• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler AsO'dan kahvaltı için domatezli sarımsaklı kaşar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dediğim gibi sahurda yaptım
tadı bir harika fakat benimki çok cıvık oldu senin resimdeki gibi katı olmadı herhalde domatesten kaynaklanıyor sulu bir yapısı vardı kendilerininkaydirigubbakcemile3
bunu tuttum tekkrar ellerine saglıkkkopuyorumnanaktan

bende yedim cidden güzel olduu evt minel aşk benimkide cıvık olduu ama herhalde fazla kaynatmadığımzıdan olabilir sabredemedim çok kaynatmadım da:)

bende yedim cidden güzel olduu evt minel aşk benimkide cıvık olduu ama herhalde fazla kaynatmadığımzıdan olabilir sabredemedim çok kaynatmadım da:)

napım canım sahura az kalmıştı bende aldım birde asoya soralım ne kadar kaynatmamaız gerekiyormuşşş?

soralım canım bu arada canım dün gece göremdin görceksen eğerr gel istersen tekrar o topiğe;)

canım dediğim gibi sahurda yaptım
tadı bir harika fakat benimki çok cıvık oldu senin resimdeki gibi katı olmadı herhalde domatesten kaynaklanıyor sulu bir yapısı vardı kendilerininkaydirigubbakcemile3
bunu tuttum tekkrar ellerine saglıkkkopuyorumnanaktan
beğendinmi minelhihoyyytkız nie az kaynattın:tomato:al sana domatez:)
:tomato:sende al domatesi:)çok kaynatmayın sizlülülülülülüsonrada konuşun artisler:smiley-cool:
soralım canım bu arada canım dün gece göremdin görceksen eğerr gel istersen tekrar o topiğe;)

puhahah topiğede çağırmayı ihmal etmiyo:roflol:
canlarım bakın rende yaptıktan sonra sos kıvamına gelene kadar kaynatın..yani suyunu çekicek ve koyu bir kıvam alıcak..ondan sonra kaşarı ekliyosunuzvereliniortakgöriyim sizi

ASO m ya
bunu ekmek ustunde yapsan domates sosu uzerine kasar
at firina sonra da
valla dadindan yinmez kiz.

ayyyyyyy öle bi dedin ki sanki yanmda şuan,brazdan yicem cokacimcoook
süper olur valla böle de kaydirigubbakcemile5
kankammm süpersnnn harikasınnn beceriklisinnnn sinnn sinnn opuyorumnanaktan

ayyyyyyy öle bi dedin ki sanki yanmda şuan,brazdan yicem cokacimcoook
süper olur valla böle de kaydirigubbakcemile5
kankammm süpersnnn harikasınnn beceriklisinnnn sinnn sinnn opuyorumnanaktan

kanka tavan yaptım haberin olsun:))sun sun sun:smiley-cool:Şeniz

sogumadan yiyelim diye aninda biter bu bizde :)

şimdii bunun yanına bide taze ekmek olacaktı bana bana yiyecektinn ki süper olurdu:))))ellerine sağlık, canım istedi

Bu sabah yaptim, nedense benim fazla hosuma gitmedi
sabah kahvaltisinda degilde etli yemeklerin yaninda daha güzel olacak eminim:)

Gece yapıcam akşam yemedim bişey zaten sarımsak koymadan denicem cokacimcoook

eline sağlık.
bende denemek istiyorum.
paylaşım için teşekkürler.

denedim harika oldu tavsiye ederim arkadaşlar.............tşk ederim asoya

Back
X