- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
- Konu Sahibi Pamuksekerim12
Bize nispet yapar gibi yapmış bize ne ise artık..Gördüm ve yarıldım :) gözümden yaş geldi gülmekten.("hıh sizi kaideye almıyorum kocişimle mutluyum o asla yapmaz")

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize nispet yapar gibi yapmış bize ne ise artık..Gördüm ve yarıldım :) gözümden yaş geldi gülmekten.("hıh sizi kaideye almıyorum kocişimle mutluyum o asla yapmaz")
Bize niye nispet yapıyor ki, insanlar iyiliği için söylüyorBize nispet yapar gibi yapmış bize ne ise artık..![]()
Eski mesajlara ulasama diye degistirmistir.takibe alacakmis bir de guldurmeEşimin de numarasını degistirdik
Emin ol o linçi yemek zerre umrumda değil ve kimseye kendimi ispatlamak zorunda da değilim. Kimim neyim nerdeyim kimse bilmiyor böyle birseye neden gerek duyayım?
Aynen kimse kendisini tanımıyor bile zaten bu senaryoyu yazdı bizim yorumları da çayını yudumlarken okuyor gibi hissettimBize niye nispet yapıyor ki, insanlar iyiliği için söylüyor
Kiskandigi adam da adeta bir kivancmis, cagataymis gibi konusuyordu amaaa..... neyse.O değil de fotoğraftakiler siz değilsinizdir demi? Hani çok çok kıskançsınız ya. O yüzden merak ettim.
Ablacım aslında bu konuda senin yorumunu da merak ediyorum desemÇok muhterem hanımlar ya geyikten ya polemikten, aman dikkatli olun mazallah zemin kaygan gibi geldi bana![]()
Paylaşılamayan yağuşukluO değil de fotoğraftakiler siz değilsinizdir demi? Hani çok çok kıskançsınız ya. O yüzden merak ettim.
Buna çok güldümbence ne öncesi ne sonrası mesaj bile yok ortada..
tamamen bana kalbi kara dediniz bakın ben haklıyım konusu.
bence yine değişsin konu sahibesi nickini.
patlayan şeker yapsın bu sefer.
Tipide öyle herkes tarafından avlanacak bi tipte değil tövbe estafurullah Allah günah yazmasinKonu sahibi profiline eşi ile kendisini koymuş![]()