aslan burcu sevgilisi, eşi olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ü

ÜMITSIZ_KIZ

Ziyaretçi
Hadi arkadaslar yazin bakalimmm aslan erkeklerinde ne gibi özellikler var...
Gözümü acinki yanlis bisey söylemeden önce hangi huylari varmis bileyimm dimii...
Bekliyorummmm ASLAN sevgilisi veya esi olanlar burayaaaa....:enbuyukkk:

:1hug: ahanda benım kı aslan kaydirigubbakcemile3 tam ustune denk geldım,
erkek arkadasımda aslan burcu cok sevıyoruz bırbırımızı :asigim:

Benim nişanlım da aslan,sorumluluğunu bilir,ama öyle liderlik vasıfları falan yok benimkinde,sadece lükse ve pohpohlanmaya düşkün olurlar kaliteden yanadırlar...

benim askimda aslan:smiley-cool: aslan burcunun tum ozellikleri var kendisinde adan z ye.

yükselen burcuna göre değişio ama genel özellikleri pohpohlanmayı sever kendini beğenmişlik vardır başkalarını etkilemeyi sever ama herşeye rağmen güvenilirdir asla arkanızdan vurmaz ama sizin hata yapmanızı kabullemezler çoğu zaman inatçıdırlar... benim erkek arkadaşımda aslan ben yengeç çok anlaşamıyoruz aslında ama oratada gerçek sevgi olunca ne burç kalıo ne başka bişi herşeyin üstesinden gelinio:asigim::asigim::asigim:

benimde aslan...liderlik çok fazla.... sevgisini çok güzel gösterir...ama ne yazıkki hep o haklıdır.. bu hç sevmediğim bir huyu...kaliteye lükse düşkün değil...tam tersi diyebilirim....

benim eşimde aslan burcu biraz zor burç liderlik vasfı çok ama cömert birde pohpohlanmaktan acayip haz duyarlar bende yengeç burcuyum zor anlaşmak

walla burcundan mı hamurundan mı bilemicem ama şu kesin bişey aşırı rahat, ilgiye boğsan doymaz sürekli pohpohlicaksin, paşa gibi etrafında fır dönceksin, o bilir o düşünür o haklıdır, haksızlık olmasın iyidirde ama ben ne dersem o olur diyen bi yapıdan benim sevgilim.. bende kovayım.cok uyumsuz denir evet cok uyumsuzuz.kedi köpek gibiyiz ama yinede devam ediyo bişekilde seviorum onu. (profilimde sala bi tarih var yanıltmak istemem..)

benim eşimde aslan burcu biraz zor burç liderlik vasfı çok ama cömert birde pohpohlanmaktan acayip haz duyarlar bende yengeç burcuyum zor anlaşmak

Anlaşmak zor mu?
Ben aslanım sevgilim yengeç.
Bence yengeç burcu çok kaprisli ve çocuk gibi çok küsme ve kızma huyu vardır he birde naz yapar :mymeka:

bende sevgilimde aslan gibiyiz kaydirigubbakcemile3

Anlaşmak zor mu?
Ben aslanım sevgilim yengeç.
Bence yengeç burcu çok kaprisli ve çocuk gibi çok küsme ve kızma huyu vardır he birde naz yapar :mymeka:
Durum kişilere ve olaylara göre değişir şunu da unutmamak gerekir aynı burçların özellikleri kadında ve erkekte biraz fark gösterir,yengeç burcu genelde hassas ve duygusal bir burç olduğu için ondan dolayı aslanla anlaşmasının zor olduğunu düşünüyorum sonuçta aslan burcu ben merkezli bir burçkaydirigubbakcemile2sositososito

kızlar benim eşimde aslan yükselene göre farklılıklar gösterir burçlar ama benim kocam çok nazlı ve çok kıskanç.hep kendi dediği doğrudur.ama sevdimmi adam gibi sever peşini bırakmaz çok küçük yaştan beri ne yaptıysam bırakmadı beni.çok bağlıdır ve çok değer verir bunuda gösterir herşeyi benim yerime en iyi şekilde düşünür sorumluluk sahibidir ama karşı taraftan çok ilgi bekler ve şımartılmayı çok sever.bende ona çok ilgiliyim yani dengeliyoruz ortamı çok şükür çok mutluyum

Benim sevdiğim de Aslannn ...
Sevdi mi gerçekten sever ve sevdiğine çok değer verir, çok sıcak kanlıdır, insan ilişkilerinde iyidir aslan burçları.
Bi de biraz unutkan oluyolar ama belki de o benim aslanımın özelliğidir sadece :icecream:
çok tatlı dillidir , sevdiğine hoşlandığı şekilde hitap eder.. aşkım bana nazlı papatyam der a.s. canım canımmmmmm :asigim:

benim kocişimde aslan burcu çok iyi anlaşırız,onu önemsediğini hissettir canını yesositosositogerçekten bütün özelliklerini taşıyor.siz aslan eşleri kendinizi özel hissetmelisiniz çünkü denildiği gibi onlar mükemmelliyetçidir ve sizi seçtiğine göre siz çok özel birisiniz .:sm_cool:

kalabalık sevmez bazı konularda sinsi ama sevmeyi bilen rahatına düşkün aslan burcu ve aslan gibi bir eşim var. bende yay burcu bu arada:)

benim sevgilimde aslan burcu ve bende boğa burcuyum uyum konusunda mükemmel bir ikiliyiz yanyana olmadığımzda telafonda nette kavga ediyoruz ama yanyana gelince sanki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gibiyiz birincisi aslan burçları pohpohlanmayı çok sever kesinlikle onu pohpohlayacaksın güzel sözlerle birde överseniz yakışıklı aşkım canım bebeim sendne yakışıklısını gözüm görmez diye havalara uçar ikincisi ise aslan burçları lider bir şahsiyete sahip oldukları için ona liderliği tanımalısınız yani evlenince evin reisi kendisinin olduğunu hissettirsin bırakın dışardakilerde öyle bilsin ama bayanlar her halükarda reislik kendi elindedir bend eöyle lafı sözü geçer gibi gösterim dışarıya her halükarda istediğimi yaptırmayıda çok iyi becerrim yani oyunları kuralına göre oynayacaksın üçüncüsüde samimi ve sempatik kızalra bayılıyorlar birkere aşık oluyorlar ve aşık olduklarını asla ve asla istediğini yap 100 kere bile ayrıl onun ağzındna bitti kelimesini duymassın çünkü aşıktır denedim çünkü bendne bukadar inşallah işe yarar yazdıklarım

Ben yengeç burcuyum doğal olarak ben hassas bir insanım benimki de aslan öyle liderlik ruhu taşımaz sinirlenince konuşur konuşur sonra susar herşeyi unutur gıcık oluyorum bendee

Evet kaliteye çok düşkündür bişey beğensem evirir çevirir bu yırtılır baksana
Bu kırılır vs.vs.kafamçokkarıştı

Kendine birşey alacağı zaman inciğine,cıncığına kadar bakar en ufak bir pürüz görse asla almaz:1closedeyes:

Sonra çok paranoyaktır ve çok meraklıdır eli kolu hiç durmaz bu arada can yakarak sevgisini gösterir daha çok..:dilcikar:
Aşırı kıskançtır hiç erkekle konuşmasam yeridir yanii onun açısından
En sevmediğim özelliği çok önyargılıdır..

Biz ikimiz de aslanız.Bu yüzden çok tartışıoz. O dio benim dediğim olacak benn diom benim dediğim ama nedense hep o kazanıo..kaydirigubbakcemile

bende bır aslan burcu olarak aslan erkeklerının bu ozellikleri taşıdığını düşünüyorum.
kızlar pohpohlayın , sadece onun olduğunu hissettirin ve istediğinizi yaptırın, çok zor birşey değil:)

bnmki de aslan...tüm özelliklrini bulunduruyor maleesff:S:S liderdir..organize etmeye bayılır..aşırı kıskançtır.şımartılmak onun için vazgeçilmezdir.çömerttir...ama herşeyin en iyisini ben bilirim havasındadrlarr:S:S kolay kolay hiç bir şeyi beyenemezz:S aslan erkeğinn ksevgilisi yada eşi olmak biraz zor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…