Aslında yakın olmayan yakın arkadaş?

ben uzun boşluklarımda eğer teksem kütüphaneye gidip ales, yds denemesi çözüyodum.yarım saatlik aralarımda da kafa dinlerdim açsam yemek yer ya da çay kahve içer netflixten bi bölüm dizi izlerdim zaten ara da biterdi.

Bence al karşına konuş arkadaşlarınla burda anlattığın açıklık ve samimiyetle sorunun ne olduğundan bahset. Çoğu zaman olayları farklı açılardan görüyoruz belki onların da sende uygun bulmadığı ya da bu kız neden böyle bize karşı dediği bişey vardır. Bağını koparacaksan da sebep ne açıklamış olursun ve bu senin için bi bilmece olmaktan çıkar çünkü onlar da sen sorduğunda bi cevap verecekler neden böyle davrandıklarıyla ilgili.

zamanında lise arkadaşlarımla bende benzer şeyler yaşadım en son temmuzda bütün bağımı kopardım.5 kişilik bi gruptuk grupta x’in mezuniyetine diğer 3 kişi gitmiş bana gel diyen bile olmadı instagramda hikayelerden gördüm gittiklerini ve sebebini sordum biz seni şehirdışında sanıyorduk bize haber vermiyorsun ki nerde olduğunu dediler onlar için o doğruydu. benim düşündüğüm ise nerelerdesin biz gidiyoruz sende gel gibi bi mesaj atabilirlerdi en azından.

yani eğer bağını koparacaksan bile bunu onlarla bi sorunun olduğunu konuşarak derdini anlatarak yap

Önceden konuşmayı denedim ama cevap ‘o da arkadaşım sen de bir ayrım yok’ oldu saçmalayan taraf ben oldum hep (!)
Bugünde derse geldim telefonla konuşuyordum bir şey söylemedim onlara, onlarda yanımdan geçti hiçbir şey söylemeden. İnsan gelip noldu der, bir şey der ya. Bu kadar beklenemez bir insan küsse de yanımızdan gitse diye..

O zaman boşver sen de görmezden gel onları. Demek ki senin arkadaşlığını hakedecek insanlar değiller. Yalnız otur derste falan herkesin grubu da olsa mutlaka birileriyle arkadaş olursun. O grup falan olayları yalan dolan herkes birbirinin arkasından sallıyo kimse öyle can ciğer kuzu sarması değil. Eski arkadaşlarını düşünüp üzme kendini ben inanıyorum mutlaka birileriyle yeniden arkadaş olursun olamam diye kendini üzme. Sen onların kaprisini çekmeye mecbur değilsin

O zaman sömürülmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…