Geline kızamıyorum bile o en azından el ama kendi ailemin de gerçek yüzünü gösterdi. Kendisinin de bana büyük kazık attılar. Benim eşimden başka bana değer veren kimsem yokmuş. Ama o da nihayetinde insan onu da bir gün gün gelir yan çizer. Hayat bana kimseye güvenme her şeyi tek başına yap demeyi öğretti. Artı kimsenin dediğini umursama yoksa hata yapan sen olursun dedi hayat bana...Arkadaşlar kendi aileme o kadar kırgınım ki. Bir hafta önce yaşadığımız olayın şunu anladım ki benim bir annem babam ve kardeşim yokmuş. Meğersem sadece değer veren annem miş güya. O da o olaydan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Arkadaşlar sorunlarınızı ailenize bile yüzeysel anlatın gün gelir ilk sorunda başınıza kalkılır. Ben eşime kendi memleketimize gidelim diyordum. Meğersem gelin o gün Ben kıskancım ben fesatım iyi ki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa onunla da kavga ederiz. Kayınvalidem sürekli beni idare eder demesindeki amaç. Komşulara ve bana ayağınızı deng alın. Yoksa kaynanama ve cocuklara yaklaşmayın. Samimi olmayın kötü olur demek istedi. Ben Instagram çıkarınca da kıskanç bilmem ne falan filan.
Annem de bencil miş meğersem torunları var diye idare ediyormuş. Bana çok öğretici oldu... Aslında abin de baban da seni umursamıyor diyerek annemin de beni hiç takmadığını göstermiş oldu kadına kızıyorum. Ama ailemin de gerçek yüzünü gösterdi. Ben anneme o kadar içimi açtım meğer beni siklemiyor muş. Gelin de ilk fırsatta yüzüme çarptı. Siz siz olun kendi Annenizde olsa yaralarınızı göstermeyin. Artık terapiyi bıraktım. Ben k. Validemlerle sorun yaşadığımda anlattığımda meğer umrında değilmiş. Dinlemiyor muş aman boşver takma diyerek geçiştiriyormuş. Demek ki kendi annen de olsa kimseye güvenmeyecek sin en azından psikolog bana gerçekten destek oldu. Anneniz yüzünden siz bu kadar mız mız sınız dedi. Aaa bir baktım bu olaydan sonra bütün sorunlarım bitti. Kendi ailemi göremem fazla diye işe bile geç girmiştim. Hamileliği bile ertelemiştim. Kendinizden başka kimseniz yok kendiniz için mutlu olun dik durun. Geç öğrendim bu olay bana eş ailesi el ama kendi ailene de güvenme gibi bir şey öğretti hayat bana...
Gelin dedi annem de onayladı daha ne olsun.O kadar zor anladım ki yazılanları. Gelininiz mi dedi hepsini? gelinin dediğine göre mi annenizin sizi umursamadığını anladınız?
Aynen öyle ama ben aptalım o ayrı. Ben uzaktayım ya yakın olsam ne yazar yakın olsan da gelemezsin yoksa kavga ederiz.Eski konularınıza çok bakmadım ama geleneksel Anadolu ailesi gibi geldi, oğlunu tutan kızı boşlayan, güya oğulları bakacak ya işte. İnşallah bakar o gelin onlara.
Psikolog anneniz sizi bu şekilde yaptı dedi. İlk fırsatta götümü döndü insan nihayetinde güvenmeyeceksin bunlara...Gelininizle olayi hic anlamadim. Psikologa gitmeye devam edin iyide geliyormus zaten.
Anladım siz kimseye güvenmeyin. Mesafeli olun. En önemli olan sizsinizGelin dedi annem de onayladı daha ne olsun.
Geçen hafta gittim 5 günlüğüne gün varmış 3 gün üst üste komşuların yanında başladı ben kıskancım ben fesatım iyiki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa kavga ederiz diye 3 kere söyledi tehdit ediyor açık açık beni... Memlekete gelirsen de sık sık gelemezsin kaynanama yakın olamazsın diyor haspam annem de arda söyler şaka yapmıştır diyor.Gelininizle olayi hic anlamadim. Psikologa gitmeye devam edin iyide geliyormus zaten.
Ben aptalın tekiyim geri zekalıyım. Annem de olsa el girmeyince anlaşılmazmışçO kadar zor anladım ki yazılanları. Gelininiz mi dedi hepsini? gelinin dediğine göre mi annenizin sizi umursamadığını anladınız?
Sizin aileniz öyle diye herkesin ki öyle olacak değil ya.Arkadaşlar kendi aileme o kadar kırgınım ki. Bir hafta önce yaşadığımız olayın şunu anladım ki benim bir annem babam ve kardeşim yokmuş. Meğersem sadece değer veren annem miş güya. O da o olaydan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Arkadaşlar sorunlarınızı ailenize bile yüzeysel anlatın gün gelir ilk sorunda başınıza kalkılır. Ben eşime kendi memleketimize gidelim diyordum. Meğersem gelin o gün Ben kıskancım ben fesatım iyi ki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa onunla da kavga ederiz. Kayınvalidem sürekli beni idare eder demesindeki amaç. Komşulara ve bana ayağınızı deng alın. Yoksa kaynanama ve cocuklara yaklaşmayın. Samimi olmayın kötü olur demek istedi. Ben Instagram çıkarınca da kıskanç bilmem ne falan filan.
Annem de bencil miş meğersem torunları var diye idare ediyormuş. Bana çok öğretici oldu... Aslında abin de baban da seni umursamıyor diyerek annemin de beni hiç takmadığını göstermiş oldu kadına kızıyorum. Ama ailemin de gerçek yüzünü gösterdi. Ben anneme o kadar içimi açtım meğer beni siklemiyor muş. Gelin de ilk fırsatta yüzüme çarptı. Siz siz olun kendi Annenizde olsa yaralarınızı göstermeyin. Artık terapiyi bıraktım. Ben k. Validemlerle sorun yaşadığımda anlattığımda meğer umrında değilmiş. Dinlemiyor muş aman boşver takma diyerek geçiştiriyormuş. Demek ki kendi annen de olsa kimseye güvenmeyecek sin en azından psikolog bana gerçekten destek oldu. Anneniz yüzünden siz bu kadar mız mız sınız dedi. Aaa bir baktım bu olaydan sonra bütün sorunlarım bitti. Kendi ailemi göremem fazla diye işe bile geç girmiştim. Hamileliği bile ertelemiştim. Kendinizden başka kimseniz yok kendiniz için mutlu olun dik durun. Geç öğrendim bu olay bana eş ailesi el ama kendi ailene de güvenme gibi bir şey öğretti hayat bana...
Bakar bakmaz bilmem ama ben kendime haksızlık ettim o ayrı en büyük hatayı ben kendime ettim kendimden özür diliyorum kendime değil başkasına güvendiğim için.Eski konularınıza çok bakmadım ama geleneksel Anadolu ailesi gibi geldi, oğlunu tutan kızı boşlayan, güya oğulları bakacak ya işte. İnşallah bakar o gelin onlara.
Daha yol uzun, zaman bol. Gün olur devran döner. Kimse yerini garanti bilmesin. Yarın boşansa 40 kat eliniz olacak bir insan gelin. Amaaan zort deyin geçin.Aynen öyle ama ben aptalım o ayrı. Ben uzaktayım ya yakın olsam ne yazar yakın olsan da gelemezsin yoksa kavga ederiz.
annen de beni tutmaz seni tutar.
Maalesef anlatımınız akıcı ve anlaşılır değil. Sorun ne, kim kime ne demiş, kim kimin nesi, kazık neymiş tam anlamadım bile.Arkadaşlar kendi aileme o kadar kırgınım ki. Bir hafta önce yaşadığımız olayın şunu anladım ki benim bir annem babam ve kardeşim yokmuş. Meğersem sadece değer veren annem miş güya. O da o olaydan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Arkadaşlar sorunlarınızı ailenize bile yüzeysel anlatın gün gelir ilk sorunda başınıza kalkılır. Ben eşime kendi memleketimize gidelim diyordum. Meğersem gelin o gün Ben kıskancım ben fesatım iyi ki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa onunla da kavga ederiz. Kayınvalidem sürekli beni idare eder demesindeki amaç. Komşulara ve bana ayağınızı deng alın. Yoksa kaynanama ve cocuklara yaklaşmayın. Samimi olmayın kötü olur demek istedi. Ben Instagram çıkarınca da kıskanç bilmem ne falan filan.
Kendi kendini kotulemis ben fesatim diyerek rezil etmis kendini ben olsam hic takmazdim gelini felan. Annenizle birlikte mi oturuyor gelin? Sizi istemiyorsa sizin oldugunuz gun evinde oturur eger ayni evde kalmiyorlarsa.Geçen hafta gittim 5 günlüğüne gün varmış 3 gün üst üste komşuların yanında başladı ben kıskancım ben fesatım iyiki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa kavga ederiz diye 3 kere söyledi tehdit ediyor açık açık beni... Memlekete gelirsen de sık sık gelemezsin kaynanama yakın olamazsın diyor haspam annem de arda söyler şaka yapmıştır diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?