Ü
ÜMITSIZ_KIZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
-
benim eşimde aslan burcu biraz zor burç liderlik vasfı çok ama cömert birde pohpohlanmaktan acayip haz duyarlar bende yengeç burcuyum zor anlaşmak
Durum kişilere ve olaylara göre değişir şunu da unutmamak gerekir aynı burçların özellikleri kadında ve erkekte biraz fark gösterir,yengeç burcu genelde hassas ve duygusal bir burç olduğu için ondan dolayı aslanla anlaşmasının zor olduğunu düşünüyorum sonuçta aslan burcu ben merkezli bir burçkaydirigubbakcemile2sositosositoAnlaşmak zor mu?
Ben aslanım sevgilim yengeç.
Bence yengeç burcu çok kaprisli ve çocuk gibi çok küsme ve kızma huyu vardır he birde naz yapar :mymeka:
kızlar benim eşimde aslan yükselene göre farklılıklar gösterir burçlar ama benim kocam çok nazlı ve çok kıskanç.hep kendi dediği doğrudur.ama sevdimmi adam gibi sever peşini bırakmaz çok küçük yaştan beri ne yaptıysam bırakmadı beni.çok bağlıdır ve çok değer verir bunuda gösterir herşeyi benim yerime en iyi şekilde düşünür sorumluluk sahibidir ama karşı taraftan çok ilgi bekler ve şımartılmayı çok sever.bende ona çok ilgiliyim yani dengeliyoruz ortamı çok şükür çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?