Şimdi laf da attı sanki yüz bekliyordum hemen fırsata çevirdim gibi olacak ama bu kadar alışmışken dayanmışken bende kendimden korkuyorum dayanamazsam konuşursam diye of en iyisi akşam komsuya sormak belki araba almıştır yarında ona sorarım sorarsam kendimi biraz daha oyalamış olurum.
en son ben görüşmek istemediğimi bunun doğru olmadığını söyledim ve msnden sildim.
nişan olmadı o zmnda ertelediğini evlenmek istemediğini fakat hala görüştüklerini söylemişti.
şu andada evlenmeyi düşünmediğini fln söylüyor herkes arkasından istemiyor işi zor aslında ama evlenmio niyeyse kandıramadık fln diyo..
iş yerinde ders durumundan başlayan bir sessizliğimiz var ztn, iş yerinde normaldede konusmuyorduk ara ara gerçekten güvendiğim insanların yanında şu anda hiç konuşamam hem iletişimi minimumda tutmak istiyorum..
aslında ne yalan söyliim beni vazgeçirin diye konu açmıstım ama içim götürmüyor ben cok zor şartlarda gittim okula gecelerce uyuyamadım nasıl olacak diye benim basımda annem vardı..
anası olmayanın babası olmazmış diye bişey var ben kardeşine kıyamıyorum..
hala geliyor arada odaya girmiyor odadaki arkadasa soruyor kocamla konuscam dio oda - kocasıda burada calısıyor ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?