Aslında gelmek istemiyorlar mi?

Ilk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktum
Aslında tek başına ev taşımak daha kolay.
Çünkü toparladıktan sonra evin içinde yaşamaya devam etmek gerekiyor birkaç gün .
Kalabalık olunca yemek hazırlanması gerektiği için tencereleri tabakları kaldıramazsınız.
Tek başına olunca insan dışarıdan bir şeyler atıştırıyor.
Ev taşımak zor değil gözünüz korkmasın . Yeni evinize götüreceğiniz tüm eşyaları yıkayıp temizleyip o şekilde paketleyip götürürseniz birkaç saatte yerleşiyor.

Tek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistim

Yoo daha rahat olur

Öbür türlü o kadar kişiye yemek çay ıvır zıvır perişan olursun

Yatacak kalkacak duş alacak yiyecek içecek vs vs

Tek başınıza daha verimli olur ortada da daha az eşya ve ayak altında da kimse olmaz

Zaten 1 gunde tasinmak zorunda degiliz 20sine kadar bu evde kontratimiz devam ediyor

Esyalari sirket taşıyacak ama o evin temizliği esyalarin yerlesmesi falan yardimdan kastim

Boşversene, yattığın yer belli olsun, iki tane de kap kaçağın olsun gerisini yavaş yavaş halledersin. Yardıma gelip de iki gün sonra önüne getirmelerinden iyidir gelmemeleri.

Zaten 1 gunde tasinmak zorunda degiliz 20sine kadar bu evde kontratimiz devam ediyor
O zaman hiç telaş yapmayın kendiniz taşıyın .
Ben annemle çok iyi anlaşırım mesela ama böyle taşınma vs durumlarında insan zaten gergin oluyor, annesi bile olsa kaldıramıyor .
O yüzden benim annem geleyim dese ben gelme derdim .

Siz ailesi altınlarına el koyan kız değil misiniz? Kusura bakmayın da aileniz çok tuhaf. Hep bana hep bana diyen insanlara benziyorlar.

Siz ailesi altınlarına el koyan kız değil misiniz? Kusura bakmayın da aileniz çok tuhaf. Hep bana hep bana diyen insanlara benziyorlar.
Evet oyum :) aslinda kotu insanlar degiller ama bilmiyorum niye boyle yaptilar kendileri teklif edip

Ağustos sonu Eylül başı tasinacagim.Ortada ev yok.Bebegim 9 aylık kızım 8 yaşında.Tek umudum ablasının bebisle başa çıkabilmesi.En son onların vakit geçirdiği odayı toplayıp ilk orayı yerlestirecegim.Boya ve temizliği başkasına yaptıracağım.Bebek olmasa inan hicbirsey sorun değil

Benim boya sorunu yok ilk ben girecegim daireye 0 bina aslinda cok pis de degil sadece 3.kat olunca camlar zor yukseklik korkum var esime sildirecem

Evet oyum :) aslinda kotu insanlar degiller ama bilmiyorum niye boyle yaptilar kendileri teklif edip
Zor gelmiştir Sürekli anne babadan bir şey bekleyenler ne kadar tuhaf geliyorsa sizinki gibi kendi ihtiyacında doğulu çocuğun ihtiyacında batılı ebeveyn de o kadar tuhaf geliyor. Bence eşinize daha çok bahsetmeyin. O da anlamaya başlamış durumu. Yoksa aileniz yüzünden mahçup olacaksınız.

Dogulu cocuk batili ebeveyn? Anlayamadim

Yani altınları almaya gelince geleneklerine bağlılar, ama size yardım etmeye gelince daha avrupai bireysel davranıyorlar.
Hmm... Davranislari bahane urettiklerini gosteriyor gibi ama yardima gelmekten kacacaklarini dusunmuyorum aklim cok karisik

Benim babam memur annemle cok sehir dolasmislar dogu bati.. yanlarında hic kimse yokmus üstüne 2 tane de bebek annem hep anlatir esyalari aglayarak toparlardim diye ama yapacak da birsey yokmus. Siz de yavas yavas toplanin. Bence bir daha arayip gelme gitme konusu da acmayin. Isteyen gelir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…