Aslında benimki dert değil ne yapacağını bilememek.

Bence o hanimefendiyle konusmayi denemelisiniz..
Eger cekiniyorsaniz veya ayip olacagini düsünüyorsaniz, cocuklariniza farkli bir aktivite sunmalisiniz..
Onlara bu durumun yanlis oldugunu anlatsaniz da anlamayacaklardir, bu yüzden herhangi bir sekilde uzak tutmaya bakin..
Allah yardimciniz olsun..

Balkonlarımız karşılıklı canım, çocukları çağırıyor, çocuklarımı defalarca alıp karşıma konuştum. Gördüğüm zaman çağırıyorum, gelmiyorlar taki akşam olana kadar. akşamda özür diliyorlar ama ertesi gün gene aynı. ben çocuklar bana cephe almadan nasıl uzak tutabilirim diye uğraşıyorum. Dün biraz tepki gösterdim, kızımın cevabı aynen şu bu kadında benimle bozdu bugün, daha önce duymadığım sözleri duyuyorum.

canım iyi hoşta çocuklarının seninle bu şekilde konuşmasına izin vermemelisin bence, mutlaka bi yaptırım olmalı, mutlaka çok sevdikleri bişey bi aktivite vs.. vardır onlardan mahrum bırak bi süre ceza olarak
çocuklar seninle saygısız bi şekilde konuştuklarında geri adım atarsan ya da pasif kalırsan yarın nasıl önünü alcaksın ki kızın ergenliğine pek bişey kalmamış, kız çocuklar daha agresif oluyorlar annelerine karşı
kavga etme bağırıp çağırma ama yaptırım olmalı, ya da o anlık bi tepki
yoksa aranızdaki sorun komşu kadın sorunundan saygı sorununa dönüşecek

Son düzenleme:
Bu akşam çocuklarla konuşup ikna ettim. Bu arada biz balkonda konuşurken, eşim o bayanın eşini bağırırken duydu ve çocuklara çok tepki gösterdi, bir daha asla gitmeyeceksiniz dedi, sonra çocuklar bayağı bir üzüldü ama artık yapacak birşey yok. umarım bizi anlamışlardır.

Bu akşam çocuklarla konuşup ikna ettim. Bu arada biz balkonda konuşurken, eşim o bayanın eşini bağırırken duydu ve çocuklara çok tepki gösterdi, bir daha asla gitmeyeceksiniz dedi, sonra çocuklar bayağı bir üzüldü ama artık yapacak birşey yok. umarım bizi anlamışlardır.

eee canım napıcaksın, her anne baba ister çocuğu hiç üzülmesin ama büyürken üzülceklerde, bize kızcaklarda hatta bazen nefret etcekler, ağlıcaklar, büyümek böyle bişey, olsun o kadarcık:13:

o yasta o çocukların bu sorunları duymaları hiç hoş değil. doğru olanı yapmışsınız. bayanın kendi süşünmesi lazım aslında

merhaba
Bazi arkadaslar yaptirim olmali, ceza vermelisin yada izin verme gibi tekliflerde bulunmuslar
inanki bunlar ise yaramaz yani annem bana bir konuda bu sekilde davransa onu dusman bilmekle kalmaz
birde illa o seyi yapardim bir yolunu bulup bu kesinlikle yanlis bir yaklasim olur
benim sana tavsiyem bir kek yap ve sende cocuklarinla misafirlige git nedir ne degildir ogren
ertesi gunde cocuklarla birlikte parka gidin baska mesguliyetler bulun
mesela bir yavru kopek te alabilirsin kesinlikle onlari eve baglar bence denemeye deger
diger turlu bir sonuca varmazsin canim sakin agrasif olma onlara karsi

bence kadına söleyin bu kadar sık çağırmayın,ya da gelirlerse işim var filan diyip içeri almayın die söleyin.eşim kızıyo çocukların bi başkasının evine sık girip çıkmasına,bu konuda yardımcı olun filan diye konuşun

merhaba
Bazi arkadaslar yaptirim olmali, ceza vermelisin yada izin verme gibi tekliflerde bulunmuslar
inanki bunlar ise yaramaz yani annem bana bir konuda bu sekilde davransa onu dusman bilmekle kalmaz
birde illa o seyi yapardim bir yolunu bulup bu kesinlikle yanlis bir yaklasim olur
benim sana tavsiyem bir kek yap ve sende cocuklarinla misafirlige git nedir ne degildir ogren
ertesi gunde cocuklarla birlikte parka gidin baska mesguliyetler bulun
mesela bir yavru kopek te alabilirsin kesinlikle onlari eve baglar bence denemeye deger
diger turlu bir sonuca varmazsin canim sakin agrasif olma onlara karsi

bence kadına söleyin bu kadar sık çağırmayın,ya da gelirlerse işim var filan diyip içeri almayın die söleyin.eşim kızıyo çocukların bi başkasının evine sık girip çıkmasına,bu konuda yardımcı olun filan diye konuşun

Ben ne yazık ki agresif bir insanım ve çok düşündüm ben çocukları acaba çokmu sıkıyorumda evden uzak kalmak istiyorlar diye ve son 2-3 gündür onlara karşı çok daha fazla toleranslıyım. mesela 2 gün önce aynı bayanla parka gittik ve üstü kapalı olarak çocukları çağırmamasını ama parkta oynayabileceklerini söyledim. Bana sorunlarını anlatırken kızımı uzaklaştırdım ve onların çok küçük olduğunu, kafalarının karışmasını istemediğimi, eşimle bile onların yanında tartışmadığımızı söyledim. artık akşamları onlarla parka bende iniyorum zaten sitenin yanında park. alışveriş yapıyoruz, onlarla oturup kızma birader bile oynuyorum. Her anne gibi çocuklarım benim için çok önemli ama ben annesiz büyüdüğüm için sanki bazen annelik yapamıyormuşum gibi geliyor. Bazen fazla kuralcı davranabiliyorum ama ne kadar özen göstersemde onları cam fanus içinde büyütemem.

BIz anneyiz cocuklarimiz icin hep en iyisini yapmaya calisiyrouz ama neticede bizde insaniz
buraya gelip konu acman bile ne kadar ilgili bir anne oldugunu gosteriyor
ben normalde kuralci kati bir insandim yani boyleyim, duzenimi biri bozsun tahmmul edemem
ama cok degistim en azindan ugrasiyorum sabir kat sayiminda yukseldiginin farkindayim kizim beni egitiyor
bana sabirli olmayi ogretiyor tabiki benimde patladigim anlar var ama bu patlama anlari yumusak gecirmeye
calisiyorum , elimden geldigi kadar.
senin parka inip bu sekilde davranmis olman bencede cok iyi bir fikir
o kadinida acikcasi anlamis degilim. 9 yasindaki cocuklarla dertlesmekten ne anliyor
orda hic mi bayan yok koca sitede edinsin yasina uygun bir arkadas. daha neler gorucez ya.
inanki korkuyorum daha nelerle karsilasicaz Allah dogru yolu gostersin bizede cocuklarimiza
bizde dogru yon verelim
inanki benim kizim 2,5 yasinda ve ne giyecegine artik ben karar vermiyorum
ben cocukken kendimden haberim yoktu.
boyle diyincede kendimi yasli gibi hissettim :)
neyse umarim o kadindan vazgecerler ve seni daha fazla uzmezler

BIz anneyiz cocuklarimiz icin hep en iyisini yapmaya calisiyrouz ama neticede bizde insaniz
buraya gelip konu acman bile ne kadar ilgili bir anne oldugunu gosteriyor
ben normalde kuralci kati bir insandim yani boyleyim, duzenimi biri bozsun tahmmul edemem
ama cok degistim en azindan ugrasiyorum sabir kat sayiminda yukseldiginin farkindayim kizim beni egitiyor
bana sabirli olmayi ogretiyor tabiki benimde patladigim anlar var ama bu patlama anlari yumusak gecirmeye
calisiyorum , elimden geldigi kadar.
senin parka inip bu sekilde davranmis olman bencede cok iyi bir fikir
o kadinida acikcasi anlamis degilim. 9 yasindaki cocuklarla dertlesmekten ne anliyor
orda hic mi bayan yok koca sitede edinsin yasina uygun bir arkadas. daha neler gorucez ya.
inanki korkuyorum daha nelerle karsilasicaz Allah dogru yolu gostersin bizede cocuklarimiza
bizde dogru yon verelim
inanki benim kizim 2,5 yasinda ve ne giyecegine artik ben karar vermiyorum
ben cocukken kendimden haberim yoktu.
boyle diyincede kendimi yasli gibi hissettim :)
neyse umarim o kadindan vazgecerler ve seni daha fazla uzmezler

Ben esnek olmaya çalıştıkça oğlum sınırlarımı zorluyor, bugün akşam üzeri gene oraya gitmiş hemde izin almadan, sonra da nefes nefese eve gelip, babam geldi mi diye soruyor işte ben bunu istemiyorum, izin vermediğimiz için saklı gizli gitmesini, eşim ne o bayanla nede çocukla ilgilenmemesini istediğ halde yasak her zaman tatlıdır hesabı parkta oynayabileceklerine ikna etmiştim eşimi ve tabi söyleyemedim eşime, çocuklara karşı benden çok daha sabırlıdır ama öfkelenince de gözü birşeyi görmez. Kızım beni anladı ama inşallah oğlumda anlar. Ben çocuğumun akşam vakti mrb. haricinde tanımadığım insanların evinde görmek istemiyorum arkadaşlar. Kimseyi yargılamak bana düşmez elbet ama bayanın eşi, anlattığına göre tam bir psikopat. öff benmi çok abartıyorum bilmem ama mesela alt kat komşumun kızı bize gelir, benim kızım ona gider gayet normal ama nedense bu taraf için çok huzursuzum.

Ben esnek olmaya çalıştıkça oğlum sınırlarımı zorluyor, bugün akşam üzeri gene oraya gitmiş hemde izin almadan, sonra da nefes nefese eve gelip, babam geldi mi diye soruyor işte ben bunu istemiyorum, izin vermediğimiz için saklı gizli gitmesini, eşim ne o bayanla nede çocukla ilgilenmemesini istediğ halde yasak her zaman tatlıdır hesabı parkta oynayabileceklerine ikna etmiştim eşimi ve tabi söyleyemedim eşime, çocuklara karşı benden çok daha sabırlıdır ama öfkelenince de gözü birşeyi görmez. Kızım beni anladı ama inşallah oğlumda anlar. Ben çocuğumun akşam vakti mrb. haricinde tanımadığım insanların evinde görmek istemiyorum arkadaşlar. Kimseyi yargılamak bana düşmez elbet ama bayanın eşi, anlattığına göre tam bir psikopat. öff benmi çok abartıyorum bilmem ama mesela alt kat komşumun kızı bize gelir, benim kızım ona gider gayet normal ama nedense bu taraf için çok huzursuzum.

off ama bunları okuyunca çocuğum olsun istemiyorummmm :12:

off ama bunları okuyunca çocuğum olsun istemiyorummmm :12:

Annelik çok güzel canım ama işte bir okadar da zor. artık zaman o kadar kötü ki kimseye güvenemiyoruz. Eşim çocuklarımızı akrabalarda bile bırakmazken uğraştığım şeye bak.

Back
X