Asmadim da kesmedim de 😁

Bundan önceki konuda o kadar üstüne gittik ki böyle bir seneryo yazmaya biz mecbur ettik seni galiba..hay Allah ya keşke buna gerek duymayıp "ya ben kıskanç bir kadınım tamam uzatmayalim"deseydin yeterdi. Ne oldu şimdi bunları yazdında?
Mübarek gecede günahını aldın elin kızının :KK43:

Kizlar tamam konunun tutarsizligini elestirelim ama elin kocasinin tipine de laf etmeyin yahu, ayıptır.
Valla tipine cirkin demedim ben. Sahsim adina yaziyorum yani 😂 Sadece oyle bir anlatmisti ki yani ben hakkaten bi kivancimsi, kenanimsi, cagatayimsi birsey bekledim. Ondan elestirdim abiyi 😁 Yoksa banane yani. Gonul kimi severse guzel odur sonucta 😉😂

Ablacım aslında bu konuda senin yorumunu da merak ediyorum desem :KK48:
Ablacım konu sahibesi çok genç ne yazsam kırılır, üstelik yeni anne olmuş biri bilemedim, konuya değil de kendimden örnek verip genel bir yorum yapayım eşim yeni yeni çalışmaya başladığı birine asla senli benli konuşmaz, x hanım diye hitap eder, elbette çalıştığınız insanlarla samimiyet kuruyorsunuz lakin bu zamanla oluyor ama samimiyet kurduğunuz iş arkadaşınız dahi gecenin bir yarısı aramaz, eşim ki esnek iş saatlerine sahiptir o bile gecenin bir yarısı ne kimseyi arar ne de onu birileri arar, arasaydı önce benden azar işitirdi, 30 yıllık hayat arkadaşıma güvenmemezlikten değil, adab-ı muaşeret gereği çalışma arkadaşlarınızı akşam belli bir saatten sonra aramamanız gerekir, bu ciddi ciddi yazılı bir kuraldır aslında çünkü herkesin bir özel hayatı var, çalışma arkadaşınızı zaruri ve gerçekten önemli bir durum olmadıkça evinde rahatsız etmeye hakkınız yoktur, çok dost olmuşsunuzdur, çok yakın olmuşsunuzdur abartmadan dostluğunuza ve samimiyetinize güvenerek gece 23'te telefon edesiniz gelmiştir ama zaten onu da yıllara dayalı dostluğunuz varsa yaparsınız, taş çatlasın 1 ay önce aranıza katılan biri sizi durduk yere hele de gece gece ararsa o zaman siz işveren-çalışan dengesini kuramamışsınız demektir.

Ablacım konu sahibesi çok genç ne yazsam kırılır, üstelik yeni anne olmuş biri bilemedim, konuya değil de kendimden örnek verip genel bir yorum yapayım eşim yeni yeni çalışmaya başladığı birine asla senli benli konuşmaz, x hanım diye hitap eder, elbette çalıştığınız insanlarla samimiyet kuruyorsunuz lakin bu zamanla oluyor ama samimiyet kurduğunuz iş arkadaşınız dahi gecenin bir yarısı aramaz, eşim ki esnek iş saatlerine sahiptir o bile gecenin bir yarısı ne kimseyi arar ne de onu birileri arar, arasaydı önce benden azar işitirdi, 30 yıllık hayat arkadaşıma güvenmemezlikten değil, adab-ı muaşeret gereği çalışma arkadaşlarınızı akşam belli bir saatten sonra aramamanız gerekir, bu ciddi ciddi yazılı bir kuraldır aslında çünkü herkesin bir özel hayatı var, çalışma arkadaşınızı zaruri ve gerçekten önemli bir durum olmadıkça evinde rahatsız etmeye hakkınız yoktur, çok dost olmuşsunuzdur, çok yakın olmuşsunuzdur abartmadan dostluğunuza ve samimiyetinize güvenerek gece 23'te telefon edesiniz gelmiştir ama zaten onu da yıllara dayalı dostluğunuz varsa yaparsınız, taş çatlasın 1 ay önce aranıza katılan biri sizi durduk yere hele de gece gece ararsa o zaman siz işveren-çalışan dengesini kuramamışsınız demektir.
Üstü kapalı nasıl da güzel cevap verdin. En azından ben anlayacağımı anladım. Çağrıma karşılık verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim :KK16:

Üstü kapalı nasıl da güzel cevap verdin. En azından ben anlayacağımı anladım. Çağrıma karşılık verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim :KK16:
Rica ederim :KK52:yeri gelmişken genç arkadaşımız avatar eklemiş sanırım, Pamuksekerim12 Pamuksekerim12 avatardaki eşinizle sizsiniz anladığım kadarıyla, tanıyan bilen birilerine denk gelebilirsiniz, üye gizliliğiniz ortadan kalkabilir bu fotoğrafla, isterseniz değiştirin avatarınızı deşifre olmayın.

Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum

eşiniz sütten çıkma ak kaşık değil. kadının yaptığını savunmuyorum öyleleri zaten çok var ama neden var erkeklerden yüz buldukları için??? yoksa hiç kimse gecenin bir yarışı evli bir adama msj atamaz. bu cesareti bulamaz. üstelik eşiniz yazıyor diyor yani ben seni tanıtım sen bunları yazmazsın diyor. kadını işten cikartmakla bu is çözüldümu saniyorsunuz. numara değiştirmeler felan çocukça...esiniz neyden korkuyor????? dikkat edin filmlerdeki gbi işten kovulan dger kadina ev felan tutulmasın....🤔🤔🤔

Rica ederim :KK52:yeri gelmişken genç arkadaşımız avatar eklemiş sanırım, Pamuksekerim12 Pamuksekerim12 avatardaki eşinizle sizsiniz anladığım kadarıyla, tanıyan bilen birilerine denk gelebilirsiniz, üye gizliliğiniz ortadan kalkabilir bu fotoğrafla, isterseniz değiştirin avatarınızı deşifre olmayın.

Back
X