- 8 Nisan 2017
- 57.256
- 306.099
- 698
Benimkinin yükseleni balikmis ondan demek ki hemen gözlerinin dolup ağlaması şimdi baktımHani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum
Ben burcumu seviyorum oğlumla aynı burç olmamıza rağmen o bambaşka biri aslan burcununu erkeği de çekilmeyecek sankiTurunc chemist oğlumu dusununce sana hak verdm gözümün içine baka baka tamam deyip yine bildiğinu okuyor
Temmuz aslanı selamHani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum
Ayyy neler duyuyorum böylenormalde takvimelrde 23 temmzu aslan cıkıyor ama me yengec hıssederım...
aslanlara yorumum sudur. merhametliler ama bır o kadar mıy mıylar yani
kendı canları malları cok gıymatlıdır.
cok ıyı arkadas olurlar, gecımı fedakarlıgı vardr. ama ep dıs gorunume onem verırler be ya
Aaaa bende 23 temmuz ,ben aslan burcuyum ve aslan hissediyorumnormalde takvimelrde 23 temmzu aslan cıkıyor ama me yengec hıssederım...
cok ıyı arkadas olurlar, gecımı fedakarlıgı vardr. ama ep dıs gorunume onem verırler be ya
Dış görünüş bizim kırmızı çizgimiznormalde takvimelrde 23 temmzu aslan cıkıyor ama me yengec hıssederım...
Ağustos aslanı olarak şiddetle kınıyorum püğğğHani dayak arsızları vardır ya. Döversin suratına bakıp yine yapar. Aslan erkeği öyle işte. Hayır dediğin zaman kıyamet kopuyor. Onların lügatında hayır diye bir kelime yok. İmkansız, asla, olmayacak, bu kelimeleri kesinlikle kabul etmiyorlar. O yüzden hep ben bilirimci olarak görüyorum
kız deme oyleAaaa bende 23 temmuz ,ben aslan burcuyum ve aslan hissediyorum
Yaşasın temmuz 23kız deme oyleanılarına baglı depresif bir yengecim ben hıssttıgımız onemlı amannn
Amannn benim kocam Yengeç, kaprisleri ve küsmeleri ile meşhurdur.Benden çok naz yapar.Bu burçlar çok yanıltıcı oluyor kardeşCanım aslanlar, aslan erkeğinde bir tık uyuzluk var kabil edebilirim ama kadını muhteşörrr
Yaşasın temmuz 23
Eltimde aslan. Kendisinden pek hoşlanmam kendisi bir tık sinsidir. O yüzden yorum yapamıcam tek tanıdığım aslan kadını o çünküCanım aslanlar, aslan erkeğinde bir tık uyuzluk var kabul edebilirim ama kadını muhteşörrr
Erkeğinin huyu bu napalımmmmmAğustos aslanı olarak şiddetle kınıyorum püğğğ
Senin kızla ben aynıyımMinik Duduklu Tencere benim kızla aramda tam bir hafta var, normal doğum olsa aynı gün vermişti doğum tarihi olarak doktor.Nasıl böyle rast geldi bilmiyorum ama bu kız dik başlılığı ve tembelliği ile beni çıldırtıyor .
Asla sinsi değiliz salağa yatarız işimize göreEltimde aslan. Kendisinden pek hoşlanmam kendisi bir tık sinsidir. O yüzden yorum yapamıcam tek tanıdığım aslan kadını o çünkü
Erkeğinin huyu bu napalımmmmm
Çook zeki sorma gitsinSenin kızla ben aynıyımtembel ve dağınık senin kiz da zeki demek ki
Benim ki yay ya iki ateş grubu birbirimizi harlıyoruz sürekliAmannn benim kocam Yengeç, kaprisleri ve küsmeleri ile meşhurdur.Benden çok naz yapar.Bu burçlar çok yanıltıcı oluyor kardeş.
Küsen ve kaprisli koca çok zor, rolleri değişmiş gibiyiz sankiBenim ki yay ya iki ateş grubu birbirimizi harlıyoruz sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?