Aslında ailem yokmuş.

Der tabi annem yüz veriyor. Abimi dinlemez ki o kadın dese ne olacak. Yüz vermiş bir kere...

Yok kız ne mizahı yıllar önce Planını söyledi ki kadın ben bu sizin memlekete gelirsem kaynanam komşularla yakın olamaz dedi açık açık kıskanç yani.

Eski konularina bakinca konu sahibi çok takintili miy miy hep hatayi baskasinda buluyor. Evlenmeden ev işi yaptirmadilar diye annesini sucluyor, hic calismamis kendi iş bakamiyomus onun icinde ailesini sucluyor. Koskoca evlenmis barklanmis kadin tum mutsuzluklarini baskasina bagliyor cok toksik bir sey bu.

Hiç boş şey anlamadım. Kim ne demiş kime demiş. Şu konu açanlar az daha anlaşılır yazsa keşke

Kendi kendini kotulemis ben fesatim diyerek rezil etmis kendini ben olsam hic takmazdim gelini felan. Annenizle birlikte mi oturuyor gelin? Sizi istemiyorsa sizin oldugunuz gun evinde oturur eger ayni evde kalmiyorlarsa.
Yok altı üstlü çocuklarımı göstermem falan halasına diye ben ona ne yaptım bugüne kadar cocukları a her geldiğimde hediyelerle gelmişim 3 ayda 3 günlüğüne geliyorum. Kendi ailemi de uzun süre göresim yok.

Yok kız ne mizahı yıllar önce Planını söyledi ki kadın ben bu sizin memlekete gelirsem kaynanam komşularla yakın olamaz dedi açık açık kıskanç yani.
Eski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayiz

Tabikide konu sahibinin de hataları vardır ama gelinde bana masum gelmedi.

Eski konulariniza bakinca sizdede sorun var terapilerinize devam edin özguven kazanmaniz gerekiyor hayatta surekli baskalarinin davranislariyla mutlu yada mutsuz olamayiz
Aaa bir anda bütün takıntılarım bitti bütün sorunlarım o olaydan sonra çözüldü ev işlerini de çok iyi yapmaya başladım. İş de aramaya başladım. Artık kaynanamı da ne derse desin deyip umursamamaya hatta kendi ailemi de umursamamaya başladım.

Haklısın yerden ğöğe kadar hatamı anladım kendime bu hatayı asla yapmam.

Kendi ailem de ettiğini çekecek kız erkek ayrımı yapsın bakalım gün gelir devran döner.

Gelinle sizin aranızda geçen bir konuya annenizin dahil olup gelinle kavga edip sizi korumasını istiyorsunuz sanırım. Eğer böyle bir beklentiniz vardıysa bana göre çok yanlış. Anneler karışmamayı tercih eder ki doğru olanıda bu. Gelininizi gereksiz yere takıyorsunuz. Öyle bir insan dikkate almaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…