Pembenin donunu bile giysen tavlar zatenErkeklerin en büyük zaafı, böyle zamanlarda çok saftirik oluyorlar.
Dostluğu da arkadaşlığı da çok sağlam yaapriz karşı taraftan aldığımız ufacık bir pis koku (?) Midemizi bulandırır usulca yabancilasiriz onaaslan kadınlarından mis gibi dost olur(kendimden biliyorum) ama aslan erkeklerine güvenmeyiniz
Sevdiğime eli açığım sevmedigim insana artık yemeğimi vermemTanıdığım aslanlar fedakar eli açık ve merhametli insanlar.
Ay öldüresin var aslanlarıAslanlar bana çok egoist geliyor yahu. Eli açık bilmem ne tamam da o tanrı egoları, narsist özellikleri tüm iyi huyları söküp götürüyor. İş ortamında tanıdığım aslanların ön plana çıkmak için yapmadıkları rezillik, oyun, çirkeflik yok. Gururlu olurlar güya ama bildiğiniz çingene bu aslanlar. Bir yere yatıp tepinmedikleri kaldı dikkat çekmek için.
Ay yaptım severim terazileri yahuAy öldüresin var aslanlarıTeraziye yorum yapmadın kalbimiz çit.
Evet indiAy yaptım severim terazileri yahu. Aslanları da gömdüm ama totoları gökyüzünden inmiştir bence biraz.
Yok artıkAslanlar bana çok egoist geliyor yahu. Eli açık bilmem ne tamam da o tanrı egoları, narsist özellikleri tüm iyi huyları söküp götürüyor. İş ortamında tanıdığım aslanların ön plana çıkmak için yapmadıkları rezillik, oyun, çirkeflik yok. Gururlu olurlar güya ama bildiğiniz çingene bu aslanlar. Bir yere yatıp tepinmedikleri kaldı dikkat çekmek için.
Aynen bende çok kazık yedim sorsan çok uyanık ve akıllıyimYaaa ben de aslanım. Egoist demişsiniz bencil demişsiniz de yemediğim dost akraba kazığı yok hala bence çok enayiyimm
Yaaa ben de aslanım. Egoist demişsiniz bencil demişsiniz de yemediğim dost akraba kazığı yok hala bence çok enayiyimm
Valla tam aslanlar hem yalaka,hem egoistler ikisi yanyana olmaz ama oluyor. Ön plana çıkma hırsı sanırım.Yok artıkher zaman elimin marifeti ve çalışkanlığmla on plana çıkarım yalakalık yapamam asla çevrendeki aslanlar öyledir yada aslan degildri
Aynen bende çok kazık yedim sorsan çok uyanık ve akıllıyim
Haha ben indirmesem tüm aslanlar semalarda süzülecekEvet indi
Hem ne kazıklar buradan Bağdat’a yol olurValla tam aslanlar hem yalaka,hem egoistler ikisi yanyana olmaz ama oluyor. Ön plana çıkma hırsı sanırım.
Siz nasıl aslansınız aslan kazık mı yermiş
Esinti iyidir biz severizHaha ben indirmesem tüm aslanlar semalarda süzülecekesinti yapar, çarpar o hava çok iyi niyetliyimdir
Silkenenip kendinize gelin ben aslanım diye yelenizi sallayın o ego içinizde mevcutHem ne kazıklar buradan Bağdat’a yol olur
Yükselenim yengeçSilkenenip kendinize gelin ben aslanım diye yelenizi sallayın o ego içinizde mevcut
Ay yengeç miYükselenim yengeçbir yanım dışa dönük gezmeyi tozmayı seven bir yanım evcil. Bir yanım çirkef başkasının hakkını savunan, bir yanım çekingen konu benim hakkım oldu mu o çirkeflikten eser yok. Sürekli kendimle çelişki içindeyim
Bak aynısı benim hakkımı yesinler önemli değil yeri geldi mi cemkiririm ama başkasının hakkını asla yedirtmemYükselenim yengeçbir yanım dışa dönük gezmeyi tozmayı seven bir yanım evcil. Bir yanım çirkef başkasının hakkını savunan, bir yanım çekingen konu benim hakkım oldu mu o çirkeflikten eser yok. Sürekli kendimle çelişki içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?