Simdi donuste haber verin bize hazirlanalim dediler biz temizlikci tutmaya karar verdik mi diyeyimne yazıkki bahane uydurmuşlar devamlı
bence bir daha lafını açmayın
Aslında tek başına ev taşımak daha kolay.Ilk defa tek basima ev tasiyacam o yuzden biraz korktum
Tek basima ev tasimak cok gozumu korkutuyor onlar da teklif edince sevinmistim
Zaten 1 gunde tasinmak zorunda degiliz 20sine kadar bu evde kontratimiz devam ediyorAslında tek başına ev taşımak daha kolay.
Çünkü toparladıktan sonra evin içinde yaşamaya devam etmek gerekiyor birkaç gün .
Kalabalık olunca yemek hazırlanması gerektiği için tencereleri tabakları kaldıramazsınız.
Tek başına olunca insan dışarıdan bir şeyler atıştırıyor.
Ev taşımak zor değil gözünüz korkmasın . Yeni evinize götüreceğiniz tüm eşyaları yıkayıp temizleyip o şekilde paketleyip götürürseniz birkaç saatte yerleşiyor.
Esyalari sirket taşıyacak ama o evin temizliği esyalarin yerlesmesi falan yardimdan kastim
O zaman hiç telaş yapmayın kendiniz taşıyın .Zaten 1 gunde tasinmak zorunda degiliz 20sine kadar bu evde kontratimiz devam ediyor
Simdi donuste haber verin bize hazirlanalim dediler biz temizlikci tutmaya karar verdik mi diyeyim
Dugun var falan dediginde biraz trip atar gibi yapmistim noldu kizdin mi yoksa demistisizin işiniz planınız var gerek yok ben kadın ayarlamayı düşünüyorum de bakalım ne diyecekler
Evet oyum :) aslinda kotu insanlar degiller ama bilmiyorum niye boyle yaptilar kendileri teklif edipSiz ailesi altınlarına el koyan kız değil misiniz? Kusura bakmayın da aileniz çok tuhaf. Hep bana hep bana diyen insanlara benziyorlar.
Benim boya sorunu yok ilk ben girecegim daireye 0 bina aslinda cok pis de degil sadece 3.kat olunca camlar zor yukseklik korkum var esime sildirecemAğustos sonu Eylül başı tasinacagim.Ortada ev yok.Bebegim 9 aylık kızım 8 yaşında.Tek umudum ablasının bebisle başa çıkabilmesi.En son onların vakit geçirdiği odayı toplayıp ilk orayı yerlestirecegim.Boya ve temizliği başkasına yaptıracağım.Bebek olmasa inan hicbirsey sorun değil
Zor gelmiştirEvet oyum :) aslinda kotu insanlar degiller ama bilmiyorum niye boyle yaptilar kendileri teklif edip
Dogulu cocuk batili ebeveyn? AnlayamadimZor gelmiştirSürekli anne babadan bir şey bekleyenler ne kadar tuhaf geliyorsa sizinki gibi kendi ihtiyacında doğulu çocuğun ihtiyacında batılı ebeveyn de o kadar tuhaf geliyor. Bence eşinize daha çok bahsetmeyin. O da anlamaya başlamış durumu. Yoksa aileniz yüzünden mahçup olacaksınız.
Yani altınları almaya gelince geleneklerine bağlılar, ama size yardım etmeye gelince daha avrupai bireysel davranıyorlar.Dogulu cocuk batili ebeveyn? Anlayamadim
Hmm... Davranislari bahane urettiklerini gosteriyor gibi ama yardima gelmekten kacacaklarini dusunmuyorum aklim cok karisikYani altınları almaya gelince geleneklerine bağlılar, ama size yardım etmeye gelince daha avrupai bireysel davranıyorlar.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama anneniz gelse bile temizlikçi tutun.Simdi donuste haber verin bize hazirlanalim dediler biz temizlikci tutmaya karar verdik mi diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?