Asmalı Konak - Atv

Ayy anlatmanı isterim vallahi..!!Şimdiki aklım olsa bende hemen giderdim..Tabi o zaman lise öğrencisi olduğum için,böyle bir imkanım yoktu..Şu anda olsa koşa koşa giderdim..
Konaktan bahseder misin biraz?:26:
Oyunculardan falan:)
O konağı görmek için,duvarlarına dokunmak için neler vermezdim:31:

yok canim malesef suan butun odalar kapali ama yinede balkonda olmak bile heyecan verecektir buna eminim. dis kapiyi gordugun ilk anda basacaktir heyecan:34:

yok canim malesef suan butun odalar kapali ama yinede balkonda olmak bile heyecan verecektir buna eminim. dis kapiyi gordugun ilk anda basacaktir heyecan:34:

Asmalı Konak ile ilgili duygularımız ne kadarda yakınmış birbirine:9:
Benim kadar fanatikler elbette var ama bunu kendim görünce şaşırdım.:)
Sağol verdiğin bilgiler için arkadaşım.Valla çok makbule geçti:34:

ben kesinlikle unutamıyorum ya o dizinin delisiyim.bende ilk kez 2 sene önce gidebildim.o odalara bakmak,mutfağında oturmak çok güzeldi

sabahları tekrardan atvde başlamıştır
eski güzel günleri anımsıyorum izledikçe hernedese

Bende izliyorum.:)
nasıl bir yapımsa farklı bir enerjisi var dizinin,acaip etkileniyorum .:)

bir tek seymen ağanın kaşları feci.:)
Ayy ne kötü almışlar adamın kaşını.

Son düzenleme:
Tüm bölümlerini indirdim arka arkaya izlemeye karar verdim...:60:

Son düzenleme:
Sabahları rastladığımda izliorum da bu Bahar ne çatlak yahu gerçi Seymenin de ondan aşağı kalır yanı yok da Bahar feci :1:

güzel diziydi zamanında heyecanla izlerdim ama bu sefer o etkiyi vermedi bana eee 2003 yapımı çağanırmak toymuş daha demekki neyse genede güzel

geçen yaz bende gittim konağa şahaneydi çok komik 2tl giriş bayıldım tek tek heryerini gezdim yatak odaları mutfak açıktı içerdeki salon açıktı birde ama büyülü biyer sanki:31:

Back
X