- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi singlelife
-
selam aslanım hoş geldin süpersin aslan parçamaslanlarım hepinizin doğum günü kutlu olsun benimde 16 sında valla okadar çok seviyorum ki burcumu gene doğsam gene aslan burcu olmak isterim yönetici gezegenimizin güneş olması sebebiyle biz aslanların güneş gibi parladığını düşünüyorum en kötü zamanlarımızda bile tekrar bi şekilde ayağa kalkmasını biliyoruz şimdi ben aslan burcunu övmeye başlıcam bak gene mütavazi olamıyorlar diyecekler bu yüzden biz anlatılmaz yaşanırız dimi aslan kızlarıııı
sende hoş geldin yükselen aslanımbenımde yükselen aslanaslanlarım
selam aslanım hoş geldin süpersin aslan parçam
teşekkür ederim canım hoşbulduk seviyorum hepinizi
selam aslanım hoş geldin süpersin aslan parçam
sende hoş geldin yükselen aslanım
hoş geldin burçdaşımbugün benim doğum günüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ve o yüzdende aslan burcuyum
sevdiğim özelliklerim neler bilmiyorum ama yufka yürekli oluşum en nefret ettiğim özelliğim!
üff ben daha burcumu bilmiyorum ya bazı yerlerde aslan olarak gösteriliyo bazende başak anlamadımki 22 ağustosta doğmuşum
ozamn aslan oluyo yani canım ben yıllardır başak olarak kabul etmiştim ama aslan daha çok uyuyo yükselenimi araştırayım şimdide
fat - se süfersin!çünkü aslansın aynen beni anlatmışsın bu kadar olur ya!
Kızdığımızda bile adiliz basit davranışlara tenezzül etmeyiz..Kafiyeli olmuş[/QUOTE
Çokkk sevindimm:130:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?