Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında çok benciyim sıkıntı bu benim dediğim doğru benim dediğim bu bile benim için sorun olabiliyor minik kavgalarda bile bir anda karşımdaki insanı telefondan silip engelliyorum ararsa açmıyorum yabancılaştırıyorum.Bu çok sıkıntılı bunu aşamadım.Her sorun benim için büyükmüş gibi hemen uğraşmadan pes edip çekiliyorumOrta yolu bulmalısın.. Ne sert ne yumusak.. Cok keskın olmak her zaman zarar getırır.. ama kesıp attıgın konu ne oda cok onemlı..
Çok haklısınız empati yapmam lazım ozaman daha doğru karar alabilirim fevri davranmadan empati yaparak bu sorunu aşıcam umarımTanıma asamasında yamuk yapan bı adamı zaten rest cekmen dogal olur da.. Siz daha fazlası kucuk bır mevzuyu bıle abarttıgınızı dusunuyorsanız empati yetenegınızı gelıstırmenız gerek.. Karsı tarafın yerıne kendınızı koyarak dusunsenız.. Neden yaptı nıye yaptı dıye.. Bunun asırısı da zarar tabi..Herseyın oldugu gıbı..
Kesinllikle burnum hep dik durumları dediğin gibi faydası hiçö yok hep zarar.Ben bırakır giderim ama en çok ben ağlar ben üzülürüm ben acı çekerim.Buna rağmen düzelmedi gitti şu huyumEldeki malzemeleri sayalim....biraz bencillik biraz simariklik bide olmazsa olmaz hakliyim/haksizim her halde gururluyum felsefesi ki insani kendinden biktirir yani benimkisi boyle idi simdi biraz daha iyi cunku buyudum arkama baktigimda kayiplarimi ve pismanliklari fark ettim tavsiye etmem bir faydasini gorrmedim
Ay canım burnumuz yere düşse eğilip almıcazaşamazsın canım kendimden biliyorum bu biraz kişilik birazda ailede nasıl büyüdüğüne bağlı ben biraz şımarığım hep ben haklıyımdır hep ben bilirim o moddayım kimseye eyvallah etmem biterse biter ölsemde aramam karşımdakini bazen kaybediyoruz bazen kazanıyoruz değişmez sanmıyorum bizi alanda böyle alsın aman![]()
Umarım bana da dayancak biri çıkarBen de boyleyim.
Evlenene kadar da boyleydim.
Esim iyi dayandi bana
Simdi biraz torpulendim, 3 olayin sadece 1inde yikiyorum ortaligi.
Seni bu halinde tabiri caizse cekecek birini bulursun merak etme. Her sey fedakarlik bidi bidi degil.
Karşına doğru kişi çıkmamış canım şimdiye kadar eğer çıksaydı yani kısacası gerçek ve aşk olsaydı öyle bırakıp gidemezdin.Nasibin olunca resmen elin ayağın dilin herşeyin bağlanıyor ve de bir şey yapamıyorsun.Kendimden diyorum denenmiş yani hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Bende bu huyum yüzümden belki doğru insanı da kaçırıyorum diyordum. Bekleyip görücem ozaman teşekkürler güzel yorumunuz içinBen de buna katılıyorum tam bunu yazacaktım.
Gerçekten aşık olunca kaybetmeyi göze alamıyorsun.
Pffff ne çekicem babamın oğlu mu diyorsan bu aşk değil.
Sen kimseyi gerçekten sevmemişsin. Sende bir problem yok bence, sevmediğin biri için fedakarlık yapmaya değmez.
Ben de öyleyim ve bu halimden gayet memnunum.. Zaten hayatta mutlu olabilmenin en önemli şartı da bu benceKızlarrr
Günaydın
Eski erkek arkadaşımla geçen gün karşılaştık ve oturup sohbet ettik.Şimdi nişanlanmış o ara öğrendim zaten kendisine karşı duygularım tamamen bitmişti. 6 7 sene olmuştur bizim durumlar biteli.Şimdi ki kızla belli sorunları varmış konu döndü dolaştı bizim eski sevgililik anlarımıza geldi.Bende kendi sorunlu ilişkimi anlattım.
O kadar değişik bir yorum yaptı ki. Ben çabalayan biri değilmişim ve bu yüzden bu şekilde mutsuz oluyormuşum. Sürekli bırakıp gitme bir anda silme durumlarım varmış ve hep karşımdaki insan gelsin o özür dilesin bunu bekliyormuşum. Sonrasında bende bu durumları düşündüm özeleştiri yaptım gerçekten haklı. İlişki dışındaki konularda çok gözü kara ve kararlı olurum asla pes etmem. Ama bu ilişki durumlarında biranda herşeyi silip giden ben oluyorum. Fedakarlık yapamıyorum, alttan alamıyorum bu nasıl aşılırDüşündüm de evlilik durumlarında bile bi anda herşeyi bırakıp bitiririm diyorum
![]()
Ortasi ideali bu duruma gore degisir zaten gidilecek.yer var gidilmeyecek yer var duygusal davranmadan biraz zaman verirsin kendine beklersin kafani toplayinca kararini verir bakarsin caresine uzulme zamanla oturur bide boyle durumlarda farkli.fikirler.edinmek cok onemli bunuda denersinKesinllikle burnum hep dik durumları dediğin gibi faydası hiçö yok hep zarar.Ben bırakır giderim ama en çok ben ağlar ben üzülürüm ben acı çekerim.Buna rağmen düzelmedi gitti şu huyum![]()
Bende memnundum da baktım ki bu şekilde hep yanlız kalıyorum bu huyumu törpülemem lazım diye düşündümBen de öyleyim ve bu halimden gayet memnunum.. Zaten hayatta mutlu olabilmenin en önemli şartı da bu bence![]()
Kendime biraz zaman tanımam lazım ve dediğin gibi farklı fikirlere de açık olmam lazımOrtasi ideali bu duruma gore degisir zaten gidilecek.yer var gidilmeyecek yer var duygusal davranmadan biraz zaman verirsin kendine beklersin kafani toplayinca kararini verir bakarsin caresine uzulme zamanla oturur bide boyle durumlarda farkli.fikirler.edinmek cok onemli bunuda denersin
Kendime biraz zaman tanımam lazım ve dediğin gibi farklı fikirlere de açık olmam lazımOrtasi ideali bu duruma gore degisir zaten gidilecek.yer var gidilmeyecek yer var duygusal davranmadan biraz zaman verirsin kendine beklersin kafani toplayinca kararini verir bakarsin caresine uzulme zamanla oturur bide boyle durumlarda farkli.fikirler.edinmek cok onemli bunuda denersin
Öyle düşünme bence bi gün karşına affedici olmanı,alttan almanı gerektirmeyecek uygun ve doğru insan mutlaka çıkacaktırBende memnundum da baktım ki bu şekilde hep yanlız kalıyorum bu huyumu törpülemem lazım diye düşündüm![]()
İnşallah o zamanları da görürüm çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinÖyle düşünme bence bi gün karşına affedici olmanı,alttan almanı gerektirmeyecek uygun ve doğru insan mutlaka çıkacaktır![]()