Aslan Burcu

aslan kadınlarından mis gibi dost olur(kendimden biliyorum) ama aslan erkeklerine güvenmeyiniz
Dostluğu da arkadaşlığı da çok sağlam yaapriz karşı taraftan aldığımız ufacık bir pis koku (?) Midemizi bulandırır usulca yabancilasiriz ona

Sonra derler ne oldu ayran içtik ayrı düştük bişey olduğu yok aslan artık sana güvenmiyor sadece

Yakınımda iki aslan kadını var ikisi de çok geçimsiz insanlar. Burçtan mı bilmem ama aksi ve anlaşması inanılmaz zor kişiler. Niye yakınınızda derseniz biri aileden maalesef yükselenini alçalanını da bilmiyorum

Aslanlar bana çok egoist geliyor yahu. Eli açık bilmem ne tamam da o tanrı egoları, narsist özellikleri tüm iyi huyları söküp götürüyor. İş ortamında tanıdığım aslanların ön plana çıkmak için yapmadıkları rezillik, oyun, çirkeflik yok. Gururlu olurlar güya ama bildiğiniz çingene bu aslanlar. Bir yere yatıp tepinmedikleri kaldı dikkat çekmek için.

Ay öldüresin var aslanları Teraziye yorum yapmadın kalbimiz çit.

Yok artık her zaman elimin marifeti ve çalışkanlığmla on plana çıkarım yalakalık yapamam asla çevrendeki aslanlar öyledir yada aslan degildri
Yaaa ben de aslanım. Egoist demişsiniz bencil demişsiniz de yemediğim dost akraba kazığı yok hala bence çok enayiyimm
Aynen bende çok kazık yedim sorsan çok uyanık ve akıllıyim

Yaaa ben de aslanım. Egoist demişsiniz bencil demişsiniz de yemediğim dost akraba kazığı yok hala bence çok enayiyimm

Valla tam aslanlar hem yalaka,hem egoistler ikisi yanyana olmaz ama oluyor. Ön plana çıkma hırsı sanırım.
Siz nasıl aslansınız aslan kazık mı yermiş

Silkenenip kendinize gelin ben aslanım diye yelenizi sallayın o ego içinizde mevcut
Yükselenim yengeç bir yanım dışa dönük gezmeyi tozmayı seven bir yanım evcil. Bir yanım çirkef başkasının hakkını savunan, bir yanım çekingen konu benim hakkım oldu mu o çirkeflikten eser yok. Sürekli kendimle çelişki içindeyim

Ay yengeç mi aman tanrım didim yani yengeçlerden korkarım ben çok kazıklarını yedim siz attığı adımda kazık atma potansiyeli olan birisiniz kuzum niye öyle oldu ki

Bak aynısı benim hakkımı yesinler önemli değil yeri geldi mi cemkiririm ama başkasının hakkını asla yedirtmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…