Asosyallik

Evet haklisiniz sonucta ailem beni okutmak icin ugrasiyor gerci son sene calismadim desem yeridir fakat yinede icime sinen bir bolume gittim insanlarin ne dusundugunu takiyorum acikcasi bide mesela ben instagram acmistim baktim ki kimse eklemiyo eski arkadaslarin bile aklina gelmiyorum kapattim sonrada insanlarin beni sevmedigini dusunuyorum acikcasi

21 yasindayim bende liseden ortaokuldan beri böyleyim cok mutsuzum hayati kaciriyormus gibi hissediyorum
Evet bende ayni sekildeyim gunler su misali hiphizli akarken ben yerimde sayiyorum ve sanirim gelecekte cok pisman olucam gencligimi yasamadigima

Canım bakış açının değişmeye ihtiyacı var.Emin ol sana öyle geliyor. O instagram falan hikaye. Sen sanıyomusun ki ordaki insanlar gerçek hayatta çok sevilen sosyal insanlar. Adı üstünde sanal yani.Sen hepsini boşver herkes tarafından da sevilmek zorunda değilsin.Bak kulüpler var Üniversitelerde biliyorsundur onlara katıl ilgi alanına göre inanılmaz katkısı oluyor sosyalleşmeye.İnsanlarla konuşurken çekildiğini belli etme. Karşıdaki onu algılayıp o da iletişim kurmak istemiyor çünkü. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmaya çalış

Canım bakış açının değişmeye ihtiyacı var.Emin ol sana öyle geliyor. O instagram falan hikaye. Sen sanıyomusun ki ordaki insanlar gerçek hayatta çok sevilen sosyal insanlar. Adı üstünde sanal yani.Sen hepsini boşver herkes tarafından da sevilmek zorunda değilsin.Bak kulüpler var Üniversitelerde biliyorsundur onlara katıl ilgi alanına göre inanılmaz katkısı oluyor sosyalleşmeye.İnsanlarla konuşurken çekildiğini belli etme. Karşıdaki onu algılayıp o da iletişim kurmak istemiyor çünkü. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmaya çalış

Tekrar size tesekkur ediyorum tavsiyelerinizi yapmaya calisicam sanirim her seyi takmamak gerekiyor

Tekrar size tesekkur ediyorum tavsiyelerinizi yapmaya calisicam sanirim her seyi takmamak gerekiyor
Aynen öyle bundan sonrası için başarılar sana. Gelişmeleri buraya yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…