Aslan burcu erkeği

kebabsever

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
324
403
303
Kızlar kardeşimi aslan burcu olan biri istiyor. Aslan burcu erkegi zordur diye duydum . Var mı sizin aslan burcu olan sevgiliniz eşiniz babanız veya kardeşiniz .. gerçekten anlaşılması zor mudur??

Kızlar kardeşimi aslan burcu olan biri istiyor. Aslan burcu erkegi zordur diye duydum . Var mı sizin aslan burcu olan sevgiliniz eşiniz babanız veya kardeşiniz .. gerçekten anlaşılması zor mudur??

Eski eşim aslan burcuydu ama şerefsizliğinin burcuyla değil karakteriyle ilgisi vardı.

benim kocam tam bir aslan burcu. Seviyorum ben gıcık biraz... ama sevdikten sonra burcun ne alakası var ki... önce biraz tanışıp konuşsunlar.. burcu ne olmalı peki sizce hemen evlilik kararı almak için?

Cnm burç işi yalan ben burcumla alakasızım ha benzerlikler vardır illaki burçlarda ama böyle yola çıkılmaz saçma

Yahu nolur bırakın bunları artık,burca göre adammı seçilir.kocam yengeç erkeği bana göre ideal erkek , kuzenim kocasından boşandı oda yengeç , karısını dövmek mi dersin tembellik mi dersin alkol sigara karı kız mı dersin hepsi vardı...kaç milyon aynı burçlarda insan var , hepsinin aynı olabileceğini nasıl düşünürsünüz.ama illa yakınımızdan bi örnek istersen , en yakın arkadaşımın kocası aslan erkeği.sadece biraz gezmeyi seviyor ama karısı ile geziyor hep, çokta iyi bi insan çok severim kendisini.

Canım nişanlım aslan burcu konularıma bi bak istersen :) :)

Babam ve eski sevgilim. Hiç anlaşamazdık :) Gerçi babamla hala anlaşamıyoruz:) Dediğim dedik bi tip.

Burç özelliklerini bilmem ama karakterle alakalı bir şey bu.
Ama söylemek gerekirse kardeşim aslan burcu erkeği küçüklüğünden beri dediğimdedik,anneme çok düşkün benden bile kıskanır,sevgisini sataşarak kızdırarak belli eder,yemeye düşkün aşırı hayvansever ve merhametli,cidden görünümü ve konuşmasıyla dikkat çeken kendini dinleten yapısı var.Normalde şakacı,dalgacı öğrenmeye açık özgüveni yüksek olsa da sinirlenince ne dediğini bilmiyor.sonradan üzüldüğünü görünce gelir özür diler duygusaldır ama çok dışavurmaz sadece anlık öfkesi çok Sert,anneye bağlılığı gittikçe artan bir çocuk oldu.

Cnm burç işi yalan ben burcumla alakasızım ha benzerlikler vardır illaki burçlarda ama böyle yola çıkılmaz saçma
Burcun neydi edce,
senin burcunu merak ettim edce cim az önceki konunu okuyunca :)

Burçla ni alaka yav herşeyi burca bağlamayınız. :)
Bende aslan burcuyum kuzenimde aslan burcu bu özelliklerini ben taşıyorum onun alakası yok o daha çok balık gibi.
Kardeşiniz burca göre mi "he" diyecek. Karakteri nasıl, huyu, davranışları, işi vs.
Burcu aslan da karakteri "aslan gibi delikanlı" mı bunu araştırın.

Aman aslan mı.... canım kardeşini gerekiyorsa al bilinmeyen bir yere gotur onun iyiligi icin soyluyorum aslan burcu abartili ask itiraflari, sarkilar, siirler yazar, yapar... ama gel gor ki sadece hislerini cok fazla abartir... aslan burcu erkegi mi aman uzak dursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…