Asosyal, öfkeli bir eş

Peki cinsel hayatınız nasıl sormada sakınca yoksa? O da yoksa aklıma bir kişilik bozukluğu geldi

Biri 10 digeri 7 yaşında.

Ben ayrilmak istiyorum ama cocuklarima haksizlik mi edecegim dusuncesi beni yiyip bitiriyor. Ya ilerde beni suclarlarsa ki simdi bile babamiz hep boyle biz alistik sinirli ama geciyor diyorlar.

"İlerde pişman olur muyum, boşanmayı düşünmekle haksızlık mı ediyorum" demişsiniz ya ..Bugün o sinirli, öfke saçan babalarından ayrı kalmak istemeyen çocuklar, büyüdüklerinde "anne 7 yaşındaki çocuğun lafıyla hareket edecek kadar akılsız mıydın gerçekten?" dediklerinde ne diyeceksiniz acaba?

Veya "sana zor geldi ayrılıp bizi düzgün bir ortamda büyütmek, kolaya kaçtın, bizi bahane ettin, kendi rahatın için bizi kavga gürültü dolu bir eve hapis ettin" de diyebilirler. Haksızlık etme düşüncesinden çok, çocuklarınıza sahip çıkmadığınız için suçlanmayı, kırılıp parçalanma ihtimalinizi düşünün lütfen.

Bi bakiyorsun cok iyi bi bakiyorsun ofkelii beni hep acabalarin icinde birakiyor. Nefret ediyorum bu durumdan. Dohru diyorsunuz cocuklar buyuyunce daha cok anlayacaklar neden yaptigimi

Ben kendi cevremi kurdum zaten onda sıkıntı yok. Gorusuyorum arkadaslarimla rahat rahat. Ama illaki esli ortamlar oluyor ve biz hicbirisine gitmiyoruz diyebilirim

Valla tebrik ederimm bu cesaretiniz bana da bulassin. Ev haliniz nasildi peki hep mi kotuydu yoksa benimkisi gibi bi bizi kaybetmekten korkan ve cabalayan bi bakyorsun ofkeli halleri hic gecmeyen bi adam miydi esiniz. Inanin bi tamam bosanalim dese ustumden buyuk bi yuk alacak gibi hissediyorum

Sağ olun zor süreçler ama psikolojik olarak yıpratıcı. Hiç huzur yoktu evde. Çünkü sürekli hiç birseyden memnun olmayan bir adam var evde. Neye ne zaman sinirlenip hakaretlerine başlayacağı belli olmuyordu. Ama benimki hakaretlerini sakin bir ses tonuyla yapıyor. Evde sesi yukselennsurekli sınırlı olan ben oldum. Çünkü karşımda beni anlamayan ve aşağılayan biri vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…