Asosyallik

Evden işe işten spora gidiyorsun ve buna asosyallik mi diyosun ? Ozaman toplumun %90 ı asosyal...

Çekingenlik var galiba birax da . Yardım alabilirsin

e gökten arkadaş yağmıyor ki bize de. bi şekilde tanışıyoruz.

çalışıyorsun .spora gidiyorsun .asosyal değilsin .

Arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederim eve haklısınız asosyallikten ziyade çekingenim. Yeni insanlar tanımaktan korkuyorum. Aslında şöyle anlatayım kasımdan beri çok zorlu bir süreç yaşıyorum, ağır bir depresyon geçirdim sanki daha fazla içime kapandım. Bu süre içerisinde işe de gidemedim bu yüzden iş yerinde de durumlarım çok iyi sayılmaz. Arkadaş olarak genelde hepsi evliler o yüzden fırsat olmuyor. Doktorumun söylediği şikayet etmek yerine harekete geçmem, geçmiyorsam da bu konu hakkında bir şey söylememem. Sonuç olarak spor ve iş haricinde hiçbir şey yapmıyorum. İnsanlarla iletişime geçemiyorum. Bir tane arkadaş var spor salonundan ama ona da teklif edemiyorum. Bir de hoca var tatlı bi kız ama dışarı teklif etmeyi beceremiyorum. (( Okurken belki size komik gelebilir ama yapamıyorum.

Evet bunu kesinlikle uygulamam gerek. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Fikriniz benim için çok iddialı. Ancak çok çekingenim, hayatta böyle bir şey yapamam. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Istesen yaparsın canım . Sohbetleri Tatlıysa bir kahve içelim demek çok zor değil ki

Iste yeterince sosyallesiyorsan gerisi onemli degil benim ex kv de bana asosyel diyordu... Bilmiyodu varos ben butun gun isteyim ve surekli insanlarla iciceyim zaten aksama kadar insanlarla icice olunca beynim sisiyor aksam bidaha onlarla gorusme ihtiyaci duymuyordum acikcasi bide yorgunluk oluyor tabi... Kendisi bos oldugundan altin gunu yapa yapa sosyallestigini saniyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…