canımı yesin.Hep ben merkezlidir önce sen bi adım at sonra ben sana adım atarım der her zaman halbuki gerçek sevgi aşk karşılık beklemez menfaat çıkar istemez sen kendin sevgini gösterdiğinde karşılığıda peşinden gelir zaten.Bu anlayışa sahip olsa bide.Oh be içimi döktüm ne kadar çok biriktirmişim meğer.Ben romantik değilim ama sevmeyi ve sevilmeyi çok severim.Benim eşimde öyle ay canım ay cicim değildir.Biraz daha soğuktur.Ben mesela sarılarak film izlemek isterken eşim bunalır.Buda zamanla beni kendisinden uzaklaştıracaktır.Aynı senin gibi,maalesef benimde içimdekileri öldürecek ve zamanla artık seveyim,sarılayim duygularım kalmayacak sanıyorumki.
Aynen cnm bende sevmeyi ve sevilmeyi çok severim tam bi aşk kadınıyım tutkulu ,sevecen,şefkatli,fedakar,iyilik dolu,sadık,iyi bir dost aynı zamanda ama sevgimi hakeden için geçerli benim değerimi ve kıymetimi bilen için sevgime karşılık veren karşılıklı iyilik ve fedakarlık yapan kişi için geçerli bu.malesef kocamda bu iyilik ve fedakarlık yok ondan sonrada beni niye sevmiyosun öpmüyosun bende sevilmek istiyorum deyip dursun önce kendi bencilliğinden kurtul ondan sonra ben seni severim zaten.Sürekli inciterek kızarak azarlayarak konuşur yapısı öyle benim tam zıttım bende iyilikten yanayım bana ne söyleyecekse iyilikle söylesin canımı yesin.Hep ben merkezlidir önce sen bi adım at sonra ben sana adım atarım der her zaman halbuki gerçek sevgi aşk karşılık beklemez menfaat çıkar istemez sen kendin sevgini gösterdiğinde karşılığıda peşinden gelir zaten.Bu anlayışa sahip olsa bide.Oh be içimi döktüm ne kadar çok biriktirmişim meğer.
a.s ben hiç roman tik degilim aslan burçları siz romantikmisiniz aslan burcunun en güzel yönü kalbi sıcacık ama belli edemz ve soguk olarak algılanır siz ne düşünüyosunuz yazarsanınz sevinirim su gruplarıyla anlasabiliyomusunuz tşklera.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?