Gelin değil de annemin ilk fırsatta beni ezmesi koyduDaha yol uzun, zaman bol. Gün olur devran döner. Kimse yerini garanti bilmesin. Yarın boşansa 40 kat eliniz olacak bir insan gelin. Amaaan zort deyin geçin.
Der tabi annem yüz veriyor. Abimi dinlemez ki o kadın dese ne olacak. Yüz vermiş bir kere...Gelin sizi yaralamak için bunları demiş olabilir çok dikkatli olun ona malzeme vermeyin. Annenize gelince sürekli dert anlatıp boşanma rest çekme gibi bir harekete geçmiyorsan bıkmış olabilir sürekli aynı seylerle geliyor diye. Her söylenen lafa alınmak yerine bunu annenize hatta kardesinizle konuşsanız? Karın böyle böyle diyor sussun bizim iç meselemize karışmasın diye.
Yok kız ne mizahı yıllar önce Planını söyledi ki kadın ben bu sizin memlekete gelirsem kaynanam komşularla yakın olamaz dedi açık açık kıskanç yani.Çok drama yapmışsınız ,yazınızdanda bir şey anlaşılmıyor. Gelin ne demis annen ne tepki vermis anlamadim. Gelininiz laf soktuysa o an cevap veremeyip yok annem beni tutmadi bilmem ne diyene kadar çat çat cevap verin yada mizah yaparak laf dokundurun. Bazi insanlar vardir ne dersen yanlis anlar mizahen takilirsin yine anlamaz sonra anlamadiginida belli etmez kendi kendine triplere girer, kendi küser kendi barışır sizde boyle biriyseniz belki anneniz anlamiyordur hissettiklerinizi
Muhatap olmayın o zman ailenizede mesafeli olun bir sıkıntıları olduğunda yüz verdikleri gelinciklerini arasinlar o koştursun...Der tabi annem yüz veriyor. Abimi dinlemez ki o kadın dese ne olacak. Yüz vermiş bir kere...
Eski konularina bakinca konu sahibi çok takintili miy miy hep hatayi baskasinda buluyor. Evlenmeden ev işi yaptirmadilar diye annesini sucluyor, hic calismamis kendi iş bakamiyomus onun icinde ailesini sucluyor. Koskoca evlenmis barklanmis kadin tum mutsuzluklarini baskasina bagliyor cok toksik bir sey bu.Gelin sizi yaralamak için bunları demiş olabilir çok dikkatli olun ona malzeme vermeyin. Annenize gelince sürekli dert anlatıp boşanma rest çekme gibi bir harekete geçmiyorsan bıkmış olabilir sürekli aynı seylerle geliyor diye. Her söylenen lafa alınmak yerine bunu annenize hatta kardesinizle konuşsanız? Karın böyle böyle diyor sussun bizim iç meselemize karışmasın diye.
Hiç boş şey anlamadım. Kim ne demiş kime demiş. Şu konu açanlar az daha anlaşılır yazsa keşkeArkadaşlar kendi aileme o kadar kırgınım ki. Bir hafta önce yaşadığımız olayın şunu anladım ki benim bir annem babam ve kardeşim yokmuş. Meğersem sadece değer veren annem miş güya. O da o olaydan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Arkadaşlar sorunlarınızı ailenize bile yüzeysel anlatın gün gelir ilk sorunda başınıza kalkılır. Ben eşime kendi memleketimize gidelim diyordum. Meğersem gelin o gün Ben kıskancım ben fesatım iyi ki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa onunla da kavga ederiz. Kayınvalidem sürekli beni idare eder demesindeki amaç. Komşulara ve bana ayağınızı deng alın. Yoksa kaynanama ve cocuklara yaklaşmayın. Samimi olmayın kötü olur demek istedi. Ben Instagram çıkarınca da kıskanç bilmem ne falan filan.
Annem de bencil miş meğersem torunları var diye idare ediyormuş. Bana çok öğretici oldu... Aslında abin de baban da seni umursamıyor diyerek annemin de beni hiç takmadığını göstermiş oldu kadına kızıyorum. Ama ailemin de gerçek yüzünü gösterdi. Ben anneme o kadar içimi açtım meğer beni siklemiyor muş. Gelin de ilk fırsatta yüzüme çarptı. Siz siz olun kendi Annenizde olsa yaralarınızı göstermeyin. Artık terapiyi bıraktım. Ben k. Validemlerle sorun yaşadığımda anlattığımda meğer umrında değilmiş. Dinlemiyor muş aman boşver takma diyerek geçiştiriyormuş. Demek ki kendi annen de olsa kimseye güvenmeyecek sin en azından psikolog bana gerçekten destek oldu. Anneniz yüzünden siz bu kadar mız mız sınız dedi. Aaa bir baktım bu olaydan sonra bütün sorunlarım bitti. Kendi ailemi göremem fazla diye işe bile geç girmiştim. Hamileliği bile ertelemiştim. Kendinizden başka kimseniz yok kendiniz için mutlu olun dik durun. Geç öğrendim bu olay bana eş ailesi el ama kendi ailene de güvenme gibi bir şey öğretti hayat bana...
Yok altı üstlü çocuklarımı göstermem falan halasına diye ben ona ne yaptım bugüne kadar cocukları a her geldiğimde hediyelerle gelmişim 3 ayda 3 günlüğüne geliyorum. Kendi ailemi de uzun süre göresim yok.Kendi kendini kotulemis ben fesatim diyerek rezil etmis kendini ben olsam hic takmazdim gelini felan. Annenizle birlikte mi oturuyor gelin? Sizi istemiyorsa sizin oldugunuz gun evinde oturur eger ayni evde kalmiyorlarsa.
Eski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayizYok kız ne mizahı yıllar önce Planını söyledi ki kadın ben bu sizin memlekete gelirsem kaynanam komşularla yakın olamaz dedi açık açık kıskanç yani.
Tabikide konu sahibinin de hataları vardır ama gelinde bana masum gelmedi.Eski konularina bakinca konu sahibi çok takintili miy miy hep hatayi baskasinda buluyor. Evlenmeden ev işi yaptirmadilar diye annesini sucluyor, hic calismamis kendi iş bakamiyomus onun icinde ailesini sucluyor. Koskoca evlenmis barklanmis kadin tum mutsuzluklarini baskasina bagliyor cok toksik bir sey bu.
Aaa bir anda bütün takıntılarım bitti bütün sorunlarım o olaydan sonra çözüldü ev işlerini de çok iyi yapmaya başladım. İş de aramaya başladım. Artık kaynanamı da ne derse desin deyip umursamamaya hatta kendi ailemi de umursamamaya başladım.Eski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayiz
Tek hatam kendi me başka kimseye kendimi üzmek kendim in yapılacak adımları başkasından beklemek. En büyük hatayı ben insanlara güvenmek aptalım tam.Tabikide konu sahibinin de hataları vardır ama gelinde bana masum gelmedi.
Aynen öyle bir daha herhangi bir sorunumu asla anlatmam kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim.Muhatap olmayın o zman ailenizede mesafeli olun bir sıkıntıları olduğunda yüz verdikleri gelinciklerini arasinlar o koştursun...
Haklısın yerden ğöğe kadar hatamı anladım kendime bu hatayı asla yapmam.Eski konularina bakinca konu sahibi çok takintili miy miy hep hatayi baskasinda buluyor. Evlenmeden ev işi yaptirmadilar diye annesini sucluyor, hic calismamis kendi iş bakamiyomus onun icinde ailesini sucluyor. Koskoca evlenmis barklanmis kadin tum mutsuzluklarini baskasina bagliyor cok toksik bir sey bu.
Anneniz için çok sıkıntı yapmayın. Kendi kızını bir gün döver 1000 gün sever.Gelin değil de annemin ilk fırsatta beni ezmesi koydu
Tabikide konu sahibinin de hataları vardır ama gelinde bana masum gelmedi.
Kendi bilir bu saaten sonra iki taraf da dert anlatsa dinlemicem. Gelinin manüpüle ediyor.Anneniz için çok sıkıntı yapmayın. Kendi kızını bir gün döver 1000 gün sever.
Aynen öyle artık tek başımayım. Dimdik hayatla mücadele edicem eşim ve benEski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayiz
Aynen öyle ama çok öğretici oldu bu terapi gözümü açtı.Tabikide konu sahibinin de hataları vardır ama gelinde bana masum gelmedi.
Kendi ailem de ettiğini çekecek kız erkek ayrımı yapsın bakalım gün gelir devran döner.Eski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayiz
Gelinle sizin aranızda geçen bir konuya annenizin dahil olup gelinle kavga edip sizi korumasını istiyorsunuz sanırım. Eğer böyle bir beklentiniz vardıysa bana göre çok yanlış. Anneler karışmamayı tercih eder ki doğru olanıda bu. Gelininizi gereksiz yere takıyorsunuz. Öyle bir insan dikkate almaya değmez.NArkadaşlar kendi aileme o kadar kırgınım ki. Bir hafta önce yaşadığımız olayın şunu anladım ki benim bir annem babam ve kardeşim yokmuş. Meğersem sadece değer veren annem miş güya. O da o olaydan sonra gerçek yüzünü gösterdi. Arkadaşlar sorunlarınızı ailenize bile yüzeysel anlatın gün gelir ilk sorunda başınıza kalkılır. Ben eşime kendi memleketimize gidelim diyordum. Meğersem gelin o gün Ben kıskancım ben fesatım iyi ki eltim yok iyi ki görümcem uzakta yoksa onunla da kavga ederiz. Kayınvalidem sürekli beni idare eder demesindeki amaç. Komşulara ve bana ayağınızı deng alın. Yoksa kaynanama ve cocuklara yaklaşmayın. Samimi olmayın kötü olur demek istedi. Ben Instagram çıkarınca da kıskanç bilmem ne falan filan.
Annem de bencil miş meğersem torunları var diye idare ediyormuş. Bana çok öğretici oldu... Aslında abin de baban da seni umursamıyor diyerek annemin de beni hiç takmadığını göstermiş oldu kadına kızıyorum. Ama ailemin de gerçek yüzünü gösterdi. Ben anneme o kadar içimi açtım meğer beni siklemiyor muş. Gelin de ilk fırsatta yüzüme çarptı. Siz siz olun kendi Annenizde olsa yaralarınızı göstermeyin. Artık terapiyi bıraktım. Ben k. Validemlerle sorun yaşadığımda anlattığımda meğer umrında değilmiş. Dinlemiyor muş aman boşver takma diyerek geçiştiriyormuş. Demek ki kendi annen de olsa kimseye güvenmeyecek sin en azından psikolog bana gerçekten destek oldu. Anneniz yüzünden siz bu kadar mız mız sınız dedi. Aaa bir baktım bu olaydan sonra bütün sorunlarım bitti. Kendi ailemi göremem fazla diye işe bile geç girmiştim. Hamileliği bile ertelemiştim. Kendinizden başka kimseniz yok kendiniz için mutlu olun dik durun. Geç öğrendim bu olay bana eş ailesi el ama kendi ailene de güvenme gibi bir şey öğretti hayat bana...
Boşver onları insanın kendinden başka dostu yokAynen öyle ama çok öğretici oldu bu terapi gözümü açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?