- Konu Sahibi marjinalfaydali
Arkadaşlar, her kendimize ihtiyaçmış gibi dayatılan şeyi almaktan yana bir insan olmadığım için bugunlerde aspirator alıp almamayı sorguluyorum. Bi kere seslerinden tiksiniyorum onların, kullananlar kapattıkalrı anda oh be diyorum hangi eve gitsem. Bi de onlar temizlenmesi vs. çok da pratik gelmiyor, filtre değişimi falan filan. Hem aspiratör kullanınca yağ lekesi olmuyor mu sanki yine dolaplarda? yine oluyor .
Şimdi buraya yazınca farkettim , epey gıcık oluyorum sanırım aspiratöre kaydirigubbakcemile3 Yine de bana kullan bak, kullanmazsan şöyle olur böyle olur diyecek, ya da sessiz ve kolay aspiratör tavsiye edebilecek, ya da kullanma boşver, ben de kullanmıyorum, hiç gerek yok diyecek ablalarım arkadaşlarım var mı? olumunekankayizsmile
Şimdi buraya yazınca farkettim , epey gıcık oluyorum sanırım aspiratöre kaydirigubbakcemile3 Yine de bana kullan bak, kullanmazsan şöyle olur böyle olur diyecek, ya da sessiz ve kolay aspiratör tavsiye edebilecek, ya da kullanma boşver, ben de kullanmıyorum, hiç gerek yok diyecek ablalarım arkadaşlarım var mı? olumunekankayizsmile