Aslında gelmek istemiyorlar mi?

Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama anneniz gelse bile temizlikçi tutun.
Zaten baya yorulacaksınız, temizlikte enerjinizi harcamayın bari.
Maddi durumumuz kotu degil ama bos evin temizliği yormaz diye dusunuyorum supurup paspas yapilacak bir de camlar

Donuste bizi alin dedikleri icin arayip kadin tutacaz mi desem tutmayi düşünmüyorum ama

Benim boya sorunu yok ilk ben girecegim daireye 0 bina aslinda cok pis de degil sadece 3.kat olunca camlar zor yukseklik korkum var esime sildirecem
Boya olayı yoksa ve temizlikci tutmayı dusunmuyorsan esinin silmesi en mantiklisi.İnan neyi nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum bende.Allah yardımcımız olsun

Bi kalpazanlık söz konusu ben olsam kesin bahane üretmeyin canınız gelmek istemiyorsa gelmeyin anacım derdim :) ailenize karşı bu kadar alıngan olmak yerine açık olun bence

Bi kalpazanlık söz konusu ben olsam kesin bahane üretmeyin canınız gelmek istemiyorsa gelmeyin anacım derdim :) ailenize karşı bu kadar alıngan olmak yerine açık olun bence
Alinganlik degil esim diyene kadar oyle dusunmuyordum zaten ama burda da herkes aynı seyi soyleyince

biraz öyle gibi ama babanın gelmesine gerek yok ki. annen kardeşin yeter yani. farklı şehirlerde misiniz=?

Esimin işi nedeniyle evimizden cikmak durumunda kaldik. Kiraya geldik. Ben evi tek basima toplayip, tek basima yerlestirdim.
Esyan coksa bellki zor olur ama fazla kisi olmasi bence daha zor ya da benim esim zor bilemiyorum. Plan yapmadan iş yapiyor ve ortaligi daha cok karistiriyor beni sinirden patlatiyordu. Allah askina elleme sen biseye dedim.
Tam yerlestik biraz biraz oturma odasini, yatak odasini mis gibi yaptim. Mutfak hazir bikac ivir zivir kalmisti. Esim tutturdu orayi toplayacagim kutulari acacagim... Neyse dedim yapsin.
Neyi nereye yerlestireceginin planini yapmadan herseyi serdi ortaya aldi etrafi yine bir daginik goruntu. Dedim baska seye elleme sen evde yokken yapacagim bii biraaaak.
Ayy nasil sinir oldum icimi doktum ama
En guzeli kendin yapmak ya da guveniyorsaniz esinizle yapin siz.

Esimle yapariz da sabahları ise gidecek ben tek kalacam cogu is benim ustume kalacak

3 4 gün neden çağırıyorsunuz ki gelsin sabahtan bir günde halledersiniz toparlamayı araba bozuldu demişler ama dönerken alın bizi demişler zaten dönünce toplanacaksınız babanızın kuş beslemesi ne alaka babanız gelmesin gerek yok. Ama bahane diye düşünüyorsanız yavaş yavaş toplamaya başlayın son ana bırakmayın.

1 gun anca ev temizlenir esyalar kutulanir sonra nakliyeciler esyalari tasiyacak onlari yerlestirecekler kutulari acip kirilacaklari kendimiz yerlestirmemiz lazim sonra eski ev temizlenecek

Esimle yapariz da sabahları ise gidecek ben tek kalacam cogu is benim ustume kalacak

Iste oyuzden esin yardimi olsa da olur olmasa da aksam geliyor zaten hadi 1-2 saat dinlendi desen yatana kadar yapacaklari zaten cok fazla bisey etkilemeyecek evet sabahta ise gidecek. Ama yaptigi kadar yapsin. Gerisini siz yaparsiniz korkmayin. Ben oyle haldir haldir iş yapmadim yorulunca oturdum dinlendim biseyler yedim ictim sonra bidaha basladim sonra yien dinlendim. Kendinizi hirpalamadan kisim kisim yapin.

Bi sürü bahane üretmiş gibiler tabi benimki varsayım sen mahsustan anne sizi de yorucam ama sıkıntı olmaz sizin için falan de bakalım ne dicekler. Evlat ya iki elim kanda olsa yine giderim şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…