Aslında sorunum yok fakat bazen takıyorum :)

Haticetsevimli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
19
8
1
27
Mesela güzel bir kızmıyım. Sayılır yani herkes gibi. Hastamıyım? hayır. Açmıyım açıktamıyım hayır. Annem babam yanımda. Kardeşim benimle. Kolum kanadım sağ. Ama sorun nerde bilmiyorum. Aslında neden böyleyim onuda bilmiyorum.

Hayat çok zormuş gibi geliyor. Fakat önümde uzun bir yol var gibi. Çok engel olacak çok fazla sorumluluk. Kariyer iş. Evimi sevmiyorum mesela alt kattan beni rahatsız ediyor biraz karartıcı duruyor ama onun haricinde eşyalarımuz eski ınuda kafaya takmıyorum ama nedense moralin bozuluyor bazen güzel değilmişim. Çok kötü bir haldeymişim gibi hissediyorum

Aynı durumu yaşadığımda dualar yardımıma koşuyor,ne mutlu ki Rabbim sana bunları düşündürüp şükür eksikliğini hatırlatıyor sana...

Zaman Zaman herkes kısır döngüden sıkılır olmadık şeyleri dertlenir hayatı büyütür ama bunun Zaman Zaman olduğunun bilincinde olup ilerlemek gerek. Bir problem yok şükretmek lazım hayatı bahşetmiş olana

Güzellik dediğimiz şey otuz yil
Rahat lık dediğimiz şey ise en fazla yetmiş yıldır
Ve bular bir bakımından insan elinde değildir
Peki bunların olmadığını farz edersek elinizde ne kalır

Mesela güzel bir kızmıyım. Sayılır yani herkes gibi. Hastamıyım? hayır. Açmıyım açıktamıyım hayır. Annem babam yanımda. Kardeşim benimle. Kolum kanadım sağ. Ama sorun nerde bilmiyorum. Aslında neden böyleyim onuda bilmiyorum.

Hayat çok zormuş gibi geliyor. Fakat önümde uzun bir yol var gibi. Çok engel olacak çok fazla sorumluluk. Kariyer iş. Evimi sevmiyorum mesela alt kattan beni rahatsız ediyor biraz karartıcı duruyor ama onun haricinde eşyalarımuz eski ınuda kafaya takmıyorum ama nedense moralin bozuluyor bazen güzel değilmişim. Çok kötü bir haldeymişim gibi hissediyorum
ay of derdim yok dert arıyorum diyorsun
valla inan kendine dert bul o halde de ki şunu da şöyle güzel yapmam lazım de dert et
ya insanlar kendine dert olarak sokaktaki hayvanlar niye susuz diyor en azındna bu kadar boşluğa düşmeyin nolur...

Back
X