Acaba sizi koruma iç güdüsüyle öz güveninize zarar vermiş olabilir mi istemedenPanikten ziyade evet annem ustume titrerdi
Acaba sizi koruma iç güdüsüyle öz güveninize zarar vermiş olabilir mi istemedenPanikten ziyade evet annem ustume titrerdi
Hayir ama dusunmedim degil siz peki kac yasindasinizBen de aynı sekildeyimhic psikologa gittiniz mi
Ortam degisikligi olabilir mi bizim tayinimiz cikmisti sonra gittigimiz yere zor adapte oldum (7.sinifti) okullar acildiktan iki ay sonra biz annemle gittik tam alistim derken annemle babam ayrildi ve biz tekrar yasadigimiz ile ananemlerin yanina geldik ve ben baska okula gittimMutlaka çekingenliğine neden olan bir iç sebebin vardır ne zamandan itibaren böylesin
Tamam işte canım sebeplerin var en başta ortam değişiklik parçalanmış aile bunlarla ilgili kafana taktıkların belki de kendini ezilmiş hissediyosun annende ayrılmanın da verdiği etkiyle sana daha düşkün sen de onu yalnız bırakmamak için onunla çok vakit geçirmek istiyosundur. Canım benim anlıyorum seni tüm çekingenliğin bu yüzden bir de insanlara güvenemiyorsun değil miOrtam degisikligi olabilir mi bizim tayinimiz cikmisti sonra gittigimiz yere zor adapte oldum (7.sinifti) okullar acildiktan iki ay sonra biz annemle gittik tam alistim derken annemle babam ayrildi ve biz tekrar yasadigimiz ile ananemlerin yanina geldik ve ben baska okula gittim
Tamam işte canım sebeplerin var en başta ortam değişiklik parçalanmış aile bunlarla ilgili kafana taktıkların belki de kendini ezilmiş hissediyosun annende ayrılmanın da verdiği etkiyle sana daha düşkün sen de onu yalnız bırakmamak için onunla çok vakit geçirmek istiyosundur. Canım benim anlıyorum seni tüm çekingenliğin bu yüzden bir de insanlara güvenemiyorsun değil miOrtam degisikligi olabilir mi bizim tayinimiz cikmisti sonra gittigimiz yere zor adapte oldum (7.sinifti) okullar acildiktan iki ay sonra biz annemle gittik tam alistim derken annemle babam ayrildi ve biz tekrar yasadigimiz ile ananemlerin yanina geldik ve ben baska okula gittim
Evet aynen oyle hatta bu sene 2.sinifa gectim ilk yil yurtta kaldim ve yapamadik surekli agliyordum annemde sagolsun yanimda gelicek bu yilTamam işte canım sebeplerin var en başta ortam değişiklik parçalanmış aile bunlarla ilgili kafana taktıkların belki de kendini ezilmiş hissediyosun annende ayrılmanın da verdiği etkiyle sana daha düşkün sen de onu yalnız bırakmamak için onunla çok vakit geçirmek istiyosundur. Canım benim anlıyorum seni tüm çekingenliğin bu yüzden bir de insanlara güvenemiyorsun değil mi
Canım seni çok iyi anlıyorum kaygılarını vs. Kendi içinde bir savaş veriyosun bi yandan sosyalleşmek isterken içinde birşey seni engelliyor.Bu psikoloji ile de hiç bişey yapasın gelmiyor.Öncelikle annenle rahat edeceksen onla ol.Ondan sonrada kendini salma kendine şans ver kendine baktıkça hami o içinde ezilmiş hissettiğin sen ortaya çıkacak. Annen çok şanslı senin gibi evladı var eminim çok efendi nazik saygılı bi kızsın öyle bi enerji aldım.Kafanda çok hayallerin vardır daha çok gençsin.Bir de özel değilse anne baban neden ayrıldıEvet aynen oyle hatta bu sene 2.sinifa gectim ilk yil yurtta kaldim ve yapamadik surekli agliyordum annemde sagolsun yanimda gelicek bu yil
Ya size cok tesekkur ederim bunlari tanimadigim birinden duymak cok guzelCanım seni çok iyi anlıyorum kaygılarını vs. Kendi içinde bir savaş veriyosun bi yandan sosyalleşmek isterken içinde birşey seni engelliyor.Bu psikoloji ile de hiç bişey yapasın gelmiyor.Öncelikle annenle rahat edeceksen onla ol.Ondan sonrada kendini salma kendine şans ver kendine baktıkça hami o içinde ezilmiş hissettiğin sen ortaya çıkacak. Annen çok şanslı senin gibi evladı var eminim çok efendi nazik saygılı bi kızsın öyle bi enerji aldım.Kafanda çok hayallerin vardır daha çok gençsin.Bir de özel değilse anne baban neden ayrıldı
Rica ederim. Sana bişey diyimmi ailen ayrılmış o kadar sıkıntı çekmişsin okuyorsun üstelik tek başına o kadar güçlüsün ki herkes yapamaz. Bunca şeyi yaşayıp ayakta kaldıysan insanlarla diyaloga da girersin sosyal de olursun. Öncelikle kendine bak bi güvenin gelsin. Kendine bakıp sürekli olumsuz özelliklerini görme. Üniversite okuyosun sanırım. Bak bunları gaza getirmek için yazmıyorum inan senden aldığım o enerji ile yazıyorum. Okul kazanmak için o kadar uğraşan varki sen bunu başardın. Kendi kendine bu geceden itibaren karar al. Değiştir kendini. Annende gelince güzel mutlu günler geçireceğini düşün.İnsanlarla diyaloga girerken nerde takılıyosun onu bul. Ne düşünecekler şunu söylesem acaba konuşurken benim hakkımda ne diyorlardır falan bunları düşünme insanlarla iletişime girerken içinden geldiği gibi konuşYa size cok tesekkur ederim bunlari tanimadigim birinden duymak cok guzel
Ayrilma sebepleri aslinda birikmisliklerdi ama temel sebep annemin borclari diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?