• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asosyallikten çıkmak için

1siloss

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
3
1
16
25
Öncelikle merhaba arkadaşlar ☺️
Ben 19 yaşımda liseden yeni mezun olan biriyim. Mezun olduktan bir gün sonra üniversite sınavına girdim . Ama bu yıl üniversite planı kurmadim ve kendimi sınava hazırlamasdim daha doğrusu. Okul ile ilişkim tamamen bitti kendimi gerçek anlamda genç hissettim bu güzel bir histir ama benim için değil okul bittikten sonra eve kapandım en son sınav çıkışı bir yerde arkadaşımla oturdum o günden sonra bir sosyal aktivitem , gezme vs hiç bir şekilde olmadı. Hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum . Bir tane dostum var oda sadece arasiriz iki günde bir bu kadar. Evde oturup sabahtan akşama kadar ya temizlik yada telefonla vb vakit geçiririm ( sınav olduktan sonra sosyal medya hesaplarımı kapattım telefonum sürekli uçak modunda )
Ama artık ne yapacağımı şaşırdım, her gün dört duvar arasında olmaktan , kimseyle gorusememekten , doğru dostu bulamamaktan her şeyden çok sıkıldım. Bir tane arkadasm yok gezip eglneceğim. O kadar çaresizim ki özgüvenim yok , yaşıma göre kilom fazla , kendime bakmaya bile üşeniyorum sizce ne yapabilirim? 😩😖😖😓😓

bence önce güveniniz için kilo verin , birkaç kursa kaydolun zaten güveniniz kilo gidince yterine gelicek ve kurslarla da yeni arkadaşlar edinirsiniz

Back