Asmadim da kesmedim de 😁

Ortada bir senaryo var ama siz mi yazıyorsunuz eşiniz mi bilemedim.

Siz kızı suçladınız ve kız "bana hakaret ediyorsun, dava açacağım" demekten öteye gitmedi öyle mi?
Siz "edebinle dursaydın" dediğinizde direkt "ben kocana mı yürüyorum" dedi yani?
Oysa normali, lafa "sen ne demek istiyorsun" diye başlamaktır. Masum olan da suçlu olan da ilk önce bu cümleyi kurar.
Ama kız balıklama atlamış suça.

Siz "çok güvendiğiniz" kocanızla ilk gün bu kadın yüzünden kavga etmeseydiniz eşiniz "ivliyim bn fırkındıysın" şeklinde bir şovla kızı göndermek zorunda kalmayacaktı. Adam ne güzel kurtardı kendini.

Ya da siz sebepsiz yere kızı kovdurdunuz, şimdi burada kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz.

Gerçekten şaka gibisiniz. Hayretler içinde okudum yazdıklarınızı. Sizin korkunuz neyden, şunun farkındasınızdır umarım eğer eşiniz istemezse karşı taraf hiçbir şey yapamaz. Kocanız kızı işten çıkartıyor siz gidip hanımağa edasında orda izliyorsunuz. Komik olmasının yanında acınası. Koca benim koca ayağını denk al seni böyle işten attırırım mı demek istediniz orda? Başlıktaki vizyonsuzluktan gözlerim kanadı

Bana birazda katıyor gibi geldi. Belkide kız hiç mesaj bile atmamıştı. Konuşmalarda hiç bahsetmemiş baksanıza. Ve dediğiniz gibi servis işi yapan adamın birden numara değişmesi falan...
Bana da inandırıcı gelmiyor mübarek gecede o kızın bunlardan belki hiç haberi bile yok gibi hissettim ben

Eşiniz şov yapmış... Eşinizin tarzı beni daha çok işkillendirdi

Olayları yaklaşımınız değerlendirmeniz çözüm şekliniz tek taraflı düşünmeniz.. bu konuda pek çok yanlış var.

Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum
Valla bırakın gece msj atmayı iş yerimdeki benden yaşca büyük abilerime işe gidemiceğim günlerde bile nasıl haber vericem diye aklımı yitiriyorum memlekette ne rahat insanlar var yahu:olamaz: hayatınızdan tamamen çıkartmanız en dğrusu olmuş ama msjlar uzunca bir süre kalsın..

Back
X