Aslında benim hiç arkadaşım yokmuş...

Uzulme canım bu böyle.Vefa çok önemli arkadaşlıkta.senin dostluğunu haketmeyenlerle vaktini harcama.Çok anlam yüklemeye gerek yok inan kıymet ver tabi ama bilene.Ben çok uzulen ve iki kere yuzustu bırakılan biri olarak söylüyorum en iyi arkadaşın sensin.Takılma gul geç.

İnsanlar hayatlarında bırıne deger verır arkadaş hatta dost olurlar işte bunların hiçbiri benim hayatımda yokmuş. Ne bir dostum nede bir arkadaşım yani yakın baya yakın arkadaşım yokmuş hani insanlar ya ben geldim çabuk benım yanıma geliyorsun değilde zoraki buluşmalar ayarlıyorlar. Ben değerleştirdikçe insanları onlarda beni değersizleştiriyor hayatlarında belki sessiz bir insan olabilirim bir ortamda konuşmak yerine susmayı tercih edebilirim yada hemen kaynasamam sız bana sıcaklık gostermeden hem boyle daha saglıklı degılmıdır ? Kısacası buna kırgınım en yakınım dediğim insanların her anında yanındayken şimdi hıcbır sebep yokken benımle arayı açmaları çok saçma kendımı cok degersız hıssedıyorum..

bence; Yalnizlik, cevresi "iyi gün dostlariyla" kusatilmis kalabaliktan iyidir

Arkadaslik konusunda ben de senin gibiyim . Ne cok cevrem vardi oysa ne kadar sosyaldim ... hepsi yalan dolan . yalnizlik insana daha cok guc veriyor. Diger yandan bosluk hissediyorsun. Aile devreye giriyor Baki kalan onlar. Bide sunu dusunmek lazim neden yalnizsin tüm arkadaslarin seni uzmek icin firsat kollamadilar herhalde. Sessiz bir insan olmak yalnizliga yol acmaz ....

Arkadaslik konusunda ben de senin gibiyim . Ne cok cevrem vardi oysa ne kadar sosyaldim ... hepsi yalan dolan . yalnizlik insana daha cok guc veriyor. Diger yandan bosluk hissediyorsun. Aile devreye giriyor Baki kalan onlar. Bide sunu dusunmek lazim neden yalnizsin tüm arkadaslarin seni uzmek icin firsat kollamadilar herhalde. Sessiz bir insan olmak yalnizliga yol acmaz ....

Haklısınız ama sessızlıgım yuzunden fazla arkadas edınmıorum elımdekılerın deger verıyor onlarda benı yok sayıyor :/

insanlardan ne kadar uzak durursan o kadar iyi zaten.. arkadas dost yok...
Tek gercek anne baba aile.. gerisi yalan bence =)

Teşekkür ederim :)

Merhaba. Açıkçası forumu sık sık okuyan, ancak çok sık yazmayan biriyim. Fakat yazdıklarınız gerçekten dikkatimi çeken, son dönemde benim de aklımda olan şeyler. Öncelikle şunu demek istiyorum, asla düşüncelerinizde yalnız değilsiniz. Maalesef birçok kişi bundan şikayetçi. Örneğin ben de üniversite döneminde can ciğer dostum olan insanlarla aynı şehirde olmama rağmen kırk yılın başında görüşüyorum. Daha doğrusu kendilerinin aklına kırk yılın başında geliyorum. Aralarında evli ve nişanlı olanları tenzih ediyorum, ancak insan hiç mi dostum dediği kişiyi arayıp sormaz? Veya neden sadece mutsuz olunca arar?

Hal böyle olunca ben de geçtiğimiz günlerde böyle bir arkadaşıma açık açık söyledim. Böylesine yakınken, telefon denen bir alet varken, ''görüşemiyoruz'' denmez bence. Buna ''görüşmek istemiyorum'' denir. İletişim çağında görüşememek nedir yahu? Bu olsa olsa yalancılıktır. İşte bu nedenle bence siz de önceliklerinize dikkat edin ve sınırınızı çizin. Yoksa dost da olsa değeriniz bilinmiyor maalesef...

Benimle aynı düşüncede olanları gordukce seviniyorum. Haklısınız onceliklerime dikkat etmem gerek tskler.

Uzulme canım bu böyle.Vefa çok önemli arkadaşlıkta.senin dostluğunu haketmeyenlerle vaktini harcama.Çok anlam yüklemeye gerek yok inan kıymet ver tabi ama bilene.Ben çok uzulen ve iki kere yuzustu bırakılan biri olarak söylüyorum en iyi arkadaşın sensin.Takılma gul geç.

Teşekkür ederim. İnsanın en iyi arkadaşı kendisidir sözünü kendime hayat felsefesi yapacagım :)

bence; Yalnizlik, cevresi "iyi gün dostlariyla" kusatilmis kalabaliktan iyidir

Teşekkür ederim çok güzel söylediniz iyi gün dostları çok var .

Back
X