- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
Hayırlı geceler kadınlar kulübünün tatlı hanımları öncelikle aranıza katılmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim
Konuma geçecek olursam benim eski erkek arkadaşım... Evet biliyorum biten bir ilişki vücudun kangren olmuş bir bölümü gibi bende biliyorum ama bazen kalbime söz geçiremiyorum. Onunla 3 yıldır tanışıyoruz bu üç yıl boyunca bir küs bir barışık karman çorman bir ilişkimiz oldu. Bir ay önce yeniden döndü kalbul etmek istemediğimi yapamayacağımı söyledim düzeleceğini aramızı bozan her türlü davranışlarına son vereceğini söyledi ve ben yine kandım evet linç edebilirsiniz çünkü bende kendime çok kızıyorum
ilk iki hafta çok güzeldi ama son zamanlar canımı öyle sıkıyor ki sosyal medyada çevrimiçi oluyor görüyorum ama benim mesajlarıma cevap vermiyor ikinci bir medaj atıyorum haliyle o da işinin olduğunu müsait olunca yazacağını bu davranışımdan vazgeçmemi söylüyor. Ama bazen saatlerce bakmayıp çevrimiçi olduğu oluyor. Diğer bir sorunumuz da sevgimi belli edemem ben pek diyip işin içinden çıkması ben gerçekten artık sinirlerimin bana zarar verdiğini hissediyorum ayrılmakta kararlıyım ama sanırım onu severken bu fikrimde kararlı durmak zor oluyor. Tecrübelerinize, düşüncelerinize kapım sonsuz açık okuduğunuz için teşekkür ediyorum