Aslında hiç unutamamış

mandalinalastik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
26
43
3
merhabalar güzel hanımlar.
bir süredir bu konu hakkında konuşmamayı tercih ediyordum aslında. ama birkaç hafta önce öğrendiklerim kafamı meşgul etmeye başladı ne kadar istemesem de. ben 21 yaşındayım, öğrenciyim. bundan 2 yıl önce biriyle sevgili olduk. o kişi şu an 28 yaşında. flört aşamasındayken hayatımızla ilgili konuşurken önceden geçirdiği ilişki ile ilgili şunları söylemişti; 5 yıllık bir ilişkiydi, benden ayrıldı ve benim en yakın arkadaşımla evlendi. ben kurcalamadım, üstüne düşmedim. bir süre birbirimizi tanıdık ve sevgili olduk. öncesinde benim de uzun bir ilişkim olmuştu bu yüzden sorun etmedim belki de. biz 1.5 yıllık bir birliktelikten sonra 6 ay önce ayrıldık. kavgalı gürültülü değildi ama kırgınlıklarım oldu ona karşı.
ayrıldıktan 2 ay sonra biriyle evlilik yoluna girmiş ve ayrılmış bunları bir arkadaşımdan duydum. göz ardı etmeye çalıştım. birkaç hafta önce de bana en başta bahsettiği kişi için attığı "bugün 13. yılımız olabilirdi" tweetini gördüm. birbirimizi engellemediğimiz için görebiliyordum. aklıma takılan ve beni üzen şey şu; madem aklında o vardı neden benle uzun bir ilişki yaşadı? ya da neden 3. bir kişiyle evlilik yoluna girdi? ve hâtta neden o kıza asla dönmem bitti silindi derken bu tweet neyin nesi?
kıskanmak bir yana kendimi yara bandı gibi, geçiş evresi gibi hissetmeme neden oldu. aylardır iletişimimiz yok. içim dolup taşıyor konuşup, hesap sormak için ama sonra ne farkeder ki diyorum.
ben ne düşünmeliyim gerçekten beni acı geçirme merkezi gibi mi gördü bu saygısız?

Benden sana konu ile ilgili değil genel bir tavsiye ablacım. Hiç bir zaman geriye, ardına bakma. Ne olmuş ne yaşanmış yada ne yerine konulduğun bence önemsiz olsun hep. Tek yapman gereken bu yaşadığından tecrübe edinip bir daha benzer insanları hayatına almamak yada benzer şeyler yaşamamaya çalışmak.

Bir ilişkiden sonra kapıyı tamamen kapatmayı öğren şimdiden. İnan daha iyileri ve daha güzel günleri göreceksin.

Bu adam nereden baksaniz çiğ birisi. Sukur ki bitmis gitmiş.
Bende insanlarda bunuanlamıyorum. Kimse kimseyi zorla tutmuyor. Eskisini çok özleyen gitsin. Drama bağlamak nedir? Ben bile sınır oldum burdan

Ne kadar çok rakam var yazıda. Anlamaya çalışmaktan beynim helak oldu.

Yara bandı gibi görmesi gereken evlilik yoluna girdiği kız. Gerçi sizin de 1.5 yılınızı çalmış.Tek bildiğim geçmişe takılı kalıp şöyle miydi böyle miydi diye düşünenlerin depresyona kapı araladığı.

Ben olsam onu engellerim görmem hiçbir şey kendi ruh sağlığım için. Yoksa hala bir beklentiniz mi var?

ay galiba biraz öyle olmuş anlaşılır olsun derken karışmış

kirilma ama sen 19 yasindayken o 26 yasindaymis yani buyuk ihtimalle zaten ciddi bir sey dusunmemis, hatta bence 1 bucuk yil takilmaniz bile mucize.

biraz senin de soyledigin gibi olmus ama uzerine uzulmeni gerektirecek bir konu degil cunku baksana hala gecmisin acisini ceken biri o. sen onune bak o kaldigi yerde kalsin ne hali varsa gorsun kisacasi.

Neyseki ayrılmışsınız. Bundan sonra önüne bak boşver düşünme onu

Onur kırıcı bir durum. O kullanılmışlık hissiyatı, yara bandı olarak görülmek çok zor. Yerinizde olsam her yerden siler engellerdim bir daha da işim olmazdı.

işte sorun burada başlıyor. ben eğitimimi seçtim ve onunla evlenmedim. ailesi her şeyden haberdardı isteme söz konuşuluyordu artık. ben bu kadar erken evlenemem beklersen bekle beklemezsen kapı orada dediğim için bitti aslında.

belki de komple unutmak icin evlenmek istedi. evlenip cocuk yapip cocuguna da unutamadigi askinin adini koyan manyaklar bile var sonucta. veya gercekten de sevmis olabilir ama bu sonucu degistirmez.

sebep ne olursa olsun kendini uzmene degmez. ha tabi ki kotu hissedersin belli bir sure ama bu bile sogumana yardimci olur cunku yaptigi tam serefsizlik. birak ne hali varsa gorsun gecmiste yasasin dursun zaten hic mutlu olamaz boylesi.

bazen hepimiz istemeden yara bandı oluyoruz. bazen sevilmeyebiliyoruz. bazen kandırılabiliyoruz. ilişkilerde egoyu bir kenara bırakmak gerekiyor. yapacak bir şey yok. kendinizi şanslı hissetmelisiniz, evleneceği kadın siz de olabilir ve o tweetlerden haberiniz bile olmayabilirdi.

Bence yara bandı vs. mevzusunu boşverin, öyleyse de öyle. Yaşamadan bilemezdiniz. Karşınızdakinin karaktersizliği. Şu yukarıda yazdığınız ne kadar kendinden emin, doğru kararlar alan biri olduğunuzun göstergesi. Bence buraya odaklanın. Eski sevgilinizin kararları sizi değil, sizin kararlarınız onu ve ilişkiyi yönlendirmiş. Önemli olan bu. Kimsenin kurbanı olmamışsınız.

Bazı insanlar acıyla beslenir. 5 yıllık ilişkiden sonra en yakın arkadaşıyla evlenmiş bu hala onun yasını tutuyor. Böyle bir aptaldan uzaklaştığınıza şükredin. Bırakın acısıyla yaşasın.

Ne güzel anlatmışsınız, ekleyecek bir şey bulamadım.

Bırbucuk yıllık gecıs evresı olmaz, gecıs evresı bırkac aylık olur buyuk ıhtımal sızden sonrakı yarabandıydı obur eskıye gelınce ınsan yalnızken sureklı aklı bırılerıne kayar bende şu an on yıl oncekı manıtamı stalklıyodum gercı yanlışlıkla begen tusuna bastım ama umarım görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…