- 8 Nisan 2017
- 57.256
- 306.097
- 698
Ben küserim benimki küsmüş gibi yapar ama barışmak için de fırsat kollarKüsen ve kaprisli koca çok zor, rolleri değişmiş gibiyiz sanki.
Bacım yönetsene azcık ama alttan alttan sen aslansın kralsın bebeğimKüsen ve kaprisli koca çok zor, rolleri değişmiş gibiyiz sanki.
Hangi burcsunuz koç kokusu aldımOldum olası sevmemmm
Çıkış saatleri şey ediyor kuzumAmannn benim kocam Yengeç, kaprisleri ve küsmeleri ile meşhurdur.Benden çok naz yapar.Bu burçlar çok yanıltıcı oluyor kardeş.
Muhtemelen onunda öyleAsla sinsi değiliz salağa yatarız işimize göre
Yılın en güzel tarihi olabilir beybibence de aşkım daha bir ay olmadı. hadı mutlu senelerimiz oolsun inşşallahkalp kalp kalpp
YayHangi burcsunuz koç kokusu aldımyada akrep
Kız sökmüyor, adam yeni gelinler gibi nazlanıyor.Ben hemen parlıyorum ama kısa, sürüyor.O uzattıkça uzatıyor.Normal zamanlarda ben yönetiyorum ama huyuna giderekBacım yönetsene azcık ama alttan alttan sen aslansın kralsın bebeğim
Kizzz aslan aslaa sinsi olmaz ki, onda başka bir hinlik varfirEltimde aslan. Kendisinden pek hoşlanmam kendisi bir tık sinsidir. O yüzden yorum yapamıcam tek tanıdığım aslan kadını o çünkü
Erkeğinin huyu bu napalımmmmm
Benim küslük en fazla bir gün sürüyor, çok özeniyorum böyle uzatan insanlaraBen küserim benimki küsmüş gibi yapar ama barışmak için de fırsat kollarfazla uzun sürmez Barışmalarimiz
Etrafımda hiç yay olmadı bilemedim ama bizler mukemmeliz sizin aslanın yükseleni saibelidir yada doğum tarihi falan
Aha benimkide aynisindanKız sökmüyor, adam yeni gelinler gibi nazlanıyor.Ben hemen parlıyorum ama kısa, sürüyor.O uzattıkça uzatıyor.Normal zamanlarda ben yönetiyorum ama huyuna giderek.
Onun nazı senin sütyensiz beyaz tişört giyeme kadarKız sökmüyor, adam yeni gelinler gibi nazlanıyor.Ben hemen parlıyorum ama kısa, sürüyor.O uzattıkça uzatıyor.Normal zamanlarda ben yönetiyorum ama huyuna giderek.
senin burcun neydiOldum olası sevmemmm
Çok fenadır o. Yılanlar onu görse şahım diye önünde sıraya dizilirlerKizzz aslan aslaa sinsi olmaz ki, onda başka bir hinlik varfir
Ayyy tshirtin arkası da böyle şekilli süküllu olacak sırt detayı vsOnun nazı senin sütyensiz beyaz tişört giyeme kadar
Erkeklerin en büyük zaafı, böyle zamanlarda çok saftirik oluyorlarOnun nazı senin sütyensiz beyaz tişört giyeme kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?