- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
Kendisinin istemediğini şuan konuşmak için doğru bir zaman olmadığını söylediSöylemeniz yetmez, ayrılmalısınız...
Nasıl karsıladı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisinin istemediğini şuan konuşmak için doğru bir zaman olmadığını söylediSöylemeniz yetmez, ayrılmalısınız...
Nasıl karsıladı.
Onu bılırkısı olarak Gordugunuz, ayrılmak istediğinde ayrıldığınız gelince affettıgınız ıcın sızı ciddiye almıyorKendisinin istemediğini şuan konuşmak için doğru bir zaman olmadığını söyledihep yaptığı şey zora gelince kaçmak ve zaman kazanmak.
Birdaha kendime bu kötülüğü yapmayacağım. teşekkür ediyorum yorumunuz içinOnu bılırkısı olarak Gordugunuz, ayrılmak istediğinde ayrıldığınız gelince affettıgınız ıcın sızı ciddiye almıyor
Ayrılmak ıstedıgınızı söylediniz ve ayrılın.
Bukadar basit.
Vur dedim öldürdünüz yahuNe kadar da linçe hazır bir üye :) lincten ziyade değmeyen , değişmeyen ve değişmeyecek biri için güzelim 3yili heba ediyorsun. Aşk acısı, ayrılık acısı çekmemek için kısır döngüye girdin. Ayrıl barış ayrıl barış...... Sana şu kadar söyleyim. Geçmiş olsun ceptesin. Adamin elinin altındasın. Seni kaybetmekten zerre korkmuyor. Cunku sen o ne derse yapmaya hazırsın. Hayatının tam merkezinde duruyor. Sen kendine değer vermediğin için o da sana değer vermiyor, ilişkinize değer vermiyor. Bundan sana yar olmaz. Bırak gitsin. Ne yaparsa yapsın, ne kadar özlersen özle geri dönme. Bir adım, bir mesaj bile atma. Sadece önüne bak. Kısa sürede zaten toparlanacaksin. Yeniden doğmuş gibi olacaksın
Sadece bu sebepten ötürü değil adam resmen hayat enerjimi sömürüyor yani hergün mutlu olmuyoruz hepimiz. Elbette canımızı sıkan durumlar ile karşılaşacağız ama bu karşımızdaki insana uzak davranmamız onu da kendi mutsuzluğumuz ile dibe çekeceğimiz anlamına gelmiyor değil miValla canım bazen kendim bile , bilerek cvp vermediğim oluyo. Ama o yapınca zorumuza gidiyo değil mibu sebeplerden ötürü eger seviyosan ayrılınmaz ama aklına bunu koyduysan zaten çoktan bitirmeyi kafana koymuşsun demektir..
Hayır yanlış anlamıyorum tabiikiBence bosuna ugrasmayin cabalamyin sonunda üzülen siz olursunuz. yol yskinken birakin gitsin o söyle istiyor hem siz olun haytimda knedimi boslukta hissetmeyeyim ee hemfe keyfime bakayim rahat takilayim hesap sormsdin kimse. kimseyi degistiremezsiniz ya karakteri böyledir romantizm anlayisi ya da size karsi öyle cünkü cok gördüm cok sahit oldun yasadimda ee simdi devam ettiniz yarin birgün evlendiniz öyle düsünün bu nereye kadar devam edecek ha evin icinde bu durum uzaktan oldugu mesajlasmak gibi olmaz daha kötü olur ve beklenti haliyle artar beni yanlis anlamayin sakin sizi kirmak ve üzmek icin yazmiyorum ama gercekler hayat böyle kendinize yazik etmeyin daha gencsiniz ilgisiz bi adamla ömür hic gecmez sevgiliykene lay lay lom evlendimi eve barka gelmez laf dinlemez
yorumuma katilmaniza sevinfim acikcasu evet gercekteb sevgi karin doyurmuyie bende esime severek evlendim ve yapmaz dedigim herseyi tam olarak yapti cok pismanim ha herkesmi bu sekilde olacak degil ama bende bi kac seyi görmüstüm ama konduramadum belki degisir evlenince dedim ama oysaki öyle olmuyormus sevgi bi yere kadar karisinizdaki size deger vermedikten sonra anlayis kaba saba bi insan olduktan sonra sevgi olsa be olmasa bw bana göre fedigim gibi yol yakinken vazgecin ilerisi dsha kötü olur..Hayır yanlış anlamıyorum tabiikidediğiniz gibi sevgililikre bir sıkıntı yok sinir olsam bile aklımı oyalayacak meşguliyetlerim var ama evlilik konusunda ona güvenemiyorum yani sevgiliyken böyle ise evlenince durum daha da kötü olacak belkide ayrılmamız gerektiğini o zaman kötü bir şekilde tecrübe edeceğim. Değişmesi için çok çabaladım yani karakterini değiştirmek değil yanlış anlaşılmasın başına gelen bir sıkıntıyı güçlü bir şekilde atlatabilsin bu sıkıntı onunda benimde yaşam kalitemizi düşürmesin diye uğraştım ama olmadı. Geç oldu güç oldu ama anladım üzgün müyüm tabiiki çok üzgünüm ve onu seviyorum ama ikimizden olmayacak onu da biliyorum
![]()
Çevremde de böyle çok örnek var ki...inanın sizin adınıza çok üzüldüm umarım sizin de hayatınız yoluna girer mutluluk peşinizi bırakmasın :)yorumuma katilmaniza sevinfim acikcasu evet gercekteb sevgi karin doyurmuyie bende esime severek evlendim ve yapmaz dedigim herseyi tam olarak yapti cok pismanim ha herkesmi bu sekilde olacak degil ama bende bi kac seyi görmüstüm ama konduramadum belki degisir evlenince dedim ama oysaki öyle olmuyormus sevgi bi yere kadar karisinizdaki size deger vermedikten sonra anlayis kaba saba bi insan olduktan sonra sevgi olsa be olmasa bw bana göre fedigim gibi yol yakinken vazgecin ilerisi dsha kötü olur..
ben tedekkür ederim ne demek cok sagolunÇevremde de böyle çok örnek var ki...inanın sizin adınıza çok üzüldüm umarım sizin de hayatınız yoluna girer mutluluk peşinizi bırakmasın :)
Dün gece ayrıldım ve yazdıklarına cevap vermiyorum bitirdim tamamen. Burada yazdığınız tecrübeler bana yol gösterdi sizinkiler de öyle. Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp yazdığınız için sağlıcakla kalın ❤