Bende bilemedim ama 1 hafta once kendi teklif ettiBen de öyle hissettim yazdiklarinizdan.
Bir sürü bahane sıralamislar baksaniza. Bosverin kendiniz şimdiden yavaş yavaş toplayın. Ben de bu ayın sonuna tasiniyorum. Bebek de var bir de. Ama kimse karışmasın ben kendim yavaş yavaş toplanirim dedim. Sadece gideceğim evi tenizletmek için birini ayarladım. Onunla beraber gidip mutfak dolaplarıni önden yerlestirecegim. O ara KV gelip bebekle ilgilenecek. Başka başka insanlar karışınca benim düzenin bozuluyor, kafam karışıyor. Kendim kafamda bir plan yapıp ona göre gideceğim.Bende bilemedim ama 1 hafta once kendi teklif etti
Tek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistimgelmesinler boşverin bence.bizde ev taşıdık iki kişi zor oluyor ama kimsenin de nazını çekmemiş olursunuz.gelmeye niyetleri yok gibi geldi.
Esyalari sirket taşıyacak ama o evin temizliği esyalarin yerlesmesi falan yardimdan kastimYardımdan kastınız eşyaları toparlamak değil mi?
Taşıma işlemini zaten firma yapacaktır.
Oturun eşinizle yavaş yavaş yapın.. Sürekli bahane bulmuş, ne yapabilirsiniz ki..
Esim oyle soyleyince bende ayni dusu meye basladimTeklif etmiş ama sonradan vazgeçmiş görünüyor
Esyalari sirket taşıyacak ama o evin temizliği esyalarin yerlesmesi falan yardimdan kastim
anladığıma göre vazgeçmişler ama bence korkmayın imkan varsa birini ayarlayın temizletin bakın ben dubleks eve taşındım.biraz sıkıntı çeksenizde herşey yoluna girerTek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistim
gelmesinler üstünde durmayın birden fazla kişi olunca ev yerleştirme zulume dönüşüyor yavaş yavaş kendiniz yerleştirin kafanız rahat olsun 2 kez ev taşıdım ilkinde annem kayınvalidem geldi her kafadan bir ses çıkıyordu çok can sıkıcı olmuştu ikincide kimseye birşey söylemeden taşındık 1 haftada ev pırıl pırıl yerleşmişti
Ilk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktumBende eşiniz gibi düşündüm ilk başta belki teklif edelim kabul etmez diye düşünüp siz kabul edince de gelmemek için bahane üretilmiş gibi geldi bana da.
Bir de birhun once piknige gidip ertesi gun araba bozulmasianladığıma göre vazgeçmişler ama bence korkmayın imkan varsa birini ayarlayın temizletin bakın ben dubleks eve taşındım.biraz sıkıntı çeksenizde herşey yoluna girergönülsüz gelip yardım etmelerinden iyidir bence yardım etmeye niyetli olan insan bin dereden su getirmez bence.
o konu doğru olabilir çünkü yazın bizim başımıza geldi aynı şey fakat bu kadar kısa zamanda bahaneler sıralamaları düşündürücü.Bir de birhun once piknige gidip ertesi gun araba bozulmasi
hiiç birşey olmaz sen ilk önce yatak odasını yerleştirmek istersin biri ordan der yoook mutfak yerleşecek ama tabaklar şuraya bardaklar buraya olacakIlk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?