Merhaba arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi ne yapacağımı bilemediğim için sizlerden fikir almak istedim. Benim 9 yaşında ikizlerim var. biri kız, biri erkek. 20- 25 gündür çocuklarım oturduğumuz sitede karşı apartmanda yaşayan bir ailenin henüz 2 yaşında olan çocuklarını sevmeye başladılar ve o günden beri ne yaptıysam çocukların oraya gitmelerini engelleyemiyorum. sorun çocuklarımın çocuğa olan sevgileri değil, çocuğun annesi 21 yaşında k.validesi ile yaşayan ve anladığım kadarı ile de sorunları olan bir genç bayan ve bu bayanın bir çok özelini çocuklarımla paylaşıyor olması. K.validesi ile olan sorunlarından tutunda eşi ile olan kavgalarına kadar, çocuklara gitmemelerini söylediğimde, oğlum bayanın yanında neden xxxx ablaya gitmemize izin vermiyorsunuz dedi. bende evde olmalarına sıcak bakmadığımı ama dışarıda oynayabileceklerini söyledim ama hiç birşey değişmedi aksine daha sıklaştı. Dün yine gittiler akşam gelince konuştum. verdiğim süre içerisinde gelin o zaman dedim bugün gene aynı, biraz önce balkondan kızımı gördüm, beni görünce içeri kaçtı. Onlara nasıl davranıcağım bilemiyorum, yanlış davranırsam ters teper diye korkuyorum. sizce nasıl davranmalıyım. Etrafımda kimseyi tanımıyorum bu yüzden paylaşıcam kimse yok. Bana bir yol gösterirseniz memnun olurum.
Son düzenleme: